icon

Kontrolovala som manželovi telefón

nevladzem
22. júl 2016

Ahojte ani neviem kde začať. Musela by som lovit veeelmi daleko. Skusim v skratke.Neviem co mam robit.Jedneho dna som skontrolovala manzelovi mobil. Nie spravy ale soc.siet to co som tam objavila ma zabilo. Bola som vtedy v osmom mes.tehu. Nasla som konverzaciu s,, kamarátkou,, o ktorej som vedela ze ma v priateloch no to co som si precitala ma paralizovalo...ani neviem ci to mam pisat ci nie zdviha sa mi este teraz zaludok.jednoducho nasla som konverzaciu podotykam,, len,, konverzaciu nakolko muz chodi z roboty rivno domov nechodi po krcmach ani podobne riadne sa stara o rodinu deti...kde snou riešil kde by ju co by ju ako by ju...ked som mu to vykricala bol zarazeny strasne ho to mrzelo hanbil sa za seba atd...aspon tak tvrdil... Samozrejme utrusil poznamku že co mal robit ked ja som nechcela....to ci som chcela ci nie o tom by sa dalo debatit vzdy sa vyhovoril ze nie ked uz je male tak velke atd. Kvôli deťom som mu odpustila no nezabudla... Obcas som mu to vyhodila na oci pripomenula atd. Nakoniec to vyvolavalo hadky tak som si povedala ze ak som mu to odpustila musim prestat s vycitkami a zit dalej...Po roku ked sa nás intim.zivot stiahol na raz za mesiac obcas aj raz za tri mesiace nastala chvila kedy mi diabol za uchom povedal pozri mu opat mobil.Ja som mu tam nasla dalsiu SUKU s ktorou si vypisoval podotykam dalsia dlhodoba,, kamaratka.. To ma uplne zabilo...moje city su ziadne je mi neprijemny a zivot manzelsky si neviem uz s nim predstavit.znechutil sa mi uplne...

janush
22. júl 2016

ja som mala podobny problem s byvalym priatelom. Pracovali sme v zahranici, kde sme si prenajali dom spolu s dalsimi jeho kamaratmi. Styria chalani a ja baba s priatelom. On travil vela casu na nete, kde si chatoval s nejakymi "kamaratkami"... Vadilo mi to a trapila som sa preto. No jedneho dna si domov priviedol "kamaratku" z netu, ktora prisla o byvanie a zacala zit s nami. To ma zabilo. Napriektomu, ze som ho lubila (boli sme spolu 4 roky), rozisla som sa s nim a vratila som sa na Slovensku. Po 3 mesiacov som si nasla terajsieho manzela, a svoje rozhodnutie nelutujem, nevedela by som zit s "virtualnym nevernikom"... Ale to bolo o inom, neboli sme manzelia a nemali sme deti..

nevladzem
autor
22. júl 2016

Svojim sposobom ho mam stale rada ale neviem si predstavit uz ist snim do postele... Zhnusil sa mi. Mam ho za sprosteho nadrzaneho chlapa. Neverim mu uz no rozvod by deti zle niesli

misel0806
22. júl 2016

Prva chyba bola ze si ,odpustila ,druha ze si odpusila opet ,sak co ona mi odpusti trochu sa to utrasie a ideme pokracovat dalej.. No zarazajuce je ze pri tom druhom pisani nechal vsetko tak aby si to opet objavila.. Ved sa stebou hra ak macka s mysou po tychto skusenostiach bych mu neverila ani nos medzi ocami ,narusil doveru medzi vami ktora sa bude s vami viest pokial neurobis radikalne rozhodnutie...

nevladzem
autor
22. júl 2016

@papricka33 prosiim ta keby manzel nateba kasle chodi ti do postele neskoro vnoci sedi za telwfonom nonstop tak mi netvrd ze by si zasadne nepozrela don..

monikaparson
22. júl 2016

@nevladzem Rozvod by deti zle niesli. Super, takže teraz budete spolu a všetko bude super? Bože žena, nič v zlom, ale spamätaj sa. Deti nie sú blbé. Si myslíš, že ak ty nie si v pohode a hádate sa, tak oni nič nevidia a nepočujú? Bože, koľkokrát som ja chcela, aby sa naši rozišli, lebo už sa to nedalo znášať a prd to bolo kvôli nám, oni toho neboli schopní.

