Kríza stredného veku u chlapov do 50
Ahojte 🙂 Zaujima ma preco chlapi vo veku 40-50 si chcu nabalit mlade naivne baby 20+ za kazdu cenu. Co bude potom ako bude mat po 50 a ziadna po nich nestekne? Presunu sa na 30+? Mne to pride uplne chore a z cesty si zacat o 20r starsim/starsou v ich pripade. Je to kazdeho vec, ale chlapi su strasny v tomto. A co i len maju kusok zabezpecenia (co ma byt v tom veku samozrejmost!) Oblbuju mlade baby, kt im na to skocia. Myslite ze ked im uz bude 50+, tak si povedia nieco toho typu: a dost uz budem normalny a nie k***?. Jasne, ze to zalezi od chlapa a nie kazdy je taky, ale preco? Zeny nemaju vacsinou alebo aspon mensiu potrebu si nieco dokazovat s mladymi partnermi. Ved kazdy mal mladost a si ju aj nejako uzil, co uz len v takom veku nahanat mlade ktorym nestiha? Co si myslite, ze sposobuje tento jav? Dakujem za odpovede a diskusiu. 🙂
@littlebubble ja mam 11 ale vidno ten vek uz.
@ktochytavzite My mame 13, ale zatial to nevidno po ziadnej stranke.Ja som vseobecne lenivejsia nez muz takze si myslim, ze kym budem mlada tak ma bude hnat on.On si vek nepripusta.
Do 60tky viac ako 10 rocny vek. rozdiel nemusi byt viditelny a ani citelny.
Po 60tke (starsieho partnera) to ale moze ist velmi rychlo dole vodou.
10 rokov je uz podla mna vela.
Mam znameho, ma akurat 50. Je rozvedeny a od rozvodu stale tvrdi: max vekovy rozdiel 5 rokov hore a dole.
Tiez tvrdi, ze o com by sa bavil po skolkarskom sexe s nejakou 20tkou...
Tak neviem, len citat, co mi on povedal...
Z tvojho prispevku dycha mladost. Velmi sa mylis, ked si myslis, ze zeny nemaju ovela mladsich partnerov.
Vyckaj casu ako hus klasu.
Ak ti starsi muzi vadia, tak sa s nimi nebav. Jedneho dna budes aj ty stara a rovnako budu s tebou pohrdat mladsie rocniky. 😉
@desore preco by jej mali vadit stari muzi?Len nechce s takym zit , co je na tom opovrhlive?Ci tebe sa paci ked 40r bali 18tky?to je skor zahravanie,nie?A preco by sa s nou mali neskor zahravat mladi muzi?Ved asi si v 50nebude hladat 20r,ako to robia chlapi,ci??
Vzdy sa najde niekto, kto sa chce mat dobre hned s niekym zabezpecenym, nechce sa mu cakat roky na dobry zivot. Kym budu mat 20tky o solventnych starsich zaujem. dovtedy sa aj najdu taki muzi, ktori to budu vyuzivat. Ked nebude dopyt, nebude ani ponuka.
A je tu aj cast zien, ktorym imponuje skusenost, pocit bezpecia ... o 10-15 rokov starsieho partnera, najma ak vyzera lepsie ako jej rovesnici. Pripadne ak uz chce deti, jej rovesnici si este len chcu uzivat a o detoch este ani pocut.
Z tvojho komentara to vyzera, ze si mlada. Staci, ak sa starsim muzom vyhnes, naco ich vobec riesis. A aj ty budes raz stara, nikoho to neobide. Pride to rychlejsie, ako sa nazdas.
@ktochytavzite Autorka pisala 20+...to znamena, ze zena moze mat 29 a muz 40, co je uplne normalny rozdiel.
Prepac, ale malo vies o sexualite muzov a zien 40+. Nechce sa mi to rozpisovat. Pride cas, kedy pochopis, ze zivot nie je o vekovom rozdiele, ale o uuuplne inom. Ja by som osobne starsieho partnera nechcela.

@ktochytavzite Tak rovesnici mojich rodicov v mojej 20tke boli 40+/50+.
Ako na 40tnikov som nepozerala ani ja.Vlastne ani nad 30+, ale tak prisla vynimka.
Vekovy rozdiel 20+ vlastne asi uz aj 15 je na mna dost.My mame este taky ideal.