icon

Kríza stredného veku - zvažujem neveru

26. okt 2025

Ahojte. V živote som muža nepodviedla. Sme spolu 25 rokov. Vôbec je to môj jediný sexuálny partner. Náš sexuálny život je ale veľmi striedmy. Ako na hojdačke. Nehovorím že to potrebujem denne, ale on si ma nevšíma vôbec. Konečne máme pár dní bez detí a on si číta v posteli môžem okolo neho aj lietať v spodnom prádle . A to sme to za posledný polrok robili asi 2krát. Náš vzťah je veľmi komplikovaný a v podstate som vždy mala pocit že ja som tá čo ľúbi a dáva do vzťahu viac. Normálne uvažujem, že si niekoho nájdem. On to berie ako samozrejmosť že sedím doma na zadku, nikam nechodím. Len robota a rodina . Nejako extra sa nepretŕčam ale som si vedomá toho že keď sa nahodím, ešte stále som pre chlapov zaujímavá. Áno normálne cítim potrebu si to dokázať. Život mi pretiekol pomedzi prsty a cítim sa ako verné ale odkopávané šteňa. Čo by iný za tú vášeň ktorú cítim dal. Kríza stredného veku ako z učebnice. Zaregistrovala som sa na Pokeci. Viem, chodí tam kdekto. Ale hneď sa na mňa nalepili o dosť mladší muži a teda celkom normálne vyzerajúci a pôsobiaci. S jedným sme dosť dobre pokecali. Vek mu vôbec nevadí. Slobodný, bez záväzkov. Do šľaka. Mám sto chutí to mužovi ukázať aby sa zobudil. Už len komunikáciou som niekoho zaujala a to som staršia. Kopec chlapov je osamelých. A on si číta v posteli. A nie nie som ani škrata ani nudná... Mám pocit že ma takto citovo vydiera a zahráva sa so mnou. Trvá to už roky takto. Taký kalkulátor. Keď sme boli pred rokom po dlhom čase na jednej oslave, dala som sa do reči so šéfom nášho kamaráta ktorý oslavoval, majiteľom firmy. Zavolal ma na terasu na víno, debatovali sme dlho, o oblasti v ktorej pracujem a rozumiem jej takže ho to zaujalo. Chlap sa zrazu objavil a videla som že mu to vadí. Nie je na to zvyknutý. Doma mi potom urobil trápnu žiarlivostnú scénu a zrazu bol aj sex. možno už aj niekoho má 🤷🏻‍♀️ Viem možno ma odsúdite. Ja sama neverím tomu nad čím rozmýšľam 🫤

Strana
z5
liusa82
28. okt 2025
@madeincssr

@liusa82 zaujimave. Akakolvek nevera zo strany chlapa znamena koniec vsetkeho, ale ked to urobi zena, tak je to (tolerovatelne, ba dokonca az opravnene) otvaranie oci nemoznemu chlapovi. Hmmm...

@madeincssr nie plati to aj pre mužov aj pre ženy na obidve strany rovnako ja neobhajujem nikoho

lentakyterapeut
29. okt 2025

@anonym_autor poviem ti ze su pripady kedy nevera pomoze, ALE musi mat jasne pravidla, muz ktoreho pustis musis mu aspon ciastocne verit ze ti nebude robit problemy a vzdy musis byt ty ta co pravidla zdoraznuje ked na ne zacne zabudat ten druhy. Tie co sa trapia vo vztahoch to nepriznaju ale niektore to zazili. Opat citis ze ta niekto chce, tajne schodzky, kvety pozornost. Nie si ani prva ani posledna a po vase to mpzno sama ukoncis a zase budes doma spokojna

lentakyterapeut
29. okt 2025
@anonym_0cc396

@anonym_autor koľko máš rokov?Ja 47 a pripadám si ako inventár už ma tiež minule napadla takáto hriešna myšlienka.Mam úplne rovnaké pocity ako ty zažiť pocit žiadanosti, flirtu, trocha oživenia v tomto stereotype

@anonym_0cc396 zeny od veku 40 hore potrebuju pozornost ale doma ju nemaju a ako sa hovori v tomto veku su zeny najlepsie.

madeincssr
29. okt 2025
@lentakyterapeut

@anonym_0cc396 zeny od veku 40 hore potrebuju pozornost ale doma ju nemaju a ako sa hovori v tomto veku su zeny najlepsie.

@lentakyterapeut mno, keby to takto "riesila" tvoja partnerka, asi by si zmenil nazor.

anonym_402391
29. okt 2025

@anonym_autor nepíšeš o mojom?🙄🤣

lentakyterapeut
29. okt 2025
@madeincssr

@lentakyterapeut mno, keby to takto "riesila" tvoja partnerka, asi by si zmenil nazor.

