Kontrola manžela, nedôvera a strach v manželstve
Ahojte.Musim vam sem napisat,snad sa objavia nejake butlave vrby,ktore mi aspon trosku poradia,pomozu a odbremenia ma.Mala by som dostat par faciek,ja viem,ale ono je to tak tazke,ked som v minulosti zazila nieco podobne. ☹
Mam manzela,mam synceka.Oboch velmi lubim.Pred manzelom som mala jeden vztah,velmi som ho lubila,no podvadzal ma,prisla som na to,az ked si nechal zapnuty FB na mojom notebooku a ja som si to vsetko precitala. 😢 Bolelo to,uz som nechcela ziadneho muza,nikomu som nechcela verit ani nos medzi ocami 😔 "Osud" to chcel inak,zamilovala som sa znovu,vydala sa,porodila dietatko 😵 No neviem si pomoct,manzelove heslo viem aj na mail,aj na fb aj na twitter aj na azet,proste vsade.On mi ho dal,nemusela som striehnut za jeho chrbtom a sledovat ako tuka na klavesnici 😉 Priznam sa,ze tak raz do mesiaca sa prekutrem vsade,aby som mala pokoj na dusi,ze tento muz nerobi nic z toho,co robil moj byvaly.Za to si zasluzim nepekny komentar,no neviem si pomoct.Ja proste ked mam moznost,pozriem sa.Neviem byt ako ine baby,ze ano milujem ho-tak mu verim-inak vztah nema zmysel bez dovery.Radsej mam hned vo vsetkom jasno.Potom ho asi dostatocne nemilujem mi z toho vychadza,ked mam potrebu ho skontrolovat.A to je ten moj problem.Sem tam si napise s nejakou kamoskou,nie je to vsak nic take,co by stalo za dvihnutie ukazovaka.No mna to hneva,lebo niekedy citam"medzi riadkami" aj to,co tam mozno nie je alebo co manzel mozno nevidi.Raz za sto rokov aj on napise nieco take,napr. "som rad,ze mam taku butlavu vrbu" nejakej kamoske,a ja uz hned vidim vsetko skreslene,preco jej tak napisal,co za tym vidi,preco nie som ja butlava vrba atd.Ved si to viete predstavit.Teraz nedavno som si tiez precitala mail,s kamaratkou si tam nieco pisali a on sa tam tiez rozplyval nad nejakymi osobnymi udalostami,presne vtedy tam bola taka butlava vrba a ona mu na konci uz napisala,teda oslovila ho zlatko.On nie,ale proste zacinam sa bat.Povedala som mu o tom a povedal,ze nic na tom nie je,ze si pisal s kamoskou,ani na tom osloveni,ani na tom o com si s nou pisal a potom si zmenil heslo,ze ja mu proste musim verit,ze nikdy nic nespravil a ze ak takto s nim neviem byt a neverim mu,tak to nema vyznam.A ja som teraz cela mimo,asi je to choroba stale ho kontrolovat.Navstivit psychologa?Viem,ze nie je moj majetok,viem,ze chlapa si nikto neustrazi a ak bude chciet,tak ma podvedie,ani na to nemusim prist,ale neviem si pomoct.Prosim poradte. 😢

@80472 najtrapnejsi príspevok za dlhy čas tu na konovi...poukazuje na to, aká nezrela a blbucka si este. Chce to veľa času a skúseností, aby si začala rozlišovať reálny a virtuálny svet...ak to vôbec raz dokážes.