Kontrolovala som manželovi telefón
Ahojte ani neviem kde začať. Musela by som lovit veeelmi daleko. Skusim v skratke.Neviem co mam robit.Jedneho dna som skontrolovala manzelovi mobil. Nie spravy ale soc.siet to co som tam objavila ma zabilo. Bola som vtedy v osmom mes.tehu. Nasla som konverzaciu s,, kamarátkou,, o ktorej som vedela ze ma v priateloch no to co som si precitala ma paralizovalo...ani neviem ci to mam pisat ci nie zdviha sa mi este teraz zaludok.jednoducho nasla som konverzaciu podotykam,, len,, konverzaciu nakolko muz chodi z roboty rivno domov nechodi po krcmach ani podobne riadne sa stara o rodinu deti...kde snou riešil kde by ju co by ju ako by ju...ked som mu to vykricala bol zarazeny strasne ho to mrzelo hanbil sa za seba atd...aspon tak tvrdil... Samozrejme utrusil poznamku že co mal robit ked ja som nechcela....to ci som chcela ci nie o tom by sa dalo debatit vzdy sa vyhovoril ze nie ked uz je male tak velke atd. Kvôli deťom som mu odpustila no nezabudla... Obcas som mu to vyhodila na oci pripomenula atd. Nakoniec to vyvolavalo hadky tak som si povedala ze ak som mu to odpustila musim prestat s vycitkami a zit dalej...Po roku ked sa nás intim.zivot stiahol na raz za mesiac obcas aj raz za tri mesiace nastala chvila kedy mi diabol za uchom povedal pozri mu opat mobil.Ja som mu tam nasla dalsiu SUKU s ktorou si vypisoval podotykam dalsia dlhodoba,, kamaratka.. To ma uplne zabilo...moje city su ziadne je mi neprijemny a zivot manzelsky si neviem uz s nim predstavit.znechutil sa mi uplne...
@nevladzem neviem ci som dobre zachytila ...ale ak su tie fotky tej suky aspon v akej takej kvalite tak ich zverejni ☺☺☺ ha ha tak si vyriesis ju.... a muza...ked nemal mimomanzelsky vztah tak skus fakt...pravidelny sex u muza je dolezity.. u chlapa staci malo...troska sa povenuj sebe...zmena ucesu...vyraznejsie licenie...kratsie Suknicky po dome... a tak aby sa navnadil sam.... bohuzial v tomto su chlapi primitivne zvieratka.... ja som s muzom mojim 14rokov... moj napr.neznasa obycajne gatky ked mam..alebo niejake tehotenske pyzamo .... drzim ti palce...manzelstvo sa da zachranit.... a zial treba zacat od seba...nikdy nic nedosiahneme ked budeme cakat od druheho a kritizovat....
@pixma321 ja to vsetko beriem ale preco by som sa mala stále len ja snazit a navyse moj do uvahy bere len stihlucke zeny... Zial po troch porodoch nemam idealne miery viem ze s to da spravit ale myslim ze aj keby som dala kg dole moju nechut k nemu to nezmeni...ved preboha chcete mi vsetci tvrdit zd vzťah funguje len vtedy ked je zena stihlucka vymalovana skace chlapovi okolo zadku domacnosti...podotykam sme spolu 12.rokov manzelia a 6 sme spolu chodili... Vzdy mal nieco na moju postavu a to som mavala normalnu vahu...takze ani tak ani tak... Co on robi pre nas vztah... Chodi do roboty kazdy mesiac da peniaze inak lezi na gauci a caka kedy sa mu co donesie...
@nevladzem noze tu hod fotku toho adonisa, co mas doma..... pocitam ze on ma perfektne telo, uzasne vypracovane svaly, nikde ziadne bradavice, ziadne vyrazky, cely je super perfektny..... ako si uz napisala, aj predtym mal furt cosi na tvoju postavu, takze asi pan velkomozny nikdy nebude spokojny. Opytaj sa ho, naco potom s tebou stracal cas? Ved si mohol najst modelku, s "perfektnou" postavou....??? (perfektnou davam do uvodzoviek, lebo perfektna postava neexistuje, alebo len vyretusovana niekde v casopise, v reali je to vzdy ine, stale sa nejaka chybicka vloudi... 😠 ) Mne to pride ze on si ta vobec nevazi, a aj keby si zrazu mala uplne stihlucku postavu, aj tak by nieco nasiel. Jemu tam vadi nieco ine, toto je len zamienka. Ja si myslim, z toho co tu pises, ze on uz k tebe nic neciti, a takto si hlada ine vzruso. Ked sa nechce ani pritulit, ani ten sex tam uz nie je..... bohuzial, najvyssi cas zdvihnut kotvy.
@nevladzem a ved ho nechaj na tom gauci lezat, ale mu nic nenos....povedz mu, ze musis ist do posilky, lebo furt kritizuje tvoju postavu....nechaj mu deti a kazdy vecer chod niekam, maj aj svoj zivot, nie len "jeho"
@nevladzem my sme s mojim 2,5roka manzelia predtym sme spolu skoro 5 rokov chodili po 2 rokoch chodenia som pribrala 20kg ano dobre vidis 20. a to este nemame deti. urcite by bol rad keby som schudla, ale nikdy nemal poznamky k mojej postave. to skor ja. a stale mi hovori aka som krasna a ze mam krasny zadok (v reali styl kardashian)... neviem asi by som na tom bola ako ty.. rozmyslala by som nad rozvodom, ale verim, ze je to tazke. si vo velmi komplikovanej situacii. drzim palce nech sa akokolvek rozhodnes, aby si nasla svoje stastie a pokoj ci uz s nim alebo bez neho
@nevladzem Neviem, ale ja by som to tiež zle znášala, keby mal muž kecy na moju postavu. Potom máš aj na ten sex mať chuť, keď vieš, že keď sa vyzliečieš, čaká ťa jeho pohľad a už sa ti motá hlavou iba to, či ne si moc tučná, či máš celulitídu, či ti visia špeky...
Všetko sa dá povedať aj pekne a nie vyrývať...
No a keď zasa on nemá chuť na sex, tak musíš mať sebavedomie na bode mrazu, keď hľadá štíhlunké a má na teba reči. Je mi to ľúto, je to určite ťažké :(
@obsadenemeno no full servis uz skoncil takze tolko k tomu gaucu
@nevladzem áno správne! Aj keby si schudla na 40 kg, pre muža si gazdiná,maternica a dojka,nie objekt sex.túžby,to už mate za sebou. Sa pohni vpred a neries kilá, nemá to s nimi žiadny Suvis,ale poserom takéto alibisticke reči vždy padnú vhod.
@katarinapekna Poslednú vetu vytesať do kameňa!
konečne som sa prelúskala cez všetky komentáre...ono každý má kus svojej pravdy. Súhlasím s @norulakp a jeho pohľadom na danú vec. U nás doma sme sa tiež obmedzili na 2x do mesiaca a stále počúvam vyhrážky typu, že keď nedám ja dá iná. Čiže že to bude hľadať inde. Problém je u nás v tom, že mňa to s ním už ani nebaví, strašne pribral, pinďúra už pomaly nemôžme ani nájsť. Nepriťahuje ma fyzicky a nerobí ani veci, ktoré by ma motivovali k nejakému chtíču. Čítala som knihu http://www.martinus.sk/?uItem=138524 a je fakt, že každý to vníma inak a iné veci potrebuje k životu.
Ťažko je súdiť Vašu situáciu, nie je jednoduchá...akurát viem, že aj keď by to teoreticky s ňou ukončil, je hlboko narušená dôvera a hlavne chuť na spoločne trávený čas. Buď by tam možno pomohla návšteva odborníka, alebo to bude len horšie. Netvrdím, že sa máš dať rozviesť. Asi by som načas odišla, či mu vôbec budem chýbať a či pochopí, že rodina je nad všetky divoké chute. Časom by sa ukázalo, čo bude najlepšie....
@evuska32 ved to ze moja dovera voci nemu je uuuplne zrujnovana...ak zacneme aku taku komunikaciu toho odbornika mu nadhodim...netusim ani z daleka co tam riesia co nie a ani akoto prebieha ale ak to odmietne tak to potom bude pre mna totalny koniec pretoze tym padom nebude chciet dat nas vztah do poriadku
@nevladzem odpovedz si sama či ti stojí ten chlap, manželstvo za to aby si sa trápila, ja by som to absolútne nedala a odišla od neho, ak sa nedá... Tak by som začala pracovať na tom aby sa dalo. Alebo žila v manzelstve a našla si priateľa, ale to nie je moc dobrý vzor pre deti....buď hlavne k sebe úprimná, veď sa ti hnusi (ani sa ti nedivím) musí byť medzi vami riadne dusno. Ja by som fakt riešila hlavne seba a deti a na neho sa vykaslala
@nevladzem ak som spravne pochopila, on ta odmietal v posteli? To urcite normalne nie je, teraz sa k tomu zhnusil tebe, co tiez vo vvztahu ok nie je, tak si asi sama uz budes vediet dat opoved....
@nevladzem Ja som to spravila raz a naposledy...tie sms co tam boli ma uplne polozili...nikdy viac som mu do mobilu nepozrela uz len pre svoje dobro...ale moj nazor je opustit takeho chlapa...po prve ty sa tym budes trapit cely cas ak budes s nim a po druhe si myslim ze on s tym neprestane...
@evuska32 hej. Problem muzov. Oni sa nikdy nepozeraju na seba, priberu a oskaredeju ale sex by chceli 😀
@nevladzem ja som obezna. Moj muz mi to nehovori ale vidim na nom ze by bol rad. Paradoxne mna to nakoplo a nieco s tym robim. Ale mam taky nazor ako ty. Nie nie je to najdolezitejsie. Su aj ine hodnoty
@evuska32 ved mu povedz, ze by si rada videla tu, co by mu dala.... len ci by pindura nasla.... 😀
sorry, nedalo mi.... a pravda pravduca, ze muzi akosi vlastne sadlo nevidia....ale zenu kritizovat budu....oni su v ich vlastnych ociach stale krasavci....poznam zopar takych, budu kritizovat zeny naokolo, nielen tu vlastnu a pupok pred nimi akoby boli v osmom mesiaci, pod pazuchami dzungla, chodidla otras, nechty ako z praveku....ale reci akoby boli modeli. Ach jo
@obsadenemeno áno presne tak....a ešte keď poviem, že by s tým mal čosi robiť, povie že veď keď budeš športovať so mnou a chudnúť so mnou, tak budem aj ja 😀 keď mi budeš chystať jedlo do krabičiek, tak budem chudnúť...a ja sa trápim, chystám a športujem a potom ho večer nájdem, ako vyžiera chladničku a spucuje celú študentskú pečať 😝 nuž takto on chudne.
@evuska32 a keby si tak milostivy chystal krabicky sam???
sranda, ze to pisem, kedze moj drahy si horko tazko sam caj uvari.... 😖 antitalent v kuchyni totalny..... 😅 jedlo pod nos, inak umrie od hladu 😀
Ale zase on by mi v zivote nepovedal, ze so sebou musim nieco robit, bol so mnou, ked som bola stihla, aj ked som pribrala(zdravotne dovody).
A furt mi povie ze som najsexi zena na svete.... 😎 lichotnik stary....
@obsadenemeno tak môj to isté, skôr keď som mala 50 kg povedal, že som bola ako z Dachau a teraz, keď mám 70 kg som oveľa ženskejšia....ale zas keby lenivosť a pohodlnosť kvitla, tak je ako fuchsia 😝 😀
@myskahryzka kiezby ta teoria sa dala bez problemov preniest do praxe. Niekedy mam pocit ze su nam tie nase city na figu ☹

@norulakp ja som sa iné pýtala, si mi neodpovedal.