Kontrolovala som manželovi telefón
Ahojte ani neviem kde začať. Musela by som lovit veeelmi daleko. Skusim v skratke.Neviem co mam robit.Jedneho dna som skontrolovala manzelovi mobil. Nie spravy ale soc.siet to co som tam objavila ma zabilo. Bola som vtedy v osmom mes.tehu. Nasla som konverzaciu s,, kamarátkou,, o ktorej som vedela ze ma v priateloch no to co som si precitala ma paralizovalo...ani neviem ci to mam pisat ci nie zdviha sa mi este teraz zaludok.jednoducho nasla som konverzaciu podotykam,, len,, konverzaciu nakolko muz chodi z roboty rivno domov nechodi po krcmach ani podobne riadne sa stara o rodinu deti...kde snou riešil kde by ju co by ju ako by ju...ked som mu to vykricala bol zarazeny strasne ho to mrzelo hanbil sa za seba atd...aspon tak tvrdil... Samozrejme utrusil poznamku že co mal robit ked ja som nechcela....to ci som chcela ci nie o tom by sa dalo debatit vzdy sa vyhovoril ze nie ked uz je male tak velke atd. Kvôli deťom som mu odpustila no nezabudla... Obcas som mu to vyhodila na oci pripomenula atd. Nakoniec to vyvolavalo hadky tak som si povedala ze ak som mu to odpustila musim prestat s vycitkami a zit dalej...Po roku ked sa nás intim.zivot stiahol na raz za mesiac obcas aj raz za tri mesiace nastala chvila kedy mi diabol za uchom povedal pozri mu opat mobil.Ja som mu tam nasla dalsiu SUKU s ktorou si vypisoval podotykam dalsia dlhodoba,, kamaratka.. To ma uplne zabilo...moje city su ziadne je mi neprijemny a zivot manzelsky si neviem uz s nim predstavit.znechutil sa mi uplne...
@silvinkabb Ale chudáčikovia chlapi, nevedia si vyhoniť, až takí sú to chudáci, že musia ísť za inou ženou... To chceš povedať? Muži nie sú zvieratá!
@miluna777 presne to som jej napisala tiez.... sa stavim, ze aj ti "vedci" co to vedecky dokazali, ze chudaci musia vyprazdnovat, boli tiez muzi..... 😀
@obsadenemeno Baby a čo by ste čakali, že by to boli ženy? to určite 😀
@maciatkolulu nejdem sa tu opakovat ci bol alebo nebol dovod v hrabani sa v mobile...keby ho nemam tak to nerobim to je snad logicke...spravila som to za 12 r. 1.x a ked bolo dalsie podozrenie tak opat a ak zostaneme spolu a bue dalsie podozrenie zopakujem to ci to je trestne ci nie cj sa to patri alebo nie... Nenecham zo seba robit blazna...a ak by bola cudna a alusna tak neposkytuje tk co mu poskytivala 😉takze tolko
@nevladzem cudna...a slusna.... a keby bol tvoj cudny a slusny, tiez by jej take nepisal... 😠
@nevladzem Ale ved ona si moze poskytovat komu co len chce, to si snad uvedomujes, ju neries, ries seba a svojho muza a vas vztah. Ostat s muzom, kt.sa ti hnusi kvoli detom je riadna kravina, tvojmu muzovi nieco chyba, to je uplne jasne, inak by to nehladal inde, aj to je jasne, ci je to laska, ci nieco v sexe, to vie on a ty to mas riesit s nim. Inak to budete mat stastne manzelstvo, ked s nim ostanes kvoli detom, deti vyletia z hniezda ani sa nenazdas a co ti ostane....muz s kt.si nebudes mat co povedat a hlava na plieskanie, ze si to mala riesit skor...
@obsadenemeno pozri mne sa tiez raz jeden ozval neznami na soc.sieti sladke recicky kaleraby atd.chcel sa,, nezavazne,,stretnut a co ja viem co... Bol zenaty deti mali a jednoducho som rusila ze vziadnom pripade ak si chce pokecat mozme cez pc ale urciete nie sa niekde stretnut
..nepacilo by sa to mojmu chlapovi a ja som to nexhcela aj kvôli jeho zene ale hlavne sebe napr.takze pokial vie žena ze dotycny ma rodinu aj ked sam je hovado tym myslim aj mojho a je normalna tak nerobi to co ona...
