Kvapka na trenkách
Ahojte,
Idem sa sem popýtať lebo sama neviem.
Keď idem bežne prať veci kontrolujem ich a občas nájdem na manzelovych trenkách kvapku, bielu akoby spermie a tak ja nechcem robiť paniku len sa pýtam, mávajú také muži bežne aj bez toho aby mali sex.
Lebo veď nechcem ho upodozrievať z nevery ale nerozumiem tomu, je to v poriadku, mávajú to aj vaši muži?
ale sme še pobavili :D
mne tu chýba fotka tých treniek...aby sme to vedeli ozaj objedktívne zhodnotiť...ved tu fotia už ozaj kadečo...😀
Ženy nerýpte do zakladateľky. Veď keď kontroluje ostatné veci na pranie, prečo by neskontrolovala aj trenky. Je to také strašné?
@marfikchov niektoré ženy vedia byť veeelmi domyslave 😀 ešte dobre,ze muž ju nepodozrieva z nevery,lebo má mokré gatky 😀
no neviem, či pri najbližšom praní treniek si nespomenieme na túto diskusiu a očkom nehodíme tam, kam obvykle nekukáme 😎
@helenalena nikdy som to neštudovala, len chýtím do dvoch prstov a hodím do práčky.... viem že vzadu je hnedý pásik, ale čo je v predu mi uniká z tej dialky... 😀 😀 😀
@dominika6 ano. http://revue.idnes.cz/monica-lewinska-modre-sat...
a ako vidis, moze z toho byt celkom dobra zarobkova cinnost 🙂 takze ak maju nasi chlapi nasliapnute byt slavnymi, zopar trenirok treba odlozit a uchovat ako dobru investiciu, ved co ak budemat mat raz nejake muzeum zaujem 🙂
@dominika6 ze fotku slipov!!! umrem!!! 😀 😀 😀 😀 len aby na tej fotke nebol duch!!!
ved duchov a ,,duchny,, tu bezne zeny vidia...
@sardinka336 😀 😀...
,,že baby...aj vy vidíte na trenkách 2 čiarky? je duch?
stačí tie trenky oprať v rukách a tehotná je okamžite...
Umrelaaa som😝😂
Nooo som ráda že sa zabavate.
Ale mne to nepríde nejako divné, kebyže nájdete dom mužove trenky ostriekane od ejakulatu a viete že s vami to nebolo, pripisete to masturbácii a dont care?
Tak hej potom ja som stíhačka a domyslavka, čo už, každá sme nejaká
Nie, neber si to osobne. Stále sa tu preberajú ženské radosti a starosti a toto bolo fakt ozivedie😉ak ťa to poteší, zaznamenala som to aj ja u toho môjho keď vkladám biologicky odpad do práčky🙈 a aj u 12rocneho syna😝 takže si len myslíme, že máš doma normálneho zdravého chlapa a mala by si mu VERIŤ😉😉😉😘
@helenalena hlavne, mna by nenapadlo kontrolovat muzove trenky.. ved ked idem prat, hodim do pracky a nekontrolujem ci na nich nieje daky flak..
Ja neviem, pýta sa a buď odpovedzte normálne alebo nijako. :(
@helenalena vies urcite ze je to ejakulat? Ak aj je, mohol si to predsa robit sam, hm? Vsetci chlapi masturbuju, aj ti zadani a bola by si prekvapena ako casto.
@tomikejt ja som si to tiez vsimla pri mojom muzovi bez toho aby som tie trenky kontrolovala 🙂 Ale nanazvala by som to ejakulatom, skor nejakym "vytokom" 🙂
Bože ženy...koľké z nás majú vytoky a pochybujem že naši chlapi stoja nad pradlom a analizuju to či je to to alebo ono😬😕 načo si vytvárať zbytočne démonov v hlave🙈

Hnmmm a keď ma trenky čisté, to značí že čo? Je snáď horší či? 😀😂😁