Kvapka na trenkách
Ahojte,
Idem sa sem popýtať lebo sama neviem.
Keď idem bežne prať veci kontrolujem ich a občas nájdem na manzelovych trenkách kvapku, bielu akoby spermie a tak ja nechcem robiť paniku len sa pýtam, mávajú také muži bežne aj bez toho aby mali sex.
Lebo veď nechcem ho upodozrievať z nevery ale nerozumiem tomu, je to v poriadku, mávajú to aj vaši muži?
@puklica13 papľuh jeden!!! 😀 😀 😀
nemyslim si, ze je to znak nevery, ale pravdepodobne znak "zanedbanenoho sexu u vas"
Ved mu povedz, co si si vsimla a opytaj sa ho, ci mu nahodou nieco nechyba?
@indiankaindi argumentacne sa priblizujes k 5 rocnym detom, kludne ta necham v tom, ze cely svet sa toci okolo teba a tvojej pravdy, a niet inej pravdy ako tej tvojej....
@slavik79 tlieskam tvojej kreativite. Keď nevieš reagovať, prípadne ak by si mala uznať moju pravdu a priznať si, že si reagovala nevhodne, tak útočíš a ponižuješ. Mimoriadne kreatívne a vskutku dospelé. Možno preto urážaš môj vek, pretože ty sama si ešte nedorástla ;) ale nevadí, jedného dňa to možno pochopíš a ak nie, tak to bohužiaľ už tvojej kapacite mozgu nie je súdené. A s tým už ja nič nenarobím. 🙂
Práve som si to celé prebehla, som strašne sklamaná ako viete zhovadit človeka, je mi zle z toho aké individiua sa tu chodia na koníka ventilovat.
Pre MNA je to o čom tu píšem problém, pre vás je problém možno niečo iné, niečo čo by možno mna rozosmiali, sme ľudia a máme rôzne životy a rôzne problémy.
Ale väčšina z vás asi žiadny problém nemá keď sa takto krásne správa.
@helenalena no vidíš, pre teba su problém ošťaté slipy a pre mnohých je problém ako vyziju od vyplaty k vyplate, či kde a ako zohnať prácu ...idu sviatky a tie nám načrú hlboko do vrecka. .mozno na tom by si sa ty zasmiala. Ty indivídum...väčšina z nás naozaj takeho problémy nemá takze tento tvoj nám pride smiešny sorry. Ale dala si tu 7 strán o ,,hovne,, takze tlieskam...niektore temy ,,zakapú,, ovela skor.
@sardinka336 no napríklad!
no. a clovek by si myslel, ze si si asponz tych par objektivnejsich rad nieco vzala. ale ty sa este urazis ... :(
@ukulela nie nie, za tých pár rád ďakujem naozaj! Ale väčšina ma tu pourazala a zhovadila.
@helenalena sama si sa zhovadila touto temou.. komu by uz len napadlo pozerat trenky pred pranim a este si mysliet ze ma podvadza :D

Prave som upadla do depresie, zistila som , že nie som poriadna manželka...ja svojmu nekontrolujem spodky pri prani 😖 😢 😢
asi zalozim novu temu , nech mi poradia zienky ako sa z toho dostať 😀