icon

Kvapka na trenkách

helenalena
30. sep 2016

Ahojte,
Idem sa sem popýtať lebo sama neviem.
Keď idem bežne prať veci kontrolujem ich a občas nájdem na manzelovych trenkách kvapku, bielu akoby spermie a tak ja nechcem robiť paniku len sa pýtam, mávajú také muži bežne aj bez toho aby mali sex.
Lebo veď nechcem ho upodozrievať z nevery ale nerozumiem tomu, je to v poriadku, mávajú to aj vaši muži?

sardinka336
30. sep 2016

Kočky nestiham vas lajkovat 😀 😀 😀 😀

kóooootkokotkodáááák!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no bavím sa dnes a mám uuuplne u vyfuku čo si kto myslí.

mysga
30. sep 2016

K diskusii - Och, ja špindíra chlapovi trenky koli odstraňovaču škvŕn nekontrolujem. Ako sa prejaví toto zanedbávanie? Za pol roka bude na tých trenkách neodstranitelná 3cm hrubá vrstva kvapiek? :-O :D ...ako pardon,aby niekto napisal, že baby, čo neskúmaju spodné prádlo su špindiry... Spravme si pokus, zoberiem trencle svojho chlapa, operiem ich ako vzdy, dalsia ich operie s kontrolou a uvidime ten rozdiel. :D

myskahryzka
30. sep 2016

@mysga ja sa hlasim do skupiny, ktora nebude mat trenky pod kontrolou 😀

indiankaindi
30. sep 2016

@marfikchov bol to príklad toho ako zakladateľku pár sliepok zvozilo aká je divná lebo obzera pradlo pred pranim. Nič viac. Snažila som sa poukázať na to, že nikde netvrdila, ze pradlo a jeho trenky sleduje za týmto účelom. Len väčšina to nepochopila a rovno ju vysmiali.
@ukulela to platí aj pre teba, bol to príklad. A vidíš ako sa ta to dotklo, hneď sa obhajujes.
@dominika6 trafena hus zagága a najlepšie hneď útočí. Skus čítať lepšie, napisala som, ze to bol príklad. Ale účel splnil, lebo kopec z vas sa hneď obhajuje. Aspoň viete ake to je, keď niekto zosmiešni to, čo je pre vás normálne. Mimochodom, kde presne som napísala, že to robím? Ani ja, ano zakladatelka. Zrejme čítaš nejako blbo medzi tými riadkami
@moonlight1210 prepac, o čom hovoris? Ja som sa na nič nepytala 🙂
@sense ty kontroluješ pradlo iba na flaky určitého pôvodu? :D :D ja na všetky. Aby som ich vyprála hneď a nie až potom :D ale proti gustu...

indiankaindi
30. sep 2016

@mysga ďalšia co nevie čítať a nechape? :D BOL TO PRIKLAD boze toto je roboty so ženami vo prebehnu očami s neriesia obsah....

katkakovac
30. sep 2016

Mozno by vas zaujimalo, ze tato diskusia uz svieti na oficialnej stranke funradia.... Tolko k anonymite modreho konika😀

mysga
30. sep 2016

@indiankaindi tak ja som toto celé len tak prebehla pre zábavu počas cesty autobusom, nejako som to do podrobna neštudovala. Úprimne mi je jedno, pre mna za mna nech ženy aj ochutnávajú škvrny na prádle. :D len ma zaujalo to, že niekto, neviem, či ty, napísal niečo v zmysle, že tie, čo to nerobia sú špindíry. 🙂 celú túto diskusiu beriem skôr ako v celku zabavnu temu, tak ani ty neber osobne to, že chcem robiť pokusy s trenkami. 🙂

sense
30. sep 2016

@indiankaindi davam prasok navflaky do kazdeho prania a nepatram po POVODE kazdeho flaku urcite nie na trenkach.. Ani ci obdobne flaky maju ini muzi na trenkach...a to je trochu rozdiel... Ale ja viem ze som divna, nekontrolujem muzove trenky,ani telefon ci emaili

dominika6
30. sep 2016

@indiankaindi
Toto su jej slova

nájdem na manzelovych trenkách kvapku, bielu akoby spermie a tak ja nechcem robiť paniku len sa pýtam, mávajú také muži bežne aj bez toho aby mali sex.
Lebo veď nechcem ho upodozrievať z nevery ale nerozumiem tomu, je to v poriadku, mávajú to aj vaši muži?

pise ze ma obavy z nevery...
Je zcestne skumat exkrementy na trenkach...o tom je cela diskusia...a ty tu zacnes utocit ake sme spindury lebo pradlo detailne nekontrolujeme....
Ak by sme tu riesili flaky od kecupu ci cokolady na detskom tricku tak tu rozdavaj rozumy...

