Konflikt v domácnosti
Včera večer sme sa pohadali s manželom, povedal mi že doma nič nerobím že on robí doma všetko. Strašne ma nahneval. Máme dve deti na prvom stupni ZŠ. Ja ráno ich nosím do školy do družiny, potom utekám do práce. Poobede pre ne a potom rýchlo domov navariť upratať, úlohy robiť s nimi, zobrať ich von venovať sa im. Manžel robil každý deň od rána do večera, no teraz nemá zákazky a je od augusta doma. Vymyslela som že keď je doma nech nám navarí on, nelubilo sa mu to. No ja každé ráno som vstala skoršej a vychystala mu potraviny, mäso zemiaky a pod som nakrájala a nachystala, misky hrnce varechu všetko som dala von na kuchynskú linku. Pomaly začal variť on. Do upratovania sa nehrnie, ani stôl neutrie po sebe ani smeti keď máme plný kôš nevynesie. Deťom sa nevenoval vôbec keď chodil večer domov, ledva sa s nimi videl ja som ich už chystala na spánok. Keďže je teraz doma tak som mu pridala to varenie a aby sa venoval deťom hral sa s nimi. A ja som si spravila pre seba hodinu čas ako som došla z práce domov a aj podvečer hodinu čas kedy som čítala a oddychovala a nechala som ich nech si aj on trávi čas s deťmi. Toto sa mu neľúbi a včera mi to vyčítal že ja doma nič nerobím a on robí všetko. Že sa mu to zdá nespravodlivé. Kto má podľa vás pravdu, ja som z tejto hádky veľmi sklamaná. Lebo aj keď mi niečo pomôže doma či s deťmi, aj tak ja robím väčšinu prác doma a on si to nič neváži. Nikdy to nebude spravodlivé a vždy je to žena kto ťahá toho viacej. Ale čo tá žena nemá nárok na oddych.
Natiahnuť deň na 48 hodín😫😫😫😫😫😫😫😱😭😭😭😭Ty si si vzala 0.00 z debát. Otras. Sorry, za tento život si po komentári môžeš sama. RIP Tvoj šťastný život. Tvojou jedinou záchranou bude, že si tá mužská nula vypisuje s babami a začne Ťa podvádzať a odíde za inou nešťastnou ženou. Až potom zistíš, ze deň nemusí mať 48 hodín. A ako sa Ti fajne žije bez tej nuly.
@enmery co sa cudujes. Toto nie je žena, ktorá ma na prvom mieste seba a deti a ich stastie. To je žena, ktorá sa nechá uplne podupať, zničiť a ponížiť iba aby bol doma klud a aby ten trulo nahodou nemal mozole na rukach od toľkej roboty. Keby mu aj pride na milenku neodišla by, aby nebolo dusno. Mna uz to aj prestáva prekvapovať a rozhorcovat
Povedz mu ze zajtra ide rano s detmi tak aby to pocul. Nastav mu budik a rano zmizni skor nez vstanu.
@anonym_autor este som zabudla dodať ze si nezabudni šetriť, pretože ked z tohoto ochories, aby si si zaplatila niekoho. Manžel sa o teba nepostará a deti asi tiez nie.
@anonym_855fe9 Keď som chorá tak sa stará. Uvarí mi čaj, naberie jedlo prinesie mi všetko pri posteľ. Odmera mi teplotu poda lieky. Zahrá sa a deťmi. V tomto sa fakt stará. Už neraz ostal doma keď som bola na tom tak že nevedela som vstať z postele.
Natiahnuť deň na 48 hodín😫😫😫😫😫😫😫😱😭😭😭😭Ty si si vzala 0.00 z debát. Otras. Sorry, za tento život si po komentári môžeš sama. RIP Tvoj šťastný život. Tvojou jedinou záchranou bude, že si tá mužská nula vypisuje s babami a začne Ťa podvádzať a odíde za inou nešťastnou ženou. Až potom zistíš, ze deň nemusí mať 48 hodín. A ako sa Ti fajne žije bez tej nuly.
@enmery Nepíše s nikým a ani ma nepodvedie, zas nedomyslajte si to čo není.
@anonym_autor mas rada seba a svoje deti?
@jurly Áno deti sú na prvom mieste.
@anonym_855fe9 Keď som chorá tak sa stará. Uvarí mi čaj, naberie jedlo prinesie mi všetko pri posteľ. Odmera mi teplotu poda lieky. Zahrá sa a deťmi. V tomto sa fakt stará. Už neraz ostal doma keď som bola na tom tak že nevedela som vstať z postele.
@anonym_autor tak ho asi treba motivovať aby to vedel aj ked si zdravá. Mysli viac na seba.
@jurly Áno deti sú na prvom mieste.
@anonym_autor co myslis, co komunikujes detom svojim spravanim, tym, ze tolerujes neuctu zo strany manzela? ako to vnimaju oni? chces s tym nieco robit?
Lebo, ano, mas narok na oddych.
a ked posuvas svoje hranice tolerancie- koledujes si aj o zdravotne problemy.
ako tu chces byt pre deti, ked si vedome dobrovolne a opakovane nechavas ublizovat?
halo?! budicek!!!
@anonym_autor KEĎ SI Chorá?Teda ten xoxot to vie a využiva Ťa. Akože, mne je jedno, ak sa rozhodne žiť jedna dospelá žena, ale ty máš deti! Vychovávas ďalšie nulového chlapa k tomu a dcéru slúžka. Preber sa.
@anonym_autor si hlúpa ....a on vychcaný , dobre vie čo robí