icon

Krstná mama prestala so mnou komunikovať, má vôbec zmysel to ešte riešiť ?

6. jan 2020

Ahojte trápi ma jedná vec, s ktorou sa asi budem musieť vyrovnať ale chcela by som počuť váš názor nato.Mám krstnú mamu s ktorou som vychádzala veľmi dobre bola mi ako moja mama, pomáhala som jej stále, ale mne to nevadilo.Ona ma 2 deti, 2 dcéry, z jednou dcérou sa nevideli asi 18 rokov, kôli dcérinmu mužovi mali medzi sebou problém, nikdy som sa nato nepýtala.Bolo mi to divné ale nikdy som to ani neriešila.Po tých 18 rokoch sa s dcérou zmierili,jej dcéra je už dospelá žena ma dve deti vo veku, 21 rokov a 22 rokov. A tu nastáva menši problém pred 5 mesiacmi sa mi narodilo dieťatko. Mali sme krstiny a pozvala som na nich krstnú mamu aj jej dcéry aj tu dcéru ktorú som roky nevidela aj s mužom, lenže moja krstná mama chcela aby som zavolala aj jej dcéry, lebo oni stále všade chodia spolu.Ja by som ich aj zavolala, lenže mali sme malé krstiny z mužovej strany sme tam mali iba 5 ludí, a manželovi sa zdalo divné aby som ja volala sesternice a ktomu ešte aj jednej sesternice veľké deti.Pri tom tie sesternicine deti mi raz na múdro povedali že ony od našej rodiny chcú mať pokoj proste že s nami nepotrebujú udržiavať vzťahy , tak som to rešpektovala a preto som chcela zavolať iba sesternicu a jej muža ich deti nie. A moja krstná mama sa nato tak urazila, že neprišla ani na krstiny mojho dieťata, dokonca už prešlo 5 mesiacov ona stále nemá záujem ani o mňa ani o moje dieťa, a snažila som sa s nou o tom porozprávať no nejaví záujem.Celý život som jej pomáhala, behala som jej kolo zadku a pre jednu chybu, pre jedno moje rozhodnutie ma odpísala na celý život. My sme sa s krstnou mamu stretávali každý den, a od kedy sa stalo toto, vôbec ale vôbec nechce somnou mať nič spoločné. Dokonca je celé dni doma je na dochôdku a ku bratrancovým deťom chodí stále pri tom s ním nemala taký dobrý vzťah ako somnou a podla mna to robí aj narokom aby sa mne pomstila.Riešili by ste to vôbec ?

Strana
z2
jana_eyre_2
6. jan 2020

Tak kašli na to už úplne, zbytočne sa kvôli nej trápiš.. aj keď chápem, že keď máš niekoho rada ťažko to len tak utnes.. ale aj to prejde 😊 držím palce..

alaguema
6. jan 2020

nie, neriešila by som to. Je to problém krstnej mamy, ak sa urazila. Tieto smiešne požadovačné maniere širokého príbuzenstva pri pozývaní na rôzne rodinné udalosti sú fakt veľmi primitívne. Každý dospelý človek s priemerným IQ by si mal uvedomovať, že pozýva hostiteľ. Pozvaní sa rozhodujú iba o tom, či sa zúčastnia, alebo nie. V žiadnom prípade sa nemiešajú do toho, kto by ešte pozvaný byť mal, alebo nemal. Buď dospelá žena, neoháňaj sa svojimi dobrými skutkami, ani tým, čo si pre ňu robila a nerobila, rešpektuj jej momentálnu náladu a nenechaj sa stiahnuť na úroveň dedinskej tetky, ktorá pol života točí o krivdách, ktoré jej uštedrilo príbuzenstvo.

autor
6. jan 2020

ďakujem dievčatá máte pravdu, len keby sa to všetko dalo vymazať z hlavy... Stále ju mám rada a trápim sa kvôli nej .

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
tomsta003
Autor odpoveď zmazal
lula313
7. jan 2020

Myslim, že si tu mala pred časom podobnú diskusiu, len si nevedela, prečo sa tak zmenila a kvôli čomu sa tak chova. Porozprávali ste sa? Povedala ti, že toto je ten dôvod? Ja nejak nechapem, že rodina nevie rešpektovať, keď si niekto nepraje robit veľké oslavy. Veď to bol krst tvojho dietata. Bolo absolútne nevhodne, že si nárokovala, aby si pozvala aj jej dceru, ba i vnučky. Vôbec si nič nevycitaj. Keď sa urazila za taku hlúposť, veľmi hodnotným človekom zrejme nebude.

tomsta003
Autor odpoveď zmazal
autor
7. jan 2020

@lula313 toto je moja prvá diskusia

autor
7. jan 2020

@alaguema ona preto si asi nárokovala aby som pozvala jej vnučky lebo sme spolu dobré vychádzali, lenže si neuvedomila, že jej vnučky, o našu rodinu nemajú záujem, podĺa mna nemajú záujem ani o nu, ale to ona nevidí ... Dalšia vec som jej to vysvetlila ,proste to neboli veľké krstiny.

autor
7. jan 2020

@perdulka7 ty si sa nikdy pre nikoho netrápila? hm byť tak tebou asi by sa mi ľahšie žilo

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
7. jan 2020

@perdulka7 máš pravdu, všetky máte pravdu ďakujem

adkoalauri
7. jan 2020

Stale byt s niekym v hneve - to vystihuje povahu tvojej krstnej...a pre teba poucenie:za dobrotu na zobrotu.. neriesila by som ju vobec,pre mna by prestala existovat

autor
7. jan 2020

@adkoalauri ona by to povedala diplomaticky že dcéra a zať sa hnevali, ona nie

eliska13
8. jan 2020

Myslím, že toto si riešila asi mesiac, dva dozadu.Co chces ešte pocut?

lilitela
15. jan 2020

Neurobila si chybu nevycitaj si to. Napis jej list, ten si precita.

juliet86
15. jan 2020

podla mna tito ludia co odpisuju po takejto banalote su zvlastni ludia.... stalo sa mi to s kamaratkou... nozno jej vnutorne odpust asi inak nevie... soracuj svoj hnev a nejako sa to utrasie. prad sa s knazom ked tak

Strana
z2