Lakomý na svoje dieťa
Čo si myslíte o mužovi, ktorý na domácnosť prispieva len cca 30% nákladov a nechce prisievať ani na výbavičku pre svoje budúce dieťa a povie žene, že má kúpiť všetko ona a štát jej to potom vráti ako príspevok pri narodení (800€) a potom bude dostávať materskú! Nemá vlastné auto, používa to čo si kúpila jeho priateľka z jej úspor, býva u nej a nemá záujem budovať niečo spoločné, len tvrdí, že na nič nie sú peniaze, pritom dobre zarobí, ale nechá 70% výdavkov na ňu jej vyčíta kde minula jej vlastné peniaze?
@libawet ja súhlasím, ale v našom prípade /ľudia po 30tke/ by mohli prihliadať na tento faktor... ja nehovorím, že je to všetko len o majetku, ale signálka by mi mohla zablikať, keby som stretla niekoho, ako autorka... mne len rozum zastáva, aby som si dieťa robila po 4 mesiacoch známosti... a kde je fáza spoznávania, a zaľúbenosti?? tu sa to tu preskakuje hore dole a potom tu každá tretia plače
@libawet toto sa mi paci, ze aj po 10-20-30 rokoch sa dokazu lubit.Ja chapem ze je to uz ina laska ako na zaciatkoch, ale take prispevky mi davaju nadej "ze da sa to".
@natalym presne ako pišeš, aj ja mam dcery a bola by som rada keby boli ,,na porádečku,, nehovorim za kazdu cenu...to iste aj syn, tiez by ma netešilo kebyze zije len tak na hromadke a vyhyba sa zodpovednosti.
@sardinka336@natalym @lubkavargova@papricka33 baby, aj ja vás ľúbim, vždy mi hovoríte z duše...ešte tá moni... je dobrá.
@lubkavargova1 ale vsak ja som kludnyy 🙂
@libawet niektore tak ,,zadru,, od srdca ale tak aspon je sranda... 😀
@kam72 Ahoj. Necitam tu vsetky prispevky, len ti napisem moj nazor.. Kasli nanho, kopni ho do riti a dieta si vychovaj sama, teda v pripade, ze byvanie je tvoje a ako pises, dokazes si nejaku tu korunu privyrobit popri materskej. Taky chumaj nebude tvojmu dietatu ziadnym vzorom a tebe nebude oporou. Ked ho teraz posles kade lahsie, usetris si kopec nervov a penazi. Mozno ho lubis, no cochvila ti pojde na nervy az ho nakoniec znenavidis. Polka z nas urobila chybu vo vybere partnera, takze kritika tvojho rozhodnutia nieje na mieste.. (vychadzam z tej skoro 50percentnej rozvodovosti). Velmi ti drzim palce. Podla toho ako pises sa zdas byt silna zena, aj ked by tebou teraz mali plieskat hormony,..takze ty to urcite zvladnes. 🙂
@kam72 prečítala som len zopár príspevkov ale stačilo mi. . Zbaviť sa ho.. bývať máš kde, nebudeš ani prvá ani posledná slobodná mamička a aspoň ti nebude zo skromného rozpočtu ešte chlap ukrajovať. Ak je od začiatku taký, lepší už nebude. Verím, že rodičia ti pomôžu 🙂
Zeny a pan Salfus...podte si dat kolacik. Tu uz viac sa neda povedat...
@lubkavargova1 Máš krémeš? 😀
@natalym
moja odpoved "u nas ( na Slovensku ) nie" bola reakcia na tuto tvoju vetu :
Pritom majetky, zoberme si dá sa spraviť predmanželská zmluva, keď už nie?
neviem,co je na tom alibisticke,ozaj,a preco by som sa mal akože bat pred bohom...ale vsak v poho 🙂
@lubkavargova1
🙂
@lubkavargova1 Kde bývaš?
@natalym vychod
@lubkavargova1 Ná Ty si z vychodu??????? Super.
@lubkavargova1 provokaterka.... 😀
@kam72 mala by sa s ním rozísť. Lebo ked príde dieťa, bude mať ešte väčší stres a smútok, lebo on nebude brať ohľad ani na dieťa. ked hazarduje, je chorý, závislý a z malého dieťaťa bude mať ešte väčšie nervy. načo je jej taký chlap, len na problémy. Ak sa nechce dať liečiť, tak rozísť sa. Ked sa melé narodí, tak môže požiadať o výživné, čo samozrejme neuvidí, ale zas ak dobre zarobí a nie je v mínuse, tak asi bude musieť platiť. bude sa len trápiť, lebo ju to bude trápiť dvojnásobne, aj za svoje dieťa.
@lubkavargova1 jaaaj dala by som si...
@kam72 je gembler?
Vymazať zo života

@natalym prepokladám, že aj tie matky tých synov, ktorí sú priatelia pre svoje priateľky a matky svojich detí, to sere, ale asi si nepomôžu...