Kurz a choré dieťa
Ach. Iba taký môj výlev. Viac ako 2 mesiace mám naplánovaný jeden kurz mimo SR. Vyšlo to fajn cez jesenné prázdminy, tak, že si spravíme výlet. Ja pôjdem na kurz, muž s deťmi si tiež urobili program. Zajtra máme cestovať a mladšia dnes po obednom spánku sa zobudila so zvýšenou teplotou. Potom zvracala, teplota klesla a iba leží. Niečo aj zjedla.
Vôbec neviem čo robiť. Nič z toho sa zrušiť nedá, peniaze mi za kurz nevrátia, nedá sa ani presunúť. Svedomie mi nedovolí ísť samej (muž je schopný, postará sa tak ako ja), úplne to zrušiť alebo ísť, počkať čo bude do rána...
Veľmi som sa na ten kurz tešila, aj mi na ňom dosť záležalo. Ale zas zdravie je prvoradé.
Poraďte. Ako by ste sa zachovali vy?
Isla by som sama, ake svedomie, ved ak bude dcerke zle, namiesto pekneho vyletu bude detom aj muzovi niekde na ubytku v bojových podmienkach na prd
odlož svedomie a choď, muž sa postará . Tvoj muž by tiež to zrušil a nešiel ak by to bolo opačne ?
Išla by som sama na ten kurz, ak sa dieťaťu nepolepsi
Podľa toho, ako dlho trvá ten kurz
Veď s ňou bude jej otec, nenechávas ju samu s cudzím človekom.
Ideš na 2-3 dni, to muž aj dcéra bez teba zvládnu
Bože, veđ ich tu nenechávaš uprostred tretej svetovej. Sama píšeš, že muž to zvládne. Pekne choď!
Isla by som, ak mam vsetko zaplatene a muza co sa viem spoľahnúť. Rodinu nechaj doma. Inak u mas doma, vzdy ked niekam idem na noc, dieta ostane chore 😉😉😉. Cize ja uz som si zvykla. Pripadne sa dohodni s nejakou babkou, ze ak by muz potreboval pomoct nech je po ruke. A priprav mu doma lekárničku. Pokyny vies davat aj cez telefon. Neboj zvladnu to.
Išla by som sama
Podľa toho ako staré je dieťa.. buď by som zrušila úplne alebo ak je už staršie a muž zvládne tak kľudne choď.
išla by som sama...čo s chorým deckom v zahraničí??? lepšie mu bude doma.
Píšeš, že muž sa postará. Takých detských viróz ešte bude. Tešila si sa, zaplatila za to tak choď.
Ďakujem každej za reakciu. S mužom sme sa dohodli, že uvidíme ako bude v noci/ráno, lebo od kedy sa vyzvracala funguje normalne, uz ani nelezi, jedla, ani teplotu nema. Tak uvidime. Mame prenajaty dom, nie sme v hoteli. Dcera ma 2,5 roka.

Choď len ty, muž sa postará. Alebo ešte uvidíte zajtra.