Kto sa na začiatku vzťahu často hádal a napriek tomu mu vzťah dlho vydržal?
Dievčatá, ktoré z vás zažili vzťahy, kde ste sa už zo začiatku často hádali, hašterili, boli nespokojní, no napriek tomu ste ostali spolu dlho,alebo ste spolu stále a máte sa radi?
Ja byt tebou by som ho opustila s tym ze mundavas cas, nech je chvilu sam so sebou a pochopi co od zivota chce on a ak ta aj on lubi tak sa kusok rozhybe, ved nechces od neho hned dieta, len niekam ten vztah posunut
Ty si asi nepochopila, ze si bola na preklenutie predrozvodoveho a tesne porozvodoveho obdobia. Splnila si ucel a on nema dovod sa posuvat dalej. Zatial si uziva tvoju pritomnost, lebo nema nikoho ineho. Takze nie je dolezite ci sa niekto hadal s niekym na zaciatku vztahu (väcsina takychto vztahov hadajucich sa od zaciatku na velmi podstatnych veciach sa aj tak rozpada). Ked sa chces posunut v tomto vztahu (ak je to este vobec mozne) zmen taktiku, lebo hadkami o posuvani vztahu ho posuvas. Do vztahu k niekomu inemu.
Uplne na zaciatu sme sa nehadali, lebo som bola taka zalubena ze som mu vsetko zhltla aj s navyjakom. Potom som si zacala ujasnovat co chcem od vztahu a ako sa ku mne moze a nemoze spravat a vtedy sme sa hadali dost. Teraz sa pohadame velmi zriedka. proste vieme co nas navzajom nastve a snazime sa tomu vyhnut.
K tomu problemu ze ste niekde inde vo vztahu... to sa stava. Nie je to tvoja vina ani jeho. Nikto z vas nie je sebecky. Proste si sa ty posunula vo vztahu dalej ale on este nie. Kludne mu povedz co potrebujes a ak to nebudes mat, tak vo vztahu nebudes stastna. On sa bude musiet rozhodnut ci ta ma natolko rad ze sa posunie vo vztahu dalej napriek tomu strachu alebo je ten strach prilis velky a radsej sa s tebou rozide.
Najidealnejsie je sa dohodnut sa na urcitom casovom horizonte. Napriklad ze si ochotna cakat 3 roky ale potom potrebujes prsten.
Drzim palce.
My sme sa hadali od zaciatku a stale sa hadame aj po 10 rokoch. Moj muz je strasne nedotklivy, nic mu clovek nemoze vytknut a ja zasa pre zmenu pochadzam z rodiny, kde mi nieco vycitali od rana do vecera. A este k tomu nepovie, ked ho nieco nastve, ale aj tri dni vkuse je nevrely, a nepovie priamo, ze co je je vo veci. Je to casto tazke, kebyze nemame deti tak uz mozno ani nie sme spolu. Nikdy sme sa ale este nepohadali tak, ze by sme si nadavali alebo jeden druheho ponizovali. Myslim, ze pokial sa partneri hadaju na zaciatku vztahu, budu sa aj v buducnosti.
vies co? ty si vo vzathu o krok vpredu. preto aby ste sa vyrovnali, skus to takticky, ze povedz mu: ja by som potrebovala v nasom vztahu viac volnosti! potom aspon mesiac si naplanuj volny cas bez neho, kruzky, cvicenia, salza - chod niekam ako slobobna, ved mozno posledny krat a potom budes vidiet. vacsinou muzi ked im chyba pritomnost zeny, tak su ochotnejsie k vaznym krokom. ak mu nebudes chybat, tak aj tak to nebude dobry vztah. nemas co stratit. ale nemozes postupovat nasilu, ale takticky, neboj, aj chlapi si idu za svojim, aj ty chod za svojim stastim.

My😊, hned prislo dieta a bolo to narocne. Teraz je to lepsie ako na zaciatku