Kríza stredného veku - zadívala som sa do jedného muža
Ahojte,neviem co sa so mnou deje ale zadivala som sa do jedneho muza. Je zenaty a starsi ja milujem svoju rodinu,partnera.....aj ked roky a vselijake krizy urobili svoje. Nikdy by som im nechcela nijako ublizit. Ale neviem ho vypustit z hlavy......Nikdy,naozaj nikdy predtym sa mi to nestalo. On ma oslovil ako prvy a viem ze mu ide iba o to jedno. Neviem si pomoct a uz ma tato situacia dost obtazuje.....Ako dalej?
@lucinkab no veď to je vec, ktorú celkom nechápem: chcieť si cielene sexuálne užiť bezcitovo bez záväzkov. Nikdy som v takejto situácii nebola, nikdy som necítila sexuálnu frustráciu a nikdy som nemala potrebu si prvoplánovo "užívať", takže tento level fakt akosi nedokážem pochopiť, ale to nič nemení na fakte, že aj takéto vzťahy existujú a fungujú.
@obsadenemeno ano zdá sa to možno ťažké, ale ver mi, ide to.
@moonlight1210 to napísala úplne presne ako to aj ja vnímam....
Ak mu autorka podľahne, s veľkou pravdepodobnosťou to z jeho strany skončí, lebo dosiahol svoj cieľ a pôjde to skúšať ďalej. A ona zaláskovaná (lebo už teraz či si to prizná alebo nie, sú tam city) si bude doma "búchať hlavu o stenu",že ho mohla ešte naťahovať a mala by aspoň jeho pozornosť......a takto nemá nič, len ju bude hrýzť svedomie,či radšej nemala odolávať ďalej a aj strach, či to nedajbože nepraskne....
vsetko raz skonci aj keby to bolo len chvilkove a stalo by zato aj to je nieco budu aspon pekne spomienky
chcela by som byť aspoň jeden deň chlapom
😀😀
Veď ale to vás láka práve.....To, čo hneď podľahne, nie je tak zaujímavé

@0silvia0 boli sme sklamany z predchadzajucich vztahov a chceli sme si sem tam len uzit bez zavezku... ako prvy mesiac to slo ale druhy kedze sme sa stretli x krat aj na kavu, veceru, bol pozorny.... a nie vzdy bol sex, bolo to aj o vylievani duse a tak... stravit s nim cas a nebolo to iba zivocisne... a mozno aj preto to skončilo takto 🙂 ale aspon viem ze kamaratsvo s vyhodami sa neda u zeny udrzat bez citov