kikikat
22. júl 2016

Ja som mužovi ,ked som zistila niečo také,vymazala všetky kontakty,hadky nepomáhali,ale nič som mu nepovedala,ked to zistil a získal späť kontakty na svoje " priateľky" vymazala som mu moje číslo,on ma hroznú pamat

sense
22. júl 2016

@monikaparson vsetky palce hore...deti praveze vsetok stres vnimaju a nikde nie je napisane ze musia deti stratit jedneho z rodicov po rozvode samozrejme pokial sa jeden z rodicov nechce mstit druhemu

nevladzem
autor
22. júl 2016

Najťažšie natom je ze sa otom nebavi...komunikujjeme ale len to co treba nic viac...ano rozchod je najjednoduchší sposob riesenia problemu ale pokial niesu deti.. Keby nemame deti uz som davno preč...

papricka33
22. júl 2016

@kikikat nie, radšej by som si rovno najala detektíva, načapala ho pri čine, odfotila ich, ju vytrieskala, ukradla im šaty a so šialeným smiechom zdrhla 😀 ... Ale fakt, čím som staršia, tým viac som presvedčená, že každý sám si zodpovedá za svoje činy. Nenechám sa trápiť nejakými predstavami. Môjmu mužovi som vždy hovorila, že ak by sa niečo také udialo, v momente odchádzam, a potom nech sa teší aké peklo mu zo života urobím 🙄 A to som dosť liberálny človek 😉 Myslím, že táto informácia mu stačí, ostatné je už na ňom.

monikaparson
22. júl 2016

@sense Veď presne. Ja to stále vravím, odísť zo vzťahu je neskutočne ťažké aj bez detí, s tými deťmi často nemožné, nie je kam ísť, ku komu a bla-bla. Ale do kelu písať, že sa to nedá, lebo deti by to zle niesli. 😀 To je ako keď idú písať, my máme doma taký bordel, lebo deti. My nemôžeme nikam ísť, lebo detí atď. Nie deti, ale ty nemôžeš, nevieš, nechceš odísť. Podľa môjho uvedomenie si toho, že nie deti, ale ty, je jediný spôsob ako sa oslobodíš a budeš môcť rozmýšľať s chladnou hlavou.

moni244
22. júl 2016

@nevladzem praveze kde su deti, tak tam to treba robit razantnejsie, preco maju deti vyrastat v stresovom prodtredi? Lebo mamicka si mysli, ze je to pre nich naj? No fakt nadherny model pre deti do buducna. Mama tolerujuca otcovi ulety a otec vymetac sukni v okoli

papricka33
22. júl 2016

@nevladzem a čo tým poriesim? Pikantné detaily k životu nepotrebujem. Nehovorím, že by som nebola zvedavá, ale nešla by som mu do ničoho. Radšej sa ho rovno spýtam.

kikikat
22. júl 2016

@nevladzem tak on teraz si dá pauzu,lebo doma je zle ty ho neopustila lebo nechces aby deti trpeli,a o chvilu je on zase na nete,klasika,a všetko začne od znova,ak to nebudes riešiť tak to bude ist takto do nekonecna

sense
22. júl 2016

@nevladzem deti su pri zvazovani roxchodu rovodu podls mna len cisty alibizmus....hlavnym dovodom je najcastejsie 1.financna zavislost na muzovi 2. Obava zo samoty predsa len osamotene matky s detmi to maju o tazsie a aj novy partner sa hlada tazsie 3. Citova zavislost na chlapovi....

misel0806
22. júl 2016

Kazdy chce pre deti to najlepsie? No ako mu mozes teraz verit. Ako moze otec svojim detom toto urobit,a ako sa moze tvarit ako otec.. Doma ma zenu deti ,no to mu nestaci lytka sa mu zapaluju ako pubertakovi po sietach si vypisuje zo zenami a este hentake veci no cisty zvrhlik,toto velmi smrdi.. Budes sa trapit ty ,len aby deti netrpeli a ked jedneho dna zistis ze ty skutocne zahol ,tak co potom ,,nechas to tak..

