Lajk na fotke bývalej
Baby dnes som si všimla, že môj priateľ lajkol fotku bývalej. To ze sa maku v priateľoch aj naďalej som brala OK ale ten lajk ma rozhodol. Ja nemám bývalým potrebu niečo lajkovat... Váš názor? Mam to riešiť? Dotklo sa ma to. Ďakujem
@katkami123 zaciatok sex stretka ?? Za seba mozem povedat a myslim, ze aj za mojho ex, ze k sexu by urcite nedoslo. Na to mame svojich partnerov. Ale tak kazdy mame ine priority pocas stretavania sa s ludmi 🤷♀️
@bessie12
A načo sa spolu s ex potrebujete spolu stretávať, ak každý máte svojich partnerov? Teda ak spolu nemáte dieťa? Lebo mna moji ex nezaujímajú.
@katkami123 my sa nestretavame, lebo to nemame za potrebne a navyse ja ani nezijem na Slovensku, ale preco by to mal byt problem ?? Pokial sa to nedeje denne, ale len raz par mesiacov napr. ?? Stale mame nejaky ten kontakt a to uz od rozchodu ubehlo niekolko rokov. Raz za cas si napiseme co je nove a tym to haslo. Pokial sme sa rozisli v dobrom, tak pre mna to problem nie je, aby sme ostali v obcasnom kontakte. Moj terajsi vie o tom.
@bessie12
Tak pogratulovať si k sviatku, Ok…. Ale keď som spokojná v aktuálnom vztahu, nepotrebujem vyhľadávať minulosť.
@katkami123 raz za mesiac-dva si napiseme a gratulacie k sviatkom, tak to je automaticke.
@bessie12
Vidíš ja raz za rok, keď mi fb vyhodí upozornenie na narodeniny, aj to niekedy zabudnem. Ale tak mňa moji ex nejak nezaujímajú ani ich životy, žeby som potrebovala byť informovaná 😀 a vedieť, že čo nové.
@katkami123 ja to mam zapisane v "debilnicku", lebo na datumy nemam vobec pamat 😂 my sa najcastejsie bavime o praci a o spoloc. kamaratoch, popripade este o vyletoch. Prehodime par viet a potom kazdy si ide svojou cestou
@adrianajozko tak sa treba zamyslieť prečo to niekomu vadí. Normálnym dospelým ľuďom, ktorí chápu pojem budúcnosť a prítomnosť a ktorí majú v poriadku vzťah to vadiť nikdy nemôže. Ak má niekto strach že nejaký lajk môže niečo znamenať tak to o niečom vypovedá
Neviem načo by som mala bývalých v priateľoch. Už to je pre mňa divne 🤷🏽♀️ Chápem ťa, aj mne by to vadilo, najlepšie hrubá čiara za bývalými a takéto problémy by neboli.
Dobrý deň, takto žije naša spoločnosť ☹Ten čas čo si prezerá reels, stories, fotos EX by mal venovať vám a budovaniu vášho vzťahu, láske....To nie je o vašom sebavedomí, keď mate nie 100% v tom jasno, keďze takto sa správa 85% populácie,je to úplne prirodzené sa nad tým pozastaviť.Určite sa ho opýtajte, čo ho zaujalo keď dal Like a ci sa s vami nudí, keď si potrebuje pozerať EX post.Odkomunikujte si všetko, čo vám nie je jasné s nim lebo tu Vám bohužiaľ nikto neporadí len sa uistite, že to tak ma byt a začnete žiť život ako ovečka.Prajem veľa síl pri diskutovali.
Moj muž lajkuje xy ženám na fb fotky a má tam žien veľa lebo je fotograf a xy tých žien fotil, s väčšinou sa pozná roky a dlhšie so mnou keďže fotí už dlho. Ja to neriešim nejak a veľakrát dá práve like na foto ktorú robil on.
@adrianajozko neviem či to má zmysel baviť sa s tebou keď máš profil adrianajozko 😃 ty lajkuješ fotky len ľuďom do ktorých si zaľúbená alebo ako? Ja aj kamarátkam, kamarátom, bývalému ak zdieľajú niečo čo sa mi páči alebo nejakú radostnú udalosť. To keď niekto lajkne fotku automaticky ide druhý deň s tým človekom do postele alebo ako si to presne predstavuješ? 😃
@kkovacovak neviem prečo tu rypeš do mna a mojho profilu čo je na ňom take zle. Ja do teba nerypem. Kazdy moze vyjadrit svoj nazor. A ak som sa ja teba nejako dotkla tak sa ospravedlňujem, ale niesom si ničoho vedoma. Všetci sa tu snažime autorke napisať svoje nazory,skusenosti a pocity a nemyslim si, že ty ani nikto iny nema pravo posudzovať človeka,ktoreho ani nepoznaš. Neprišla som sa tu s nikym hadať a ani nikoho osočovať. Odporučam autorke ako každej žene aj mužovi,aby si svoj vzťah stražili a pracovali na ňom a nič viac . Prajem ti pekny deň.
@adrianajozko a preto si zmazala všetky svoje komentáre aby nebolo vidieť že podľa teba lajknuť komukoľvek fotku znamená pozvánka do postele a že nie si vyrovnaná vo svojom vzťahu 👍😃
@kkovacovak ano

@rebrambora
Podľa mna chodiť s bývalým na kavu nie je v pohode 😀 to je začiatok sex stretka akurát. Nepoznám pár, kde by sa takto medzi sebou iba v pohode rozprávali na káve a mali potrebu sa vyhľadávať, ak to je medzi nimi realne na oboch stranách ukončené.