@nevladzem ja, ale nechapem, co riesis ju stale, neviem si predstavt, ze by mne zacal na socialnej sieti vypisovat len tak neznami muz a ja by som si s nim chcela tiez len tak pokecat, to je tiez nejake divne.... Ale pokial si spravne pamatam, tak si pisala, ze on sa s nikym nestretava 😉 tak si len pise a to, ze je obsah taky aky je, nuz, znova ti pisem, treba sa zamysliet, kde je chyba, ty si pises s cudzim chlapom o jeho zene a detoch a on o sexe 😉 , tak co uz, zjavne mate dost casu obaja...
@nevladzem ano, len skoda, ze to takto neberie aj ten tvoj.... ako ti tu pisu ine babenky, ty ries seba a jeho, nie ju. Nepoznas ju, nevies, aky je jej zivot, jej pribeh....mozno to bola ona, kto zacal....a mozno to bol on. Kto vie. Ale ty sa zlostis na nu, vinis ju....a co ten tvoj don chuan? On sa hanbil, bolo mu trapne....chudacikovi malemu.
Jedno si uvedom, ak on vie, ze sa mu to prepecie a ty budes obvinovat stale tu inu zenu, bude v tom pokracovat. Ved ti vlastne ani nevysvetlil, ze preco to robil, co mu vlastne chyba, ci mu vobec nieco chyba, ci si len chcel pohladkat ego alebo co vlastne...... zabudni na nu. Ona nech si riesi svoje svedomie. Ty ries svoj vztah a manzela.
@maciatkolulu nie nie to bolo uz daaavno a chlap ked som sa odmietala stretnúť viac nepisal a ja tak isto nie podotykam ze to bolo daavno... To je vlastne jedno.. Je to tazke tu vysvetlovat ked neviete vsetko a keby som to tu mala pisat vsetko tak nic doma nespravim a mozem rovno knihu vydat.. Ja sa snazim komunikovať no zial on sa o tom nechce rozpravat a ani o pricine...a ja sa doprosievat nebudem nikomu
@obsadenemeno mozno to tak vyzera no nechcem ju riesit...co nariesim ... Pred detmi sa nechcem o tom bavit a vecer zaspim skor ako je treba a ak aj vydrzim hore a nieco sa opytam taham to ako z chlpatej deky nechce sa o tom rozpravat aj ked nieco povie neviem ci ho to naozaj mrzi ci nie pretoze toto rozpraval aj predtym a zopakovalo sa
@nevladzem naco by sa bavil, ma ta precitanu a vie, ze sa vlastne nic nezmeni...dufa, ze ta to cim skor prejde a bude pokoj zase.... taki su niektori chlapi, bavit sa o probleme nebudu a dufaju, ze sa to nejak utrasie.... a mozno ma pravdu....ved co urobis? Si dost silna na to urobit nieco radikalne? Napriklad mu zbalit uzlicek a ho poslat niekam, aspon kym si neuvedomi, ze ten rozhovor naozaj potrebujes?
@nevladzem nehľadaj chybu v sebe, že čo Tvojmu mužovi asi chýba, keď toto robí. Lebo často krát to tak vôbec nie je. Aj keď majú všetko, často potrebujú takýto zvláštny adrenalín.
Skôr ma zaráža jeho postoj. Že strčí hlavu do piesku a akoby sa nič nestalo, vôbec s Tebou o tom nekomunikuje. Ak mi na niekom záleží, tak sa s ním rozprávam. Mne lezú na nervy všetci muž, čo nezvládajú ženské emócie a čo zostanú ticho alebo odídu zo situácie ak žena niečo rieši. Sú to slabosi.
Fúha! Začal si vypisovať s inou, lebo si s ním odmietla mať sex v ôsmom mesiaci tehotenstva. Pán je teda iný charakter!
@marianna_peskova mozno to bolo aj skor len ja som to vtedy zistila 😔
@miluna777 nie. To som nenapisala. A praveze prizvukujem ze su to ludia len s inym nadtavenim. Tak neprekrucaj
@silvinkabb Ja nič neprekrúcam, ty tu prezentuješ, ako by sa mala žena podriadiť varlatám muža, lebo veď aké je to hrozné keď sa im odkrví mozog. V živote sú občas aj iné veci než sex, aj keď je v živote dôležitý, no že niekomu tlačia vajcia na mozog predsa neznamená, že kvôli tomu je úplne v poriadku sa zachovať ako srab a ísť za inými babami. Slušný človek to najprv rieši so svojím partnerom. A ak chceš argumentovať biológiou muža, môže masturbovať, riešiť to, prípadne sa rozviesť a nie hľadať prvú ochotnú, lebo ja chudáčik mám plné gule... Týmto názorom tých mužov naozaj len ponižuješ do pozície psa, ktorý kvôli háravej suke vbehne pod auto...
