Krstniatko má dnes oslavu a ešte nás nikto nepozval
Ahojte dievčatá. V pondelok má moje kŕstňa rok. Nakúpili sme darčeky a od švagra vieme, že dnes sa robí oslava. Doteraz sa nám však neozvali, nevieme ani o koľkej oslava začína, dokonca či sme tam vôbec vítaní..Vzťahy máme celkom dobré, ale ja im nechcem písať a pýtať sa, či je dnes oslava, o koľkej a či máme prísť. Neviem. Príde mi to hlúpe, ako keby sme sa pozývali sami. Manžel vraví, že zavolá bratovi, ale ja nechcem. Čo by ste robili na mojom mieste? Ja mám normálne chuť sa na to dnes vykašľať a urobiť si vlastný program a v pondelok odniesť darčeky a hotovo. Tiež máme malé dieťatko, tak ak mi zavolajú o piatej večer, že kde sme, tak smola. Vedia, že malého o šiestej kúpeme a o siednej spí. Celý deň nad tým premýšľam.
Ja by som to neriesila a dohodla sa na pondelok. Aspon budete mat klud a nebude tam vela ludi okolo. Ja mam radsej taketo stretnutia ako ked tam je 10ludi a neda sa ani porozpravat. A tomu krsnatu to je uplne jedno.
Rozumiem, tiež by som bola zmätená. Je to krstniatko. U nás keď ma niekto sviatok, všetkých volame, žiadne medzi rečou oznámenie, popripade povieme rovno, že oslavu nerobíme.
Neviem, mne by bolo divné volať či som pozvana na oslavu krstniatka ked viem, že oslavu ma a nas ako krstnými rodičov nevolali. Nemyslím si, že robíš dramu alebo prehanas.
Ja nechodim nikam, kde ma nepozvali a vyvolávať či môžem aj tak prist, mi príde trápne.
V pondelok by som závolala, pogratulovala, spytala sa, kedy môžeme prísť a to je všetko.
Veď nech si to vydiskutujú chlapi. Bratia. Čo je na tom. Nazdar kedy máme prísť na oslavu?
A inokedy vás vyslovene na oslavy volajú? Ak áno a tentokrát nezavolali, nešla by som, len by som napísala sms, kedy môžete prísť gratulovať. Ak vás ani inokedy priamo nepozyvaju, len oznámia, kedy je oslava, tak by som nerobila vedu a šla. My nikdy nepozyvame osobne každého člena, poviem mame a ona oznámi zvyšku rodiny 🤷🏻♀️😁
no mozno budem za cudnu ale ja by som tam dnes nesla - nie nikto vas nepozval 🤷♀️
my ked robime oslavu normalne si vopred zavolame a povieme, ze vtedy a vtedy robime oslavu a ci mozu prist
Možno vás nevolali na oslavu, lebo nechceli vás zaťažovať kúpou darčekov. Mama sa nahlásila, tak pripravili pohostenie... Zavolaj, opýtaj sa, kedy môžete prísť zablahoželať. A oni, ak majú pripravené na serióznu oslavu, pozvú vás aj dnes, jedlo pre 2 určite bude. Alebo povedia iný termín.
Záleží aké máte vzťahy. Ja nemám problem zavolať bratovi a spýtať sa kedy je oslava. Či už majú dospeláci, alebo deti. Nech manžel normálne zavolá bratovi a spýta sa,. Veď sú súrodenci, nie cudzí...
@riamia91 no presne taketo navsevy, ako si napisala , ze zavolas z auta ze prides, nenavidim z duse..ved co ak chcu len malu oslavu
@andula2020 tak my sme potom asi drbnuta rodina 😁😁😁. My sme taki rodinni, bohuzial 🙈🙈🙈.
@andula2020 keď idem okolo, a na chvíľu sa zastavíme, ok, dáme vodu, kávu , ale ak viem že je oslava, tak sa netrepem kde nie som pozvaná.
Ak by to bolo blízkej rodine, aspoň sa ohlasim , či sú doma a vyhovuje. Veď môžu mať zdravotné problémy, nejaké povinnosti, o čom netuším a nevesaju mi na nos 👃 každú hovadinu.
@andula2020 nemyslim to v zlom, len proste kazdy ma na situaciu v teme svoj nazor, podla toho ako je kto zvyknuty alebo aku ma povahu.
No bud vas pozvali alebo nepozvali. Pozvali, to znamená ze vám povedali ze oslava je v sobotu o 14.
Co vlastne riešiš? Ideš akoze volat ze haló, kedy mam prísť na oslavu? Uprimne? Ja by som nevolala. Ked mi niekto nie je schopny dat vedieť konkretnu hodinu, a ja si mam volať ze kedy mam doniesť darček na oslavu, tak nepovažuje za potrebné aby som tam bola. Sorry.
Tak nakoniec sme boli.. 😁 Manžel sa predsa len ozval bratovi a áno, rátali s nami, len zabudol, že nepovedal čas. Chlapi... 🙈
Ako ja nechapem ako mozu byt tieto vztahy dobre. Ja sa so svagrinou dohadujeme a pytame sa ci planuje oslavu a aku ked sa blizia narodky deti. Kvoli dialke sa ale nestretneme stale pri kazdych narodkach pri spolu 7 detoch.
@1sally12 písala som celkom dobré vzťahy...to znamená, že sa pozdravíme, tolerujeme, ak treba pomôct, radi pomôžeme.... Nepísala som, že máme skvelé vzťahy... Poznám rodiny, kde sú medzi sebou švagrovci pohádaní...dobré znamená taký stred ...
Aha, tak to je o danej škále...u mna je dobré to naj, potom normalne.
Ja som tak spominala,... ze na 1.narodeniny sme stale pozyvali vsetkych...babky, brata, svagrovcov, tu najblizsiu celu rodinu. Casom uz su niekedy mensie oslavy.
...dobre ze to dopadlo ok....veeelmi casto je to o komunikacii ci len komunikacnej chybe

A na čo všetky tie okolky ? To sa nemôže brat brata spýtať ,, pocuj ahoj a tu oslavu si myslela , že mame aj my prísť ? Či to máte niečo malé a my zagratulujeme malej/malému inokedy ? Kedy vám to vyhovuje ? ,,
Nechápem 😀😀