Logika a zmýšľanie mužov
Ahojte babulky, neviem či tu voľakde už niečo také nie je , tak pre istotu vytváram takúto diskusiu... Ach tí muži... Niekedy je ťažké pochopiť ich logiku a zmýšľanie... oni zas tvrdia to isté o nás, no keby troška rozmýšľali a vnímali nás viac, tak by tento problém zanikol xixi 😀 Vždy keď kávičkujem s kamarátkami tak sa rozprávame o našich mužoch (veľmi dobrá téma, zaberie aj pár hodín) a prichádzame na, to že tí naši muži sú si tak troška podobní... Chcem diskusiu poňať humorne. Ja som koniec koncov so mojim mužom spokojná, to o čom tu teraz budem písať sú len chybičky krásy, ktoré však niekedy vedia poriadne naštvať a rozpútať hádku. Takže ak máte nejaké príhody, pri ktorých sa vám až mozog zastavoval nad uvažovaním vášho muža/priateľa hoďte ich prosím sem Ja pridávam pár o tom svojom 😅
- Môj manžel sa jedného krásneho dňa rozhodol že si urobí taký večer pre seba.. Dal si poriadnu sprchu, pekne sa vyumýval (inokedy to zvykne odfláknuť) našampónikoval, vydrhol sa sprchovačkou a čo je najdôležitejšie, oholil si isté ehm partie, ktoré už boli dlhšie zanedbané... 😀 😀 😀 Dokonca si dal i dezodorant (inokedy ho naháňam po byte s dezodorantom v ruke a on kričí ako o život, že „nie, nie ja to nechcem, ja to nepotrebujem. „ Našťastie nezvykne smrdieť potom no ja mám straše rada ak vonia takou tou „kupovanou“ vôňou) Vyšiel z kúpeľne celučičký voňavý, ja celá natešená.. 😵 no potom ma šokla jedna vec.... On si na seba obliekol pyžamo, ktoré nosil už tuším že viac ako mesiac !!! Nemusím vám hovoriť že to pyžamo ,už nevoňalo aj keď ho mal oblečené na voňavej pokožke... Neviem či to šoklo len mňa alebo táto informácia je tak troška šokujúca aj pre vás no MNE by sa niečo také nemohlo stať ani náhodou. Potom som uvažovala nad tým, ako ten môj muž vlastne uvažuje.. no neprišla som na nič Samozrejme že som ho potom poriadne zdrbala a on si nechápavo obliekol čistú pyžamu
- Môj muž akosi nevie pochopiť, prečo mám pri umývadle dve hubky na riad. Jedna je červená, tú používam len a len na riad, a tá druhá je žltá, tú používam na umývanie sporáka, stola a kuchynskej linky. No môj muž to nevie pochopiť, načo je ich tááák veľa. Neviem čím je to také ťažké rozlíšiť tieto dve farby no môj muž si to ani za boha nevie zapamätať, že ktorá je na čo. I dnes ráno Tak som sa rozhodla, že mu nad umývadlo na kuchynskú linku vylepím papierik s presným popisom ako sa tieto dve huby používajú 🙂 A to sa ho to snažím naučiť už skoro DVA roky. No ja stále dúfam, že sa jedného krásneho dňa zobudím a môj manžel zahlási : „ Miláčik, už tomu rozumiem.. „ 🙂 Samozrejme sme sa kvôli tomu už pár krát pochytili, z čoