Krásne ženy a o deti nie je postarané
Čo si myslite keď vidíte vonku upravené pekne ženy na materskej s malými deťmi a ešte aj s bábätkom? Zvyknem take vidieť ale toto je už moc nedávno sa k nám prisťahovala nová suseda má dve malé deti asi 3-4 ročne a bábätko ta žena je každý deň namaľovaná tip top oblečená aj keď ide len do obchodu a do parku no ja neverím že má čas na svoje deti 😒😒 take normálne matky ako sme my sme radi keď sa vieme večer keď decká spia osprchovať.. ja si fakt robím starosti že o tie deti doma nie je postarané a ich otec príde domov len večer zvykla som vidieť cez okno
Make-up zaberie asi tak 10 minut ked vies co robis. Myslis, ze za tych 10 minut jej deti uplne osprosteju?
tak za seba mozem len povedat, ze ja sa snazim byt tip top , tajomstvo spociva v tom ze o deti sa stara aj manzel a nie je vsetko na mne, 3x tyzdenne si najdem cas na svoje hobby bez deti. A ked som s detmi tak sa o ne normalne zaujimam, len to mozno mam lepsie zmanazovane a zapajam aj manzela
moje dieta bolo kludne obsedelo a vela spalo .. mala som casu viac ako dost a stale mam - to neznamne ze ked som upravena som zla matka ..to ze ty si jak smudlo co si nevie zariadit veci a ani nezvlada deti je tvoj problem .. kazda sme ina .. skus menej sediet na konovi a namiesto toho si dat vanu masku na tvar oholit a podobne .. svet bude hned krajsi ...
preco by nebolo postarane? to je take tazke si najst cas si zmyt vlasy, dat makeup ? nie kazdy musi vyzerat ako keby vypadol z kosa :D
Najviac ma na tomto príspevku zaráža to, že si zvykla vidieť cez ich okno, čiže si aj mala prehľad, kedy jej manžel chodí domov 😅 prosím ťa, nešpehuj ľudí a staraj sa o svoje deti
Možno ma dobre deti co jej prespia pol dna. Ja pri mojom tepláky a masne vlasy 😁
A toto vôbec nieje vymyslená téma :D
Teraz mas starost o to ci tie deti nechodia hladne a neprebalene cele dni alebo jednoducho zavidis, ze niektore zvladaju byt upravene aj pri detoch a ty nie?
To vážne? 🤣 ja neverím,že toto niekto dokáže riešiť .to za to,že je matka prestala byť žena? Ja normálne nechapem niektorých myšlienkové pochody. Nechceš zavolať sociálnu?
Ha ....ja som sa pri deťoch nie že namaľovala,ale predtým aj osprchovala ( aj s holenim)😂,vlasy umyla,zafarbila,zuby umyla a dokonca aj do práce išla.Neuveritelne toto však autorka?
Fúúú.... teraz ti upravené mamičky napíšu. ... že si ... knedľa knedľa knedľa...😂😂😂
🤣🤣 ja odpadnem aké šikovné mamičky sa tu na MK stretávajú...
Tak možno namiesto čítania modrého koníka sa ráno namaluje
Ja som s tým v pohode. Nedávam upravenú ženu do priamej úmery s "nestaraním sa o deti".
Dobry vtip na vecer, tiez som sa vzdy malovala vonku s detmi, aby som nebola ako strasidlo 5 minut prace, tak isto ako ti trva obliect sa a potom, ze preco muzi pokukuju po niektorych zenach, ked ta jeho sa ani neprimaluje ani nic necudo, nezavid a rob zo sebou daco a staraj sa o svoju rodinu a nie druhych
Musela by som sa asi 3x denne valat v blate aby som nestihla zakladnu hygienu , zacvicit si ,postarat sa o domacnost a spravit si na tvar cosi viac co zaberie par minut, v mojom pripade max 5. A to som mala syna co naozaj naozaj skoro stale reval . Vyzerala som ako pred materskou
Vobec si nemyslim ze si knedla ,skor k tomu druhemu si myslim ci Ta tvoja obava o cudzie deti je ozaj obava alebo si potrebujes rypnut ze zeny ktore sa o seba staraju popri detoch ich podla Teba ozaj zanedbavaju🤷♀️
😃😃 ja som úplne celkom normálna obyčajná matka a teda stíham sa o seba starať, aj o decká a aj o celú našu rodinu, a teda myslím, že to robím celkom dobre ...
Rozmýšľam, ako nekonečne by som sa musela nudiť, aby sa mi chcelo "ličiť" sa (áno, stale mi licenie evokuje malovanie kuchyne a nie vlastného ksichtu). Skôr by som sa divila, že sa im chce tým zabíjať čas....
@syslik81 no ale ona má 3 deti a nie 1 a všetky sú ešte malé!
A čo to má s tým,že sú deti 3? Aj ja mam 3 a na to aby som vyzerala ako človek si nájdem čas vždy. Aj keby som si mala privstat o pol hodku skôr.
@viestta nezávidím len nechápem prečo majú takéto ženy decká
Inak ja napriklad nechapem tie obrazky ako si niektore zeny holia nohy podla rocneho obdobia. Pritom je to u vela zien realita . Mam zalozit temu ? 🤔
A prečo máš ty deti? To kvôli tomu,ze sa ma žena na toľko rada,že sa o seba aj stará,tak si nezaslúži mat deti? To co je za logiku?
Co maju s tym 3 deti, keby aj 6 deti, ked chce zena vyzerat, vyzera 10 minut si musi najst
@autor......ty nie si v poriadku,že nie?
Toto nemôžeš myslieť vážne 😂 Mám dve malé deti a vždy odchádzam z domu upravená. Namaľovaná, vlasy mám dlhšie ako po pás a nemávam ich mastné, ešte aj rôzne vrkoče stihnem zapliesť. Namaľovať sa mi ráno zaberie 10-15 minút, nevidím v tom problém. Miesto čumenia večer na Lets dance, farmu či nejakú tureckú telenovelu si idem zabehať a umyť vlasy.

😂