icon

Kríza v manželstve, hádky kvôli ničomu

lienkaza
10. aug 2019

Ako zacat....
Sme manzelia 6 rokov, spolu v domacnosti 12. Mame dve krasne a zdrave deti. Uz pracujem, zarabam slusne, takze nas uz moj muz nemusi "zivit". Co den, je to horsie a horsie medzi nami, on je stale nervozny, a tak vznikaju hadky, koli "nicomu". Neviem, co skor napisat, to by bolo na milion slov...doteraz som bola ticho, no ked nieco oponujem, hocico, uz je zle. Mozno mi vasou diskusiou a prip.otazkami dokazete pomoct to aspon z casti pochopit, co sa vlastne deje, som zufala, skutocne..
Dakujem 🙏❤
Mo
Mozno mi vasou diskusiou dokazete

Strana
z4
tykat
16. aug 2019

@lienkaza "ved ty kricis" ...tak skus nekricat, mozno ho prave to vytaca 🙂

lune
16. aug 2019

@lienkaza ..ak idu na bike spolu a rozumeju si..za vsetkym hladaj zenu a hlavne nebud si ista, ze to by on neurobil...

lienkaza
autor
16. aug 2019

@lune nie som si ista, no 12 rokov spolu, viem ako trenuje, nechodi sa iba "vozit"..
Napriklad, teraz sli obe deti k starkym, mala poprvy krat, zobrala som si fva dni/noci dovolenky, nakolko mam nocnu...
No viac som si nemohla priat 🙂.
Pooobede ma zobral na bajk, vecer sme vybehli na pivo!!! Vyse 6 rokov sme nikde takto sami neboli..
Nrskutocne nam bolo...
Akurat ma sem-tam napadne, koli comu byval nervozny, ved deti su fajn, nie je to s nimi take strasne, sem-tam sa pohasteria, no to asi kazde ❤

danka275
16. aug 2019

ja by som tipovala na to že je tvoj nariadeny a ochvilu sa vrati do roboty, skor si myslim že mu vadi to.nemožu mat chlapi nejake blbe reči na teba že si jeho podriadena alebo že si velmi šikovna vieš take chlapske blbe narazky na sex alebo či vam to tak klape aj v posteli ako doma,,,, atd
@lienkaza

zajkomajko
16. aug 2019

@lienkaza prečítala som si Tvoje príspevky a mne z toho vychádza, že je nervózny možno z detí. Vnímam to podľa môjho muža, lebo keď ma napríklad dovolenku tak on nedokáže sa hrať s nimi dlhšie ako pol hodinu, potom musí ísť niečo iné radšej robiť, potrebuje proste pauzu, potom nastupujem ja... Niekedy radšej pôjde na nákup, ako by mal hodinu byť s nimi, vieme všetky, že muži neradi nakupujú. Nie všetci chlapi majú chápajúci vzťah k deťom hlavne k malým do tých 3rokov, lebo tie vyžadujú pozornosť. Možno z toho je taký, uvidíš, či sa to zmení, keď pôjde do práce.

lune
16. aug 2019

@lienkaza Tak sa mu viac venuj, ale daj mu aj viac domacich prac a deti obcas mimo dom a mozno bude spokojnejsi 😍

danka275
16. aug 2019

@lienkaza este ma napadlo u nas to zabralo tiež sme mali taku menšiu krizu, Skuste si spravit kruh dovery, večer ked vam deti zaspia, skus naladit milu atmosferu vypni telku, otvor vino, zapal sviečky a začnite sa rozpravat čo ti vadi na nom a on nech povie čo vadi jemu na tebe ale uprimne bez emocii, bez hadok proste ako keby to hovoril stene a potom to rozoberte prečo sa on tak sprava a prečo ty... najhoršie ja začat a potom ked začnete rozpravat pojde to same... a navrhnite si riešenia ako by to riešil on napr, ked ti povedal že mu stale vyvolavaš za tu tortu že ako by to vyriešil on ked ty nešoferuješ a bola si v praci proste konkretne na veci neriešte to čo bolo davno teraz aktualne čo ta trapi,,,,

karolinakr
16. aug 2019

@lealaurova velmi vystizne

lienkaza
autor
16. aug 2019

@danka275 no, my sa v praci uz neuvidime, nakolko musim zmenit zmenu koli detom, takze sa budeme len tak minat...
Myslim, ze toto nie.
No deti sa nam vratili po troch dnoch od starkych (samozrejme som ich bola kontrolovat, hlavne malu, pretoze mala nocnu premieru🙂 )
Co myslite, ze bolo prve, ked pridiel a doviezol deti???
Pocuvaj, co ti hovorim...pozicaj ej to... zasa si ma nerozumel???? A pod. Normalne som sa zasmiala v duchu ❤

Strana
z4