icon

Kríza stredného veku - zadívala som sa do jedného muža

1inis1
28. sep 2017

Ahojte,neviem co sa so mnou deje ale zadivala som sa do jedneho muza. Je zenaty a starsi ja milujem svoju rodinu,partnera.....aj ked roky a vselijake krizy urobili svoje. Nikdy by som im nechcela nijako ublizit. Ale neviem ho vypustit z hlavy......Nikdy,naozaj nikdy predtym sa mi to nestalo. On ma oslovil ako prvy a viem ze mu ide iba o to jedno. Neviem si pomoct a uz ma tato situacia dost obtazuje.....Ako dalej?

mischy00
29. sep 2017

@libawet jasné,že chápem, že by išlo len o to užijeme si a zbohom.....len nikdy nevieš ako sa situácia ďalej vyvinie.......ja som dosť impulzívny človek a to sa mi v živote už pár krát vypomstilo.....nerátala som s prípadnými následkami( nejednalo sa o neveru). Vekom človek dosť veľa vecí prehodnotí a drží sa hesla 2 krát meraj a raz strihaj....

certi
29. sep 2017

okrem toho...vzdy sa najde lepsi od toho,ktoreho momentalne mame...to je normalne, vacsina tuzi po tom, co nema a ked to ma, uz to nema taku cenu, nie je to take vzruso...osobne mam ovela radsej svoj pokojny stereotypny zivot bez nervov, stresov, ublizovania.....aj ked chapem, ked sa clovek buchne, mozog odide🙂)

certi
29. sep 2017

@libawet
tu ide aj o charakter.....dokazala by si si sexnut inde a potom s kludom pozerat muzovi do oci a drzat to v sebe cely zivot? ....ja nie...a vtedy vznikaju choroby

certi
29. sep 2017

ked sa tak citam....aka som ja mudra🙂))))

dominika6
29. sep 2017

@libawet tvoja teoria veľkého tresku je síce učebnicový príklad ako uspokojiť jednorázovo svrbenie bez následkov...
ale sama dobre vieš,že to tak nefunguje,lebo ked sa konečne odhodláš a podlahneš pánovi ,,P,, tak tie myšlienky na neho ťa budú týrať natoľko,že začneš žiť vo svojjej bublinke a podvedome to budeš chcieť zažiť znova a znova a znova..pri každej príležitosti ked ho stretneš..
síce sa pozrieš v posteli vedla seba na svojho chlapa a vzdychneš si,ako ho strááášne ľúbiš a neopustíš,s vedomím že si svoje sladké tajomsvto vezmeš o hrobu..
a bude ťa to mrzieť už len viac a viac a viac..
alebo si to už zažila?

ostorha
29. sep 2017

@certi A som ti to chcela napisat a si si sama napisala.

certi
29. sep 2017

@1inis1 okrem toho inis, myslim si, ze si tu mozeme pisat co len chceme, cim viac ti to budeme vyhovarat, tym viac ho budes chciet, podla mna si v tom uz po usi....co keby si to povedala muzovi, skor nez je neskoro? mozno to vzbudi ziarlivost a vzruso medzi vami🙂) alebo ta prihlusi...neviem, nepoznam ho

0silvia0
29. sep 2017

@libawet ach ty beťárka... @certi má asi pravdu 😉

mischy00
29. sep 2017

@certi veď to......že možno stereotyp ale klídek a pohodička. A nie každodenný stres, či to náhodou nepraskne.Nech si pekne užíva v prácu lichôtky a doma svoj pokoj a kľud.....

certi
29. sep 2017

@dominika6 hm...co je horsie....ked sa v posteli pozries na svojho chlapa...nevzdychnes si, ze ho lubis...ale aky je zrazu otrasny, spustnuty, chrape...a ten druhy je vonavy, oholeny, eno-nuno.....vacsinou sa zacne porovnavat a vlastny sa zacne hnusit...tak je to aj s chlapmi, co podvadzaju

certi
29. sep 2017

@mischy00
cha...ja to robim tak, ze akonahle mi lichotia kdekolvek, ktokolvek, totalne ozijem, usmievam sa...a hned to doma vytrieskam muzovi, ze kto mi co kedy povedal, ako sa na mna pozrel a tak...ze aka som ja este samica a ake je to super....ten sa len zarehoce a vraj: dobre🙂))) len som zabudla dodat, ze mam 43 a vacsinou uz po mne idu 50,60+🙂)) ale prave ti vedia co je dobre, nie?🙂))

dominika6
29. sep 2017

@certi ano to je už dalšie štádium následkov

mischy00
29. sep 2017

@certi tak ja zas mužovi naopak nič nehovorím, lebo to zas by bola debata nadlho a na to nemám po práci náladu. A to platí aj opačne, nerobím si ilúzie, že sa na žiadnu nepozrie alebo sem tam nevedú v práci dvojzmyselné debaty.Ale mne nech to na nos nevešia.....