@nevladzem a teda aká je otázka? bo si si odpovedala poslednou vetou
Moj muž sa pýta, komu píšem, kto písal. Môj žiarlivec😀😀Neni na tom nič ísť niekomu do telefónu. Pokiaľ tam nič také Neni, Neni o čom no nie? My s mm nemame ani nič také. Každý každému môže ísť do telefónu. Ja také konverzácie s kamarátkami hned mažem. To je najlepšie. Ináč tam nemám nič také.
...kto to nemá doma, hľadá inde...ale zasa - sú chlapi a chlapi...jedni o tom snívajú, nič neurobia / pes, kt. šteká, nekúše....no a sú takí, čo sú ticho a " kúšu " a sú takí, čo sú verní svojej žene, majú ju radi, vážia si ju, ale aj tým hlavou občas niečo podobné prebleskne alebo sa pozrú za inou, neboli by inak normálni, že? Treba sa o tom normálne porozprávať, prečo to robí, či mu niečo chýba a ak, tak čo? Možno sa len nudí a spestruje si život a nič ďalej, no treba mu povedať, že ti to vadí a chceš, aby s tým prestal...a spýtať sa ho aj, že to čo tam opisoval, nechce robiť s tebou? Možno sú to jeho nenaplnené sex. predstavy a chcel by ich skúsiť...no záleží aj na Tebe, či si ochotná to robiť, musia to chcieť obaja....je to o rozhovore, vyjasniť si to...a možno sa to aj Tebe zapáči a budete obaja spokojní...
@nevladzem čo keď si na deň vezme dovolenku a príde domov normálne ako z prace?
@obsadenemeno Ale veď ona nepíše, že on je cudný a slušný. Jeho rieši určite 100x viac, ale proste rieši aj ju, lebo je pri tom súčinná. Preboha, už to konečne pochopte. Podvádzané ženy riešia obidvoch, lebo boli pri tom obaja.
@katkati ano, ale riesi ju viac, a mala by sa zamerat na manzela a ich vztah. Bohuzial, v dnesnej dobe, "cudna a slusna" je skor vynimkou....
A ak riesi obidvoch, mala by ich potom riesit rovnako. Ona tu zenu nazyvala vselijak, a vinila ju. O nom sme sa docitali iba, ze sa hanbil. (ale sa asi hanbil, ze mu na to prisla, nie ze to robil)
Takze si urcime priority: 1. manzel; 2.vztah a co mu chyba/ako to zmenit/zlepsit; 3. svoje pocity k nemu, ci je schopna este s nim fungovat; a potom niekde na konci 99. ina zena.
Ako na pár žien tu fakt nemám slov. Chcela by som vedieť keby sa to stalo vám tak či by ste obvinovali len svojho muža a na ňu by ste nepovedali ani jedno krivé slovo lebo ona je v tom úplne nevinne. Ach bože 😀
@obsadenemeno Ale veď svojho muža má doma, tak tu nebude písať všetko od slova do slova, čo mu povedala, ako mu vynadala atď. Ju doma nemá, tak píše svoj názor tu. Chce sa proste vyhovoriť a pocit krivdy dať zo seba von. Presne ako píše lenka, som zvedavá, čo by ste robili vy.
@katkati v prvom rade by som nadavala na svojho muza, pretoze ta zena si moze robit co len chce a nemusi sa nikomu spovedat napriklad a pokial viem nedoslo vlastne k nicomu, akurat jej manzel vypisoval co by s nou robil...takze riesit treba muza, to, ze bude riesit a nadavat zene jej manzelstvo zarucene nezachrani. Samozrejme nadavat a dat to zo seba je na mieste, ale riesit treba muza, seba, spolocny vztah... A to, ze jej pisala? Ved sa na tom akurat tak ta dotycna bohovsky zasmiala a prd si z toho robila
Som presvedčená, že v "prvom rade" riešila svojho muža - s ním osobne. Len tu to vyznelo tak, že nadáva hlavne na tú ženu.

@sense no veď to sú zásadne veci, to máš správne nastavené!