icon

Kričím po deťoch a manželovi

3. dec 2020

Bože ja neviem čo tu od tohto čakám, ale malý 8mesacny syn práve konečne zaspal, staršia dcéra je v škole a ja ležím v obývačke po ďalšej prebdenej noci a mám oči pre plač... Každý deň, dennodenne som nervózna a len bliakam.. Na muža, na dcéru a v noci som nervózna aj na malého 😰😪😪😪😪 keď každých 15minut je hore a doslova vrieska, už sa neviem ovládať a hulakam aj po ňom.. Potom ho držím a plačem, že som kričala.. Pripadám si ako psychopat, a hovorím, že to už nikdy neurobím a aj tak to robím stále dookola, zas a znova.. Milujem moje deti, len je toho na mňa akosi veľa.. Mama nepomôže, svokra ďaleko, muž na tyzdnovkach a ja som stále v jednom kolotoči a nejako to nedávam.. Unavená, zničená, psychicky... Demotivovana a momentálne do toho ešte aj chorá úplne najviac ... Niekedy mám aj svetlé dní, ale tieto moje vrieskacie stavy už nechceeem 😤😤😳 mám pocit, že mi prepne.. Ak už sa to aj nestalo.. Je tu niekto podobne na tom? 😪

Strana
z2
alzbetka71
4. dec 2020

Si nevyspata a unavená, nejdú malému zuby skús dať na noc nurofen aby si sa vyspala, snaž sa aj cez deň keď malý spi si oddýchnuť, dcéra nemôže pobaviť keď sa vráti zo školy?

denkatn
6. dec 2020

drz sa, nie si tak sama, aj ja som to prezivala, ked som 2 tyzdne v kuse nespala a nikto mi nepomohol. kazdy len mudroval a doteraz mudruju, ze zle vychovavam....nie je chyba v tebe, je toho na teba vela. chlapcek bude coskoro spavat celu noc, trochu ti to pomoze. rob co najviac veci co mas rada, upratovanie vypusti, navstevy ktorym treba varit neprijimaj. (moj svokor chcel aby som ho obsakoovala v sestonedeli, ked som poporisila, ci by nesli na chvilocku povozit malu, kym si pospim, povedali, ze nie, ze aj opice vedia samy vychovat svoje dieta. tak ja si tak tiez myslim, ked on bude stary, ja mu tie opice pripomeniem, ci sa opice staraju o starych, alebo ich nechaju v klude zomiret. niekedy je to tazke, drz sa.

amima
26. jan 2022

Zober si ho k sebe do postele, fakt to pomôže. Ja som sa zubami- nechtami bránila, ale pomohlo, lebo už mi rovnako prepínalo ako tebe

Strana
z2