Konflikty s budúcou svokrou
Priateľ ma požiadal o ruku a keď sme to išli oznamit jeho rodičom, tak svokra celá nadšená že okamžite ide za farárom dohodnúť ako to urobíme že nech mi urýchlene vybaví všetky sviatosti či ako sa to volá lebo ja som ateistka a v podstate nám oznámila že svetba bude u nich v kostole. Na to som jej ja povedala, že nech sa na mňa nehnevá ale svatbu v kostole mať nebudeme, že nie som veriaca a robiť si sviatosti len pre to aby to vyzeralo pred katolíckou verejnosťou u nás v obci dobre mi príde ako nezmysel a pokrytectvo. Ona začala prisaham bliakat po mne, že čo si to dovoľujem, že som šteňa nevychované a že nech si nemyslím že jej syna ožení s nejakou nepokrstenou k* že taký sobáš nie je ani platný že to sa ani brať nemusíme a môžme žiť celý život ako zvieratká. Ako beriem, tu v obci je väčšina ľudí silne veriaca a asi by sa na nás niekto mohol divne pozerať keby vedia že sme mali svatbu na úrade, ale mne sú názory tých ľudí ťažko u prdele. Chvíľku som to ešte skúšala, nejak ju uchlácholit, ale skončilo to tak že ona povedala že na svatbu ani nepríde a že vnúčatá nech dáme druhej starej materi že ona satančata nechce v rodine. V tom momentě som sa zdvihla a bez slova odišla. Priateľ tam ostal. Potom prišiel domov a povedal že ma síce chápe,ale že mám pochopiť aj jeho mamu a mala by som sa jej ospravedlniť a sobáš v kostole prehodnotiť. Ja neviem ako z tejto situácie von ale bosorke neustupim
@zoro9836 to je tu jak hrách o stenu hádzať... Máj si svoju pravdu, ja k hriechu nesklznem keď tam chodiť nebudem, resp. budem mat stále tie isté dookola, ty ak si slabá povaha a bojíš sa ze k hriechu sklz es, tak si do kostola chod, je to tvoje slobodne rozhodnutie, tak ako moje ze tam nepojdem
@zoro9836 ja som spravna taka aka som ❤️ niesom super a niesom narcista ale je to vporiadku, je to dobre, možno je to božia vôla aby to tak bolo ale to by sme sli zase na tvoje slova, ktore pouzivas len ked sa ti hodia 😘
Milá zakladateľka, ak tomu dobre rozumiem, máš byť trestaná za úprimnosť voči církvy?? Že ma to neprekvapuje...🙄 Svokru by som poslala do riti, a nastávajúceho, ak sa nespamatá a neuvedomí si, že ženu svojho života si už vybral, tiež.
A ty si ju a ona teba pri tomto incidente videla prvýkrát v živote?? Lebo toto ma byt davno jasne kým sa začne plánovať svadba. Počítaj že sa svokra bude k tebe takto veľmi dlho srpávať, vidím, že aj muž je na jej strane. Budeš to mat ťažké

@zoro9836 nie zoro sproste decko budes asi ty. ja ti tu davam argumenty, tebe zjavne dosli tak chces podrazit moj stadium rozvoja lenze ak das okolie nizsie nebudu tvoje nazory lepšie to je narcisticky odrb, crta ktoru si pravdepodobne prebral z cirkvi možno maš aj ine zdroje neviem...a tie prekrucacky su dalsia crta, ja nikde nepisem ze a urobme si najust co cirkev zakazala, ale vravim pouzivaj rozum, vlastne aj tebe ho pan Boh nadelil presne na tieto ucely.