Ale sa tu bavime o jednej konkretnej vecii a obave z nevery tak tu neprskaj a nedristaj o tom ako nevieme citat....

indiankaindi
30. sep 2016

@dominika6 prepáč ale neviete čítať a ešte ste aj nechápavé. Kde napísala zakladateľka že skúma mužove trenky by zistila či je neverný? Napísala že náhodou našla flak, spýtala sa ( asi chyba keďže tu ste všetky strašne múdre a všetko viete, takže pýtať sa je hrozne smiešne) a skonštatovala, logicky, že ak by mali byť takéto flaky iba po sexe, asi by šlo o neveru. Iba hlupák to pochopí tak, že pri každom praní očuchá a preskúma spodne pradlo svojho muža, lebo je hystericky presvedčená o jeho nevere. Normálne sa spýtala a dostala čo? Výsmech!!! Je mi zle z toho, ako tu niektoré ženy súdia a kotkodákajú nad obyčajnou a možno trochu nezvyčajnou otázkou. A ja som nenapísala, že ste spindury. Napísala som to ako príklad toho, ako možno otočiť obyčajnú pripomienku niekoho na nieco iné. Chcela som ukázať ze z nevinnej veci sa dá spraviť niečo nepríjemne a nie je to fér. A že sa teda tie ženy tu chovajú úplne ako sliepky. To, ze niektoré to vzali osobne, vypoveda o inom a je to ďalšia debata, ktorá ma už ale absolútne nezaujíma :D toľko k tejto diskusii. ;)

lennny
30. sep 2016

Pomoooc, ženy už to uzavrime😉 Veď ide len o kvapku...nie liter,dva..bandasku.. a myslím že aj zadávateľka otázky banuje že to sem vôbec dala. Mier v duši ✌✌✌

mandevilla
30. sep 2016

Baby, vy ste riadne pipiny. A co je na tom, ze sa to zakladatelka spytala? Chcela radu, nie vysmech. Nie kazda musi byt hned znala veci. To aj svojim dceram sa pri obdobnych otazkach vysmejete? Trapna nieje jej otazka, ale odpovede niektorých zien.

mell_j
30. sep 2016

Baby sa smejete, som zvedavá koľko z Vás začne po tomto príspevku sledovať chlapove trenky ;)
@helenalena a áno môže ísť o neveru. Kamoška takto zistila časom že ju manžel podvádza a presne to začalo tým že mal "kvapky" na trenkách ;)

slavik79
30. sep 2016

@indiankaindi toto su tvoje slova "Fuj no hanba vam, to ste dobre humusacky.!. Vsetky su tu podla teba sliepky, nikto nevie citat, len ty si lietadlo :_D S takym typom cloveka ako si ty, nema vyznam sa pustat do debaty, lebo najlepsie vsetko vies. Podla mna je humusak ten, kto sa spare v spinavom pradle a kedze sa zakladatelka pytala na kvapku, predpokadam, ze musela dobre hladat pokial ju nasala. A ta otazka na konci, ci to maju aj nasi muzi, len svedci o tom, ze to robi pravidelne a myslela si, ze je asi normlane ked to robia aj ostatne zeny. Takze bud v pohode, ste uz dve 😀

ukulela
30. sep 2016

@indiankaindi ale ona povedala, ze prvy krat to bolo nahodou a potom to uz sleduje cielene - toz tak, vybudovala si z toho problem ona sama.

