icon

Kríza stredného veku - zadívala som sa do jedného muža

1inis1
28. sep 2017

Ahojte,neviem co sa so mnou deje ale zadivala som sa do jedneho muza. Je zenaty a starsi ja milujem svoju rodinu,partnera.....aj ked roky a vselijake krizy urobili svoje. Nikdy by som im nechcela nijako ublizit. Ale neviem ho vypustit z hlavy......Nikdy,naozaj nikdy predtym sa mi to nestalo. On ma oslovil ako prvy a viem ze mu ide iba o to jedno. Neviem si pomoct a uz ma tato situacia dost obtazuje.....Ako dalej?

lucinkab
5. okt 2017

@0silvia0 boli sme sklamany z predchadzajucich vztahov a chceli sme si sem tam len uzit bez zavezku... ako prvy mesiac to slo ale druhy kedze sme sa stretli x krat aj na kavu, veceru, bol pozorny.... a nie vzdy bol sex, bolo to aj o vylievani duse a tak... stravit s nim cas a nebolo to iba zivocisne... a mozno aj preto to skončilo takto 🙂 ale aspon viem ze kamaratsvo s vyhodami sa neda u zeny udrzat bez citov

0silvia0
5. okt 2017

@lucinkab no veď to je vec, ktorú celkom nechápem: chcieť si cielene sexuálne užiť bezcitovo bez záväzkov. Nikdy som v takejto situácii nebola, nikdy som necítila sexuálnu frustráciu a nikdy som nemala potrebu si prvoplánovo "užívať", takže tento level fakt akosi nedokážem pochopiť, ale to nič nemení na fakte, že aj takéto vzťahy existujú a fungujú.

1inis1
autor
5. okt 2017

@obsadenemeno ano zdá sa to možno ťažké, ale ver mi, ide to.

mischy00
5. okt 2017

@moonlight1210 to napísala úplne presne ako to aj ja vnímam....
Ak mu autorka podľahne, s veľkou pravdepodobnosťou to z jeho strany skončí, lebo dosiahol svoj cieľ a pôjde to skúšať ďalej. A ona zaláskovaná (lebo už teraz či si to prizná alebo nie, sú tam city) si bude doma "búchať hlavu o stenu",že ho mohla ešte naťahovať a mala by aspoň jeho pozornosť......a takto nemá nič, len ju bude hrýzť svedomie,či radšej nemala odolávať ďalej a aj strach, či to nedajbože nepraskne....

tiper24
5. okt 2017

vsetko raz skonci aj keby to bolo len chvilkove a stalo by zato aj to je nieco budu aspon pekne spomienky

mischy00
5. okt 2017

@tiper24 vidieť, že o ženskej duši nevieš absolútne nič.......my vnímame takéto situácie úplne inak ako vy, ženy nezbierajú skalpy ako muži.....
Ak sa žena rozhodne nakoniec podľahnúť, hlavne po dlhodobom dobíjaní, posledné na čo myslí, že bude mať aspoň pekné spomienky...

tiper24
5. okt 2017

@mischy00 nejde o skalpy, ked chlap so zenou chce byt tak je mu asi s nou dobre nemyslis? 🙂

1inis1
autor
5. okt 2017

chcela by som byť aspoň jeden deň chlapom

tiper24
5. okt 2017

@1inis1 to by si uz potom chcela byt chlapom furt 😀

mischy00
5. okt 2017

@tiper24 muži dokážu bez problémov balamutiť hlavu viacerým ženám naraz, kdežto ženy prestanú vnímať všetkých okolo a sústredia sa iba na toho jedného....
Aj vtom je medzi nami rozdiel........

tiper24
5. okt 2017

@mischy00 by si sa cudovala ale aj niektore zeny vedia pobalamutit hlavy viacerym chlapom, v tomto je to asi 1:1 🙂

mischy00
5. okt 2017

@tiper24 to že sa žena na teba usmeje, neznamená, že ťa balamutí.....vy chlapi ste mnohokrát strašne domýšľaví a veľa vecí u Vás evokuje záujem ženy.....

tiper24
5. okt 2017

@mischy00 ja nehovorim o usmeve, teraz si domyslas ty 😀

mischy00
5. okt 2017

@tiper24 to bol príklad😉......len tvoje komentáre sú také typické, mužské.....však čo, tak si vrzne a hotovo, život ide ďalej. Ja len píšem, že ženská duša je trošku komplikovanejšia, nedá sa nám len tak lusknutím prsta odosobniť....

tiper24
5. okt 2017

@mischy00 to mas pravdu ste komplikovane ale i tak to stoji za to, kazda skusenost je dobra 🙂

1inis1
autor
5. okt 2017

@tiper24 jeeejda, ty si podarený😀 Ale ja sa vám mužom ani nečudujem.....Toľko krásavíc, čo chodí po svete, čo.....po Slovensku.....

tiper24
5. okt 2017

😀😀

1inis1
autor
5. okt 2017

@mischy00 presne tak je to

1inis1
autor
5. okt 2017

@tiper24 no, ale často bez nejakej väčšej námahy...

tiper24
5. okt 2017

@1inis1 ved to slovenky su ideal 🙂😉

1inis1
autor
5. okt 2017

@tiper24 .....a sme na to hrdé....🙂

tiper24
5. okt 2017

@1inis1 teraz co mas na mysli? 🙂

1inis1
autor