@madeincssr netreba si zatvarat oci su manzelske pary ktore maju otvorene vztahy. Viem.to sa velmi tazko chape ale ked nieco funguje ma to hodnotu ako ked sa jeden trapi ako blazon a nic

anonym_0c9dc3
29. okt 2025

Moja kamarátka z takéhoto manželstva ochorela, muž ju odmietal 15 rokov, pritom je to krásna žena.
Bola zablokovaná, mala veľa zdravotných problémov, neskutočné migrény, lekári jej nevedeli pomocť, jej pomaly nič nefungovalo, ani trávenie..
Navštevovala roznych terapeutov, absolvovala masáže, psychológ, chodila po čarodejnicách nech ju odblokujú, riadne jej z toho prepínalo, začala piť alkohol.
Až raz bola na nejakom duchovnom cvičení, kde ju ten terapeut pretiahol a odblokoval😀 a tak jej pomáha doteraz😆
A žije v manželstve ďalej, ešte má ďalšieho odblokovávača, keď ten prvý nemože.
Všetky zdravotné problémy sú minulosť, tak treba mať takéhoto odblokovávača, aby si tiež neochorela☝️tie pohyby panvou sú neskutočne doležité pre zdravie tela aj ducha.
Choď do toho, držím ti palce.

anonym_fb3bcc
29. okt 2025
@anonym_0c9dc3

Moja kamarátka z takéhoto manželstva ochorela, muž ju odmietal 15 rokov, pritom je to krásna žena.
Bola zablokovaná, mala veľa zdravotných problémov, neskutočné migrény, lekári jej nevedeli pomocť, jej pomaly nič nefungovalo, ani trávenie..
Navštevovala roznych terapeutov, absolvovala masáže, psychológ, chodila po čarodejnicách nech ju odblokujú, riadne jej z toho prepínalo, začala piť alkohol.
Až raz bola na nejakom duchovnom cvičení, kde ju ten terapeut pretiahol a odblokoval😀 a tak jej pomáha doteraz😆
A žije v manželstve ďalej, ešte má ďalšieho odblokovávača, keď ten prvý nemože.
Všetky zdravotné problémy sú minulosť, tak treba mať takéhoto odblokovávača, aby si tiež neochorela☝️tie pohyby panvou sú neskutočne doležité pre zdravie tela aj ducha.
Choď do toho, držím ti palce.

@anonym_0c9dc3 ty pise viac chlapov ako zien

zara3
31. okt 2025

Nevernost je teraz velmi v mode, a len preto ze ta skrabe tam dole, si znicis vztah?? Premyslala si nad tym, ako to vidi on?? Co ked vidi chybu on v tebe? Nie neni v poriadku, cim si prechadzas a internet je zabijak vztahov. Zamyslela si sa nad tym, ako by ti bolo, keby to urobil on? Keby ze si kecal s inymi? Alebo kukal po inych? Mozno je az velmi pohodlny, ano - ale je vedla teba nie? Chodi spat s tebou, vstava s tebou... preco tak daco krasne clovek chce vymazat za lacnu chvilku " blaha" ? Mozno on sa citi, ako ten, o ktoreho sa ty nezaujimas, kedze ta videl bavit sa s inymi chlapmi. Toto dokaze podkopat chlapsku sebavedomomost a muznost. Je treba si uvedomit a vidiet svet aj inymi ocami, vidiet pozehnanie ( aj ked mozes by neveriaca ) aj v tom, ze sa rano zobudis, ze zijes a mas zase sancu so svojim muzom nieco zazit krasneho. Co ked dnes alebo zahtra zomre, stratis ho, alebo ochorie?? Bude ti luto? Budes plakat, co si stratila a mohla zmenit??
Ano my zeny sme velmi citlive, a chceme byt vecne mioovane, chvalene a rozmazlovane, aj ked sa neuceseme, sme unavene pri detoch, ci zmozene z prace, ale aj tak to neznamena, ze teraz si zena, ktora ma respekt, sa stane len lacnou pochutinou pre internetovych lovcou na jednu alebo par noci. Jak sa budes potom citit? Myslis, ze normalny chlap by s tebou zostal, keby sa dozvedel, ze si podviedla svojho partnera, bez toho aby si nemyslel, ze to urobis aj jemu? Je treba komunikovat a ked chces sexovat s inymi, radsej idte od seba, nez by si mu zlomila srdce.
Dnes je akoby moda byt neverny, skoro kazdy vztah ma neveru. Kazda zena chce byt respektovana muzmi, aj ked by spala s kdejakym, ci mala onlyfans.
Kde je ta doba, ked zeny respektovaly najprv sami seba?

Strana
z5