icon

Kvapka na trenkách

helenalena
30. sep 2016

Ahojte,
Idem sa sem popýtať lebo sama neviem.
Keď idem bežne prať veci kontrolujem ich a občas nájdem na manzelovych trenkách kvapku, bielu akoby spermie a tak ja nechcem robiť paniku len sa pýtam, mávajú také muži bežne aj bez toho aby mali sex.
Lebo veď nechcem ho upodozrievať z nevery ale nerozumiem tomu, je to v poriadku, mávajú to aj vaši muži?

katkakovac
2. okt 2016

@puklica13 treba mat susicku, ta to spravi za teba😉 Inak vysusit na susiaku a potom vyprasit. Alebo znova oprat.

barnica
2. okt 2016

od veci ale poradím s tým tričkom a vreckovkou vypratou ja nato používam tú gumenú vyčesávaciu rukavicu čo je originál na psa ale u nás slúži na takéto akcie keď zabudnem skontrolovať :D

gelinka75
2. okt 2016

tak toto aka tema 😝 ja kontrolujem muzovi akurat tak vacky na monterkach, lebo sa mi podarilo vyprat uz aj sroby a ceruzky, ostatne neriesim..inac to je akoby on kukal moje spinave gatky..naco je to dobre..niektore sa doma fakt musia nudit

ukulela
2. okt 2016

no, aby som tak vnutorne ajsama v sebe uzavrelatuto nesmierne plodnu diskusiu, tak som len rada, ze nejako prozretelne kupujem mojmu chlapovi najma sive taekstrakate trenky, ako takpremyslam, ta takom su flaky najmenej viditelne 🙂
a ku servitke - moja kamoska minule pouzila obycajnu lepiacu pasku siroku takze tiez mozno jedna z moznosti 🙂

puklica13
2. okt 2016

@katkakovac akoze susicka pozbiera? 😀 sak som skusala aj tak aj tak..trva to rovnako dlho
😀 skoda ze nevymysleli este pracku zo zmyslom kricat ze hej ty..mas tam zabudnutu vreckovku 😀

mawka
2. okt 2016

@puklica13 ja ten valcek na chlpy, ten lepiaci. 😀 este aky zmysel by si nechcela v pracke? 😀 😀 😀 😀 mne by bodlo, keby pracka sama aj vysusila aj vyzehlila aj poskladala. 😀 vies jak v reklame. ze vytiahnes vyzehlene a poskladane 😀

tereskah
2. okt 2016

to jak keby sa muz spytal zeny ci preživa orgazmy na zaklade nejakeho podnetu, s ktoreho by ju mal pravo podozrievat, len pre to, že nema ciste nohavicky...

tereskah
2. okt 2016

ale nie vazne neviem co by som robila v takej situacii... Treba zohnať číslo na Horácia

candii
2. okt 2016

pred chvilou som videla tentl prispevok na FB ..
@helenalena sa cele Slovensko smeje co si zapotila😂👏👏

salfusco
2. okt 2016

@tereskah budem v buducnosti asi kontrolovať 😀

katkakovac
2. okt 2016

@puklica13 no, ked aj nahodou zabudnem v pracke, tak dam pradlo do susicky a vzdy sa to nazbiera v takom vzduchovom filtri. Rovnako ako vsetky vlasy a vsetko ostatne z oblecenia. Odkedy mam susicku, tak sa nad tym vobec nerozculujem😉

ouwecka
2. okt 2016

@mimka11111 no neviem kto tto tam dal,kukla som fun stranku a potom.tu som dalla vyhladat,ze ci uz sa to nezavrelo a hned dala link az zakladatelka radsej uzavrie otazku..

puklica13
2. okt 2016

@mawka jaj cicus tento by stacil...ved ten valcek aj ja pouzivam..ale aj tak sa z tym dlho drbkam... 😀

mawka
2. okt 2016

@ouwecka upplne bezne si robia prdel z modreho konika. ludia to sleduju a na kadejakych portaloch si z otazok robia ludia prdel.

