Krízové centrum v Prešove
mamicky,
mam otazku a hlavne ziadam o pomoc, radu, som v 24tt a zatial som u rodicov ale tam nemozem byt dlho, otec dietatka sa so mnou rozisiel a vykaslal sa na mna, nechcela som ist na potrat, to by som nezrobila, chcem sa dozvediet nieco o krizovych centrach v Presove, ako to tam chodi ako dlho tam mozem byt a hlavne ako sa tam dostanem. uz nemam vela casu a som sama na podnajom.....dakujem za kazdu radu...
@jankanames a čo dáš za pokus sa opytat? Nič s tým nestratis.
@anieli_1 áno máš pravdu , skúsim aj keď viem ako to dopadne...ale nevadí....skúsim to....
@jankanames skús si dať inzerát alebo sa skontaktuj s mamičkami v krízovom centre, či by niektorá nechcela ísť s tebou do podnájmu. Skús dať dopyt na facebook, vyskúšaj všetky možnosti.
@jankanames a akým spôsobom a kde chceš tráviť čas s prvorodeným dieťaťom keď budeš v azyláku? Aj keď ho nemáš u seba, predpokladám, že ho mávaš pár dní aj ty. Lebo zas na Slovensku len tak matke dieťa nezoberú, naša legislatíva je skôr naklonená nechať dieťa s matkou, to musí byť fakt vážny dôvod aby ho prisúdili otcovi.
S malým som často , zatiaľ na začiatok pôjdem do azylaku a potom budem hľadať niekoho do podnájmu, veľa som pomáhala každému vždy rada pomôžem ale keď potrebujem ja pomôcť nikto nič....ale čo už....
@jankanames ahoj, toto bude zrejme jedna z tvojich najtazsich zivotnych skusok. bud rozumna a zvazuj kazdy krok a hlad do buducnosti. drzim ti palce aby svsetko dobre dopadlo 🌷
A dieta cakas s otcom tvojho prveho dietata? Ako nic ma do toho nie je, ale osobne by som sa bala, ze aj druhe dieta dostane do opatery on. Zvlast ak budes v azylaku s miminom. Pracujes?
Tak nech to dobre dopadne, vela stastia pri hladani.
P.S. Ak nenajdes v PO, skus aj ine mesta v okoli.

@namornicka to by som nikdy nespravila, keď im to poviem mama ma doma nenechá...určite nebudem ticho...ja sa viem postaviť na nohy. Písala som mail a odpovedali mi že mám prísť osobne. Šla by som do podnájmu ale sama to nezvládnem a kde hľadať mamičku ktorá by šla so mnou? Doma nemôžem ostať doma s malým,komplikované to je u nás...skúsim sa porozprávať s mamou ale viem že mi nedovolí ostať doma...