Krstná mama sa zmenila, odkedy som otehotnela. Čo robiť?
Ahojte mam taký problém ,ktorý ma už dlhšie trápi, mam krstnú mamu s ktorou som vychádzala veľmi dobre, pomáhala som jej trávila s nou voľný čas.Ako som ostala tehotná začala byť divná v tehu som mala rozne problémy, už vtedy sa začala chovať ako by ma nepoznala.Pozvala som ju na krstiny neprišla, volala som ju tam asi 100X vyhovorila sa nato, že jej je zle.Pri tom mam sesternicu ktorá ma 2 deti a stále ked ony prídu na návštevu do nášho mesta ta moja krstná mama tam beží k ním , ku sesternicinim detom pri tom s tou sesternicou nevycházda dobre iba s jej mamou totiž su sestry,podotýkam, že ta krsntá je sestra aj s mojou mamou .Preto nechápem prečo moje dieťa je pre nu vzduch, tak ako aj ja, a tamté deti vidí častejšie ako to moje a ma ich asi aj radšej.Viackrát som ju volala k nám prosila som ju nech príde pozrieť na malú stále sa vyhovorí nato, že varí, že žehlí, ked chcem isť malou ja k nej tak že nemá čas musí isť preč atd.Pýtala som sa jej viackrát čo sa stalo, ved vidím že je iná stále povie že nič že nemá čas, ze ja si namyslam.Veľmi ma to trápi, možno si poviete že je to somarina ale mna to zožiera denno denne.Pre tie čo tu budú písať ano mam aj iné problémy ako toto, ano viem nie je povinná prísť k mojemu detsku. Ako by ste to riešili vy?Vlastne asi ani riešenie nieje.Len nechápem čo sa stalo, boli sme si dosť blízke.Alebo sa len celý čas pretvarovala?
Daj do poriadku sama seba, tretia diskusia (len som si náhodne všimla autora) od včera popludnia. Si posadnutá ex manželom, priateľ ho má veľkého a krstná mama sa ti vyhýba...
@anonym nápis jej list, útoč tam na city, nápis, že si ju brala ako mamu, blízkeho človeka a ako veľmi tá mrzi, že si prišla o ňu, že tá to zožiera, trápi, že nepoznáš dôvod a že keď si niečo spravila zle, tak sa ospravedlnujes a prosis ju, nech sa ti vráti naspäť do života..
Každá ženská je zvedava, určite si cely list prečíta a hádam nie je kus ladu, že to s nou nič nespraví..
@gir Do poriadku sa daj ty! Hlavne zrakovu oblast nemam milenca mam manzela a ten nema velky penis,tak nepis blbosti.Riesim krstnu mamu nie muzov!
@lula313 ani moja mama nechape preco sa tak chova... Ja som sa jej to dnes po telefone pytala ze preco je taka zasa ta ista odpoved nema cas a zlozila.
Na tvojom mieste by som to pri takomto spravani nechala tak. Casom sa to mozno nejako vyvinie, nieco sa zmeni, netlac na nu, aby ti povedala co sa deje, ked nechce... Mozno o rok, dva, tri sa situacia sama utrasie..
@0silvia0 nemam inu moznost ale pochybujem o jej laske ku mne,ak sa tak dokazala urazit a vymazat ma zo zivota.Keby jej zalezalo na mne tak sa chova inak.Dnesnym dnom uz je koniec.
Tak ju nechaj tak problémy sa majú riešiť, vyrozprávať a nie takto ako to ona robi
Asi zistis iba nahodne, co za tou nahlou zmenou je.
Mozno jej niekto o tebe nieco nahovoril a ona tomu uverila. A urazilo ju to tak hlboko, ze ti sice nic nepovie, ale vidiet ta nechce a tvoje pokusy o zblizenie dokonca vnima ako vrchol falosnosti a pokrytectva. Takze s tebou hovori, ked je donutena, lebo nechce prezradit, ze to “vie” a rozoberat to s tebou (moze si mysliet, ze aj tak by si zatlkala). Ale v duchu sa pyta, ako dokazes predstierat, ze nechapes preco sa ti vyhyba.
To moze byt jeden dovod.
Kludne to mozu byt aj taka nie casto obvykla vec, ze sa zalubila do tvojho muza, a kym ste boli bezdetni, tak nebol problem. A teraz jednoducho ziarli, lebo s tebou ma dieta a ona to vnima ako podvod. Tak nechce vidiet ani teba, ani dieta.
(Toto sa stalo jednej kamoskinej kolegyni. Mlady kolega bol k nej mily, ona sa preto do neho zalubila ako pubertiacka. On si vsak nasiel frajerku, tak sa mu vyhybala. Potom sa ozenil, lebo cakali dieta, a ona sa mu zacala vyhybat este viac. Iba ked musela, tak sa s nim bavila a inak sa tvarila, ze je vzduch. A prasklo to az po niekolkych rokoch na nejakej firemnej party, ked nieco popili. Ze ona vlastne cely ten cas ziarlila a citila sa ako podvedena. Ale dovtedy skutocne dovody zvladala tajit. Po tom vecierku dala vypoved.)
A mozno ak sama nema deti, tak si pre nu bola ako niekto, s kym si rozumie a je “na jednej lodi”. Taka akoby bola spriaznene na teba naviazana. Ale ty si otehotnela a ona to citi ako krivdu a zradu.
A sesternicine deti znesie skor, lebo s nou taky vztah nemala, a teda tam neboli ziadne ocakavania, ktore by sesternica porusila. Kedzto u teba ma pocit, ze nieco nevyslovené si porusila (sklamala jej tajne ocakavania).
U tej zalubenej pani to bolo menej, ale tiez jej mohol byt synom. Laska kvitne v kazdom veku. Aj starsia zena sa moze zblaznit do mladeho muza. Nielen starsi muz do mladej zeny.
Ale nepretlacam tuto teoriu. Je to len moznost.
@cacianka my máme asi telepatiu.Minule som si akurát na tento prípad spomenula