mawka
2. okt 2016

@puklica13 no to trva 😀 to mi hovor.

linduska86
2. okt 2016

😂😂😂😂😁😁😁 umrela som žena ty máš koľko rokov???? Isto ma milenku

katka1981
2. okt 2016

@helenalena, ved odchutnaj a uvidis, mozno ma kvapavku. Stastie ze nie je Medarda 🙂

indiankaindi
2. okt 2016

@slavik79 vytrhla si to krásne z kontextu, len aby si si dala za pravdu. Dosť úbohé, prepáč a nauč sa čítať. 😅
@bodka70 ja tomu rozumiem, tiež sa občas zasmejem na sprostostiach, ktoré tu niektoré ženy riešia. Ale nevysmievam sa im. A autorke sa tu jednoznačne vysmievajú. A to sa mi nezdalo ani trošku fér.

marina24
2. okt 2016

táto téma ,presne tá istá tu už bola preberaná kedysi, nie tak dávno zase...presne si ju pamätám.
toto je asi tá istá zakladateľka,lebo jedine ona si asi všíma pri praní kvapky na slipoch, zasmiala som sa na niektorých komentoch,ale čo už toto kde sme ?ked sa to rieši ešte aj na funrádio?Hrozné voľačo a zakladateľka chcela serioznu radu.
No a k tebe zakladateľka-ak ešte čítaš vôbec-takje normálne, že to tam chlapi majú, proste-ked sp vzrušení, tak im to "vyteká",neviem, už ako to mám povedať slušne.Aj my ženy máme nevábne výtoky,predsa.
A áno muži nemajú výtoky ako my, preto vravím- že ked je vzrušený,tak to vyteká, to ale neznamená, že ti je neverný.

rebeka7501
2. okt 2016

@helenalena samozrejme, že ťa podvádza !!!! o tom niet pochýb !!!!
ešte treba spraviť "lavórovú" skúšku a budeš to mať potvrdené.
Návod : po príchode manžela, priateľa, kamaráta napustíme do plastového lavóra prípadne do vane vlažnú vodu. Muž sa vyzlečie, ľahne si do vlažnej vody a žena sleduje : ak vajcia plávajú sú prázdne, to znamená, že sú bez semena, takže sa niekde uspokojil, ak vajcia padnú dole všetko je v najlepšom poriadku a odsemenenie môže nastať pri oficiálnej partnerke 😀
Na MK už asi nič neprekvapí 🙂 🙂 🙂
Partner musí mať z teba "radosť". Ale želám veľa spoločných šťastných rokov.

gelinka75
2. okt 2016

@rebeka7501 😀 😀 😀 umrela som

stellamaris
2. okt 2016

@rebeka7501 😀 😀 😀 😀 😀 to e teda dobry test 😀 😀 😀 😅

matisek_pb
3. okt 2016

@dominika6 práve som odpadla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

linduska86
3. okt 2016

@rebeka7501 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no :D nemam slov

linduska86
Odpoveď bola odstránená
zdenkatimo
3. okt 2016

Smutné,že ľudia sú fakt aj takíto sprostí..mňa toto ešte pri mm nenapadlo takisto,aby som kontrolovala trenky..to by som už musela byť fakt cez Košice.. 😓😓😓

katarinkaulany
4. okt 2016

@rebeka7501 dúfala som, že túto debatu si iba prečítam a určite nebudem komentovať. Ale teraz ma napadla jedna otázka. Čo ak jedno bude plávať a druhé padne dole??!! Si ma pomiatla!!! 😕 😕 😕

puklica13
4. okt 2016

@katarinkaulany podla mna v tom pripade islo o nedovolenu rucnu pracu..s neprimeranymi myslienkami 😀

katarinkaulany
4. okt 2016

@puklica13 čiže, polovična nevera??? 😀

puklica13
4. okt 2016

@katarinkaulany jasne... Co si ma co honit? 😀