kikikat
22. júl 2016

@papricka33 ja by som vytrieskala jeho,lebo on podvedie rodinu,ja som dokonca S jednou z uletou komunikovala,nahovoril jej bludy a vlastne zo začiatku ani nevedela že existuje ja aj deti

papricka33
22. júl 2016

@kikikat to pre istotu. On sa mi ešte dostane do rúk aj neskôr ale ona nemusí 😉

kikikat
22. júl 2016

@papricka33 ked sa S nim rozides,on si nájde ďalšiu,bud rada že bude ničiť život niekomu inému a nie tebe a detom

kikikat
22. júl 2016

@papricka33 nic netreba riešiť nasilim,mlatia sa len ľudia ktory nedokážu komunikovat

zana0077
22. júl 2016

@nevladzem hmmm...virtualna, nevirtualna nevera...kazda sme ina, kazda vnimame "podraz" milovanej osoby po svojom, taktiez sa neda nalinajkovat ako by ktora z nas mala presne reagovat....navod proste neexistuje. Mas kontrolovat, nemas kontrolovat...sto ludi, sto chuti. Kazdopadne by som sa snazila bez splaseneho busenia srdca kdesi v hlave porozmyslat nie nad tym o co som prisla, ale nad tym, co som tym ziskala...kazdopadne si udrzuj nadhlad...teraz si v situacii kde by vacsina zien takeho chlapa najradsej vytrieskala po papuli a suka je to najmenej ako by dotycnu nazvali ine...to je v poriadku, zlost si treba vyventilovat, nikomu tym neublizis, len predychavas...
Ak ho lubis, nie je co riesit, casom odpustis, nezabudnes nikdy. Tiez nebudes prva ani posledna.
Ak sa v tebe nieco zlomilo, daj tomu cas a urci si priority. Napis na papier pre a proti takemuto vztahu napriklad... ale rozhodnutie je len na tebe.
Nemas sa kam ponahlat. Financie sa poriesia, deti vyrastu...a vecne sama tiez nezostanes. Kazdopadne by uz stredobodom mojho zaujmu viac nebol manzel, ak si nevazil co mal, prisiel by na to, co stratil...ci uz to fyzicky alebo "virtualne" .

monikaparson
22. júl 2016

@kikikat Presneee, môj bývalý jej len napísal, že má dvoch psov (našich) a je rozvedený, o mne a našom 5 ročnom vzťahu nepovedal ani pol slova. Ja keď som to čítala, ja som nechápala.

sissy27
22. júl 2016

@nevladzem ako na čo to bolo dobré, že sa mu hrabeš v telefóne a robíš cirkus, ale to je tak všetko? Určite je chudáčik celý nešťastný z toho a už všetky ostatné ženy budú fuj a do konca života sa ti bude vtierať a prosiť ťa, aby si ho vzala na milosť... No a teraz tú o červenej čiapočke...
Budem úprimná a krutá tak zváž, či chceš čítať ďalej.

Tvoj muž ťa má úplne na háku... Ešte trošku sa posnaží, nech je doma kľud a aj tak bude ďalšia a ďalšia... Lebo doma full servis, navarené, oprané, upratané, o deti postarané, že si trošku pobrbleš no je tam toho... Aj sám si vie spočítať, že pani v domácnosti a baby sitterka by ho stáli viac...
Ak chceš zmenu, tak začni od seba... Kompletná rodina a "kvôli deťom" je tá najnudnejšia výhovorka, ak si nevážiš samu seba, tak si ťa nebudú vážiť ani druhí. Tvoj manžel ti to dáva jasne najavo a obávam sa, že ani vlastné deti toto nebudú môcť náležite oceniť...

argyro
22. júl 2016

@nevladzem "ked som mu na to prišla a vykričala mu to, strašne ho to mrzelo, hanbil sa za seba" - mrzelo ho, že si mu na to prišla, to je jediné, čo ho na tom mrzelo - toto je realita, žiaľ (to že to urobil znova to len potvrdzuje)

maslenka47
23. júl 2016

@nevladzem Za tvoj vztah s tvojim muzom si zodpovedna TY a tvoj muz. Tak sa neobuvaj do inej zenskej.