certi
29. sep 2017

aj ked si buchnuta, povedz napadnikovi nasledovne: Mily moj, si fesak, samec, pacis sa mi, vidim, ze aj ja tebe.,,,uz som to zazila parkrat....ale...mam dobreho muza, spokojny zivot, zdrave male dieta.....bude to zhruba tak, ze sa budeme stretavat, pisat sms, sex bude urcite fantasticky, po case nas bude tyrat stres a vycitky, neskor pridu nervy, hadky, ked to praskne, rodina v keli, rozvod, delenie majetku, deti nas budu neznasat, cele mesto tiez, budeme potrebovat vela penazi na novy zaciatok a vyplatenie byvalych, neskor sa kvoli tomu zacneme hadat, sex uz nebude taky super atd......takze lichot mi dalej, ja budem z toho cela hotova, kavu si dat mozeme, ale v praci aj s inymi a teraz by si sa mi mohol podakovat, akeho obrovskeho stresu som ta usetrila.......🙂))😀

certi
29. sep 2017

@mischy00 ved prave, to je dalsi level vztahu...ked muz je hrdy na to, ze sa pacis aj inym a zaroven je v klude, lebo ta pozna, ze nemas zaujem.....takze ja vykecavam vsetko🙂)) my aj ked sme boli na vianocnej akcii, ja som pila pri bare a 6 chlapov okolo mna a moj muz tiez kade-tade.....potom som mu aj vravela: kraasna akcia, tolko chlapov som zbalila, ideme aj o rok🙂))

mischy00
29. sep 2017

😅 tak myslím si, že po tomto výleve ho aj chuť na lichôtky prejde a presedlá na inú kolegyňu, ktorá nebude taká kreatívna

certi
29. sep 2017

zase chapem zeny, ktore nemali nikoho ineho, len jedineho svojho, pripadne dvoch, taka je urcite z toho hotova, ked je o nu zrazu zaujem a este zo strany fesaka, takato zena je velmi zranitelna a velmi lahka korist....ja som sa vybesnela za mlada dost a preto ma to uz nelaka, chcem svaty pokoj🙂 okrem toho ma uz vsetko boli, som rada, ked ma jeden den napr. neboli chrbat...lepsie ako sex🙂)

certi
29. sep 2017

@mischy00 no...zhruba taketo nieco som uz jednemu povedala, balil ma vzdy v restike, ked som chodila na obed z prace.....este pokusal parkrat, ale potom dal pokoj...a co sa nestalo? zbalil casnicku🙂))))) takze nedala som ja...dala ina....veruze to nie je o obrovskej laske

mischy00
29. sep 2017

@certi veď my si tiež robíme s kolegyňami v práci srandu, že sa nám nechce ani doma nieto ešte kde tade😅

certi
29. sep 2017

@mischy00 ved jasne ze nie...clovek sa vecer z poslednych sil osprchuje, tak hadam sa nebude znovu spinit sexom🙂))

tiper24
29. sep 2017

@certi 43 je najlepsi vek 🙂

certi
29. sep 2017

@tiper24 ..kazdy je najlepsi, ak si zdravy🙂))

0silvia0
29. sep 2017

@mischy00
@certi
ale zas tu nerobte zo seba staré bolavé babky čo sa im nič nechce 😈

tiper24
29. sep 2017

@certi asi tak 🙂

tiper24
29. sep 2017

nechce sa vam a potom bedakate ked chlap ide za inou co sa jej chce 😀

1inis1
autor
29. sep 2017

@certi mozem ti povedat ze pred manzelstvom som nezahalala,vyburila som sa az az. Ja som proste ten typ co potrebuje vzrysenie ale vazim si tetajsiu stabilitu. Len ma zeru moje myslienky.

1inis1
autor
29. sep 2017

@1inis1 chyby mam lebo pisem z mt....

1inis1
autor
29. sep 2017

A nie so zamilovavaci typ,proste tam je len chemia,nic viac. A cim som starsia,tym mi to viac chuti....myslim doma s mojim....

1inis1
autor
29. sep 2017

Peknu vetu som citala.....bud tou,ktoru vsetci chcu a nie tou,ktoru vsetci mali....

kittykat22
29. sep 2017

@0silvia0 ja pracujem z domu 🙂 takze si zajaca doma mozem dovolit