icon

Lezie mi na nervy. Nikam nechce ísť

3. aug 2022

Vytáča ma už celkovo. Hlavne čo sa tyka našeho voľného času. Nikde nechce ist ked niekam chce ist navrhne mi v 40 tkach ist na túru alebo na korčule.vobec ho nelaka ist niekde k moru k vode. Vraj je pribratý to preto ( mozno tak 5 kg). Tak som sa nasrala a idem s nasimi na dovolenku. Mrzi ma len jedno ze sme za cele leto spolu nikde neboli. Vobec ho netrkne ze pome niekde na vikend kupať sa. On dobre vie že neznašam turistiky že ma to nebavi občas sa premožem. Ale ked sme Doma ( byvame spolu), tak otazka znie ? Nepojdeme niekde?
Jeho odpoved : možme sa ist korčuľovať alebo pome sa prejst do obchodu.
Preto sem pišem lebo ma prave vytočil že či si aj ja nechcem kupit bike. Vravim mu načo ved raz sme spolu boli.
Poradte čo s takym ja mam rada spoločnosť chodit na vylety medzi ludi kúpaliska, chaty dovolenky pri mori
A nie sa niekde po hore bicyklovať.
Prosim dajte radu čo snim lebo ma j*bne…

Strana
z2
luccija
4. aug 2022

Ste len frajeri?rozid sa budes nestastna s takym neaktivnym clovekom nikam sa neposunies, vsetko mu bude vadit

sense
4. aug 2022

A vy ste sa jeden deň stretli a druhy deň začali spolu bývať? Počas chodenia ste robili co? Ako dlho ste spolu Vtedy ti nevadilo ze je aký je? Mu povedz nech ti bicykel kúpi a môže ist na nich potom na kupalisko😉.

A rada ak sa neviete dohodnúť a všetko ti na ňom lezie na nervy prečo si s ním? Rozidte sa a nájdi si chlapa kt bude mať rovnaký spôsoby života a názor na život ako ty

autor
4. aug 2022

@sense bývali sme od seba 100 km vtedy sme praveže chodili hocikde lebo sa nam nechvelo byt doma u rodicov v detskej izbe. Teraz už byvame sami tak asi aj preto je taky pohodlný

sense
4. aug 2022

Tak choďte na jeho "turistiku" a odtiaľ na kupko. Ono nie každý leží rad celý deňna slnku na plazí. Pripadne ty chod na kupko on nech ide na bicykel a večer sa porozprávate o tom co ste zazili
A ak ti to nevyhovuje tak sa rozidte a nájdi si rovnakehinao si ty.

Strana
z2