icon

Kvapka na trenkách

helenalena
30. sep 2016

Ahojte,
Idem sa sem popýtať lebo sama neviem.
Keď idem bežne prať veci kontrolujem ich a občas nájdem na manzelovych trenkách kvapku, bielu akoby spermie a tak ja nechcem robiť paniku len sa pýtam, mávajú také muži bežne aj bez toho aby mali sex.
Lebo veď nechcem ho upodozrievať z nevery ale nerozumiem tomu, je to v poriadku, mávajú to aj vaši muži?

majcika
30. sep 2016

Hnmmm a keď ma trenky čisté, to značí že čo? Je snáď horší či? 😀😂😁

marfikchov
30. sep 2016

ale sme še pobavili :D

dominika6
30. sep 2016

mne tu chýba fotka tých treniek...aby sme to vedeli ozaj objedktívne zhodnotiť...ved tu fotia už ozaj kadečo...😀

katkati
30. sep 2016

Ženy nerýpte do zakladateľky. Veď keď kontroluje ostatné veci na pranie, prečo by neskontrolovala aj trenky. Je to také strašné?

mamina_25
30. sep 2016

@marfikchov niektoré ženy vedia byť veeelmi domyslave 😀 ešte dobre,ze muž ju nepodozrieva z nevery,lebo má mokré gatky 😀

ukulela
30. sep 2016

@dominika6 a potom si odkladala saty s genetickym materialom a po rokoch ich vytahovala na sude 🙂

mamina_25
30. sep 2016

@katkati keď to aj kontroluje,nech...ale napísať článok o nevere pre kvapku???tak ako my ženy aj muži mávajú výtok,hlavne keď sú vzrušení,a môže to byť kedykoľvek cez deň...aj mne to prišlo vtipné,necudujem sa,ze ženy sek pridávajú také komentáre...

ukulela
30. sep 2016

@katkati tak ja kontrolujem vrecka. ale ozaj nevidim dovod, preco by som mala na ruby prevracat trenky, resp kukat do nich - co v nich mozemoj chlap zabudnut? prachy? akurat tak rozum - a ten ked mu vyperiem, tak mu to len prospeje 🙂

moni244
30. sep 2016

@katkati je to divné, ja kontrolujem len vrecká na nohaviciach a mikinách, ostatné len hádžem do práčky, načo kontrolovať trenky? či nedal náhodou čisté do koša na pranie?

dominika6
30. sep 2016

@ukulela lewinská? to ozaj?

0silvia0
30. sep 2016

no neviem, či pri najbližšom praní treniek si nespomenieme na túto diskusiu a očkom nehodíme tam, kam obvykle nekukáme 😎

mirkava
30. sep 2016

@helenalena nikdy som to neštudovala, len chýtím do dvoch prstov a hodím do práčky.... viem že vzadu je hnedý pásik, ale čo je v predu mi uniká z tej dialky... 😀 😀 😀

0silvia0
30. sep 2016

@mirkava pomoooc, tie detaily 😝

ukulela
30. sep 2016

@dominika6 ano. http://revue.idnes.cz/monica-lewinska-modre-sat...
a ako vidis, moze z toho byt celkom dobra zarobkova cinnost 🙂 takze ak maju nasi chlapi nasliapnute byt slavnymi, zopar trenirok treba odlozit a uchovat ako dobru investiciu, ved co ak budemat mat raz nejake muzeum zaujem 🙂

dominika6
30. sep 2016

@ukulela tak toto je aký biznis?

ukulela
30. sep 2016

@dominika6 niekto investuje do zlata, niekto do akcii, a niekto do ejakulatu ... 🙂

sardinka336
30. sep 2016

@dominika6 ze fotku slipov!!! umrem!!! 😀 😀 😀 😀 len aby na tej fotke nebol duch!!!
ved duchov a ,,duchny,, tu bezne zeny vidia...

dominika6
30. sep 2016

@sardinka336 😀 😀...
,,že baby...aj vy vidíte na trenkách 2 čiarky? je duch?
stačí tie trenky oprať v rukách a tehotná je okamžite...

dominika6
30. sep 2016

@ukulela no nič...od dnes sexovať výhradne v šatách a poctivo sušiť skrini.. 😀

lennny
30. sep 2016

Umrelaaa som😝😂

helenalena
autor
30. sep 2016

Nooo som ráda že sa zabavate.

helenalena
autor
30. sep 2016

Ale mne to nepríde nejako divné, kebyže nájdete dom mužove trenky ostriekane od ejakulatu a viete že s vami to nebolo, pripisete to masturbácii a dont care?
Tak hej potom ja som stíhačka a domyslavka, čo už, každá sme nejaká

lennny
30. sep 2016

Nie, neber si to osobne. Stále sa tu preberajú ženské radosti a starosti a toto bolo fakt ozivedie😉ak ťa to poteší, zaznamenala som to aj ja u toho môjho keď vkladám biologicky odpad do práčky🙈 a aj u 12rocneho syna😝 takže si len myslíme, že máš doma normálneho zdravého chlapa a mala by si mu VERIŤ😉😉😉😘

tomikejt
30. sep 2016

@helenalena hlavne, mna by nenapadlo kontrolovat muzove trenky.. ved ked idem prat, hodim do pracky a nekontrolujem ci na nich nieje daky flak..

1radula1
30. sep 2016

@lennny toto je to najhoršie, že často hľadáme problémy aj tam kde vlastne nie sú 😉

deanse
30. sep 2016

Ja neviem, pýta sa a buď odpovedzte normálne alebo nijako. :(

joannita
30. sep 2016

@helenalena vies urcite ze je to ejakulat? Ak aj je, mohol si to predsa robit sam, hm? Vsetci chlapi masturbuju, aj ti zadani a bola by si prekvapena ako casto.
@tomikejt ja som si to tiez vsimla pri mojom muzovi bez toho aby som tie trenky kontrolovala 🙂 Ale nanazvala by som to ejakulatom, skor nejakym "vytokom" 🙂

edita56
Autor odpoveď zmazal
lennny
30. sep 2016

Bože ženy...koľké z nás majú vytoky a pochybujem že naši chlapi stoja nad pradlom a analizuju to či je to to alebo ono😬😕 načo si vytvárať zbytočne démonov v hlave🙈

tomikejt
30. sep 2016

@lennny ked si predstavim ako sa mi chlap hrabe v pradle a hlada nejaky fliacik dost by v mojich ociach klesol 🙄