6699333
30. sep 2016

Bože baby som sa pobavila na niektorých komentároch aspoň mi to dvihlo trošku náladu ďakujem 😁

ukulela
30. sep 2016

inac, jedine riesenie problemu je: SAJFA, povedz, mas to aj ty tak? ak ano, viacere tu budu hned spokojnejsie ...

bodka70
30. sep 2016

@indiankaindi , podstata všetkého je, že proste táto téma sa mnohým zdá vtipná a smiešna. OK, nie každý má rovnaký zmysel pre humor a čo sa niekomu zdá smiešne, niekto proste ten vtip tam nevidí. Ty a asi už len zakladateľka si čakala, že sa tu bude úplne vážne a s kamennou tvárou rozoberať "závažný problém" jednej kvapky. Nuž opak je pravdou, či sa to niekomu páči alebo nie, Toto nie je o výsmechu, skrátka sa smejeme... 😉 😀. Kto má v sebe trošku pokory a múdrosti, dokáže sa zasmiať aj sám na sebe a neberie tragicky, že sa niekto smeje z jeho "pošmyknutia na banánovej šupke".

jamabe
30. sep 2016

Bola mi povedomá táto téma a hľa: https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/kedy-sa-u-muza-vylucuje-kvapka-tuzby-nazory-muzov-2/
Teraz neviem, či je fakt viac takých žien, ktorých trápi tento "problém" alebo je to stále tá istá?? 😀

gotmar
30. sep 2016

Milé dámy a matky!
Som tu náhodou, išla som si sem v bazári kúpiť knihu, google mi vyhodil MK. Som prešťastná, že moje deti vyrastali ešte bez internetu. Príspevky som si nečítala, stačilo mi vidieť, že sa už popísali 4 strany úplne zbytočných informácií. Táto téma už koluje po nete. To fakt nemáte čo robiť? Aby ste raz nedoplatili na stratený čas, ktorý ste mohli venovať radšej partnerom a hlavne deťom. Prečítali ste aj dnes svojmu dieťatku každodennú rozprávku pred spaním osobne? Ak raz bude spomínať a vyhľadávať v pamäti krásne chvíle detstva, tak aby si aj malo na čo spomenúť. Aby si vás nepamätalo ako večne sklonenú mamu nad PC a pod.
Radšej sa stretávajte v reálnom živote, to vám dá určite viac. Človek môže na sebe pracovať po celý život, tu si neodpočiniete po celom dni. Cudzí jazyk sa dá stále rozvíjať, rovnako aj nové recepty v kuchyni, za kultúrou choďte von, neostávajte pri TV, čítajte si knihy.
Majte sa krásne, buďte šťastné a zdravé, aby mohli byť aj vaše ratolesti šťastné.
Čerstvá babička. Konečne. 🙂

slavik79
30. sep 2016

@jamabe tam to je tiez vesele, tam zeny normalne presvedcili chapov, ze vedia lepsie ako oni co su kvapky na trenkach 😀 😀 😀

sardinka336
30. sep 2016

@gotmar a ty si čo? z mravnostného?

0silvia0
30. sep 2016

@sardinka336 to bol večerný zádum nad zbytočnosťou Koňa modrého 😢

gotmar
Odpoveď bola odstránená
myskahryzka
30. sep 2016

@sardinka336 Mna by zaujmal nazov knihy, ktory ju hodil do temy o ejakulate.

slavik79
30. sep 2016

@myskahryzka mna by zaujimalo, ako nasla na porada.sk na strane 27 tuto diskusiu. Asi pri hladani tej knihy

adalea
30. sep 2016

@myskahryzka 😂😂😂😂😂😂

adalea
30. sep 2016

@gotmar tak ja som sa svojej dcere venovala celý deň, to ťa trápiť nemusí. Keď si ukradnem chvíĺku pre seba, neznamená, že sa jej nevenujem. Pekný večer a užívaj si vnúčaťa

lucka8787
30. sep 2016

Paneboze...esteze na sajfovom facebooku nie su zverejnene diskusie o snazilkovani, vytokoch, hlienoch, plodnych dnoch,grafoch BT porodoch, roznych problemoch a citlivych temach co tu baby pisu...tiez by asi vela z vas nebolo nadsenych. Ach je mi z toho na nic...naivne som si myslela ze toto je forum kde si clovek pride po radu, pride na ine myslienky, zoznami sa s novymi ludmi...ale aby sa prispevky verejne dostavali na fb..to uz je silna kava..

myskahryzka
30. sep 2016

@slavik79 Ja tak tipujem, ze na porade zabijala cas v teme "kto ma dnes nas×al" ci ako sa to vola... a tam nasla toto, tak prisla zabijat cas sem. Vnucata uz asi spia.. rovnako ako chudence nase deti, co s placom zaspali od hladu.