No a hrabat sa niekomu v konverzaciach, ktorym si nemala byt ucastna? Tiez ubohe. Necudujem sa, ze chlap hlada inde. Zrejme yz voci tebe nema respekt. A tomu sa tiez necudujem, uz na zaklade tych par riadkov, co si popisala sem, ma dovodov nerespektovat ta viac, nez dost.

annajakub
23. júl 2016

@maslenka47 ak by sa mu v tel.nehrabala tak by nezistila akeho ma...muza.ano nema sa to,ale 6zmysel zeny niekedy neda a zena podlahne.
A na margo toho ako si ju nazvala,ze je chudera...ako prepac...nevies,co je vsetko za tym ako sa ona k nemu chova a on k nej v sukromi.a ja stale hovorim navacsie zbabelatvo vo vztahu je to,ze ci uz chlap alebo zena hlada utechu niekde inde bez toho aby si najprv neporiesili svoj vztah...nodsudzuj druhych pokial okolo toho nevies viac...stat sa to moze ktorejkolvek z nas...

jana_eyre
23. júl 2016

Necitam uplne vsetky prispevky, ALE...

Toto je také typické.. Muž podvedie ženu a nakoniec je žena ta svina, lebo si dovolila pozrieť mu do telefonu.. Zabite ma, ukamenujte ma, ale ja som sa už mužovi tiež do telefonu pozrela v čase keď som niečo zistila..

Keď toto ľudia považujú za najhorší problém, tak je to dosť smutne.. Ha a že radšej by ste sa rovno spytali, to si fakt myslite, že sa muz len tak prizna? Ok...

@nevladzem nebud nahnevana na milenky tvojho muža, tie za toto všetko zodpovedne nie sú, sú to cudzie ženy.. Ries všetko s mužom, on je ten, co vie že ta ma doma a aj teoriu ako sa vo vzťahu spravat urcite pozna.. Ja osobne by som takéto niečo netolerovala, ale chapem že s deťmi sa ťažko odchadza.. Tak či tak by som v sebe pozbierala všetku odvahu a rozisla by som sa s nim.. Lebo suhlasim s tým, že udrzovat vzťah kvôli deťom je hlúposť a deti vycitia nepohodu..

(Môj otec mamu podvadzal a podľa mňa sa bála byt sama.. Nakoniec dopadla tak, že otca porazilo a mama sa o invalida ešte 11 rokov starala.. Mňa to veľmi všetko stvalo vidieť mamu takú strapenu...)

Je to zbytočný vzťah, keď takéto niečo dokáže robiť a dokonca viac krát.. Snáď mas v okolí niekoho o koho sa mozes oprieť?

lenpi
23. júl 2016

V prvom rade si ujasni,co chces. Ty sama. Idealne ak by sa ti dalo byt aspon 1 den sama,premysli si to v klude. Ak to vidis tak,ze to uz nema zmysel,tak odid rovno, aj ty aj deti mate pravo zit v pokoji. Ak este stojis o ten vztah a chces skusit zachranit ho, tak mozes hladat cesty - v tomto pripade by sa dala zvazit poradna,niekto treti,kto by bol nestranny a ma skusenosti s podobnymi situaciami. Len si treba dat pozor,nie vsetci,co sa tvaria ako profesionali nimi fakt su.

zumbulka20
23. júl 2016

@nevladzem aj ja som mala takeho priatela co chodil len do roboty a z roboty....ale zialbohu da sa to,da sa aj tak podviest...aj pocas ptestavky..aj si zoberie pol dna dovolenky ani o tom nemusis vediet...len ti hovorim svoju skusenost...chlap si najde hodinku vasu

nevladzem
autor
23. júl 2016

@sense zavisla som na muzovi neni ma mi kto pomoct a to ze ho mam rada svojim spôsobom som tu pisala len si to uz snim neviem predstavit nie je tam z mojej strany uz dovera

mandala77
23. júl 2016

@maslenka47 hlavná vec, že Ty sa môžeš do nej obúvať. Rovnako ako sa zvykneš obúvať na koníku aj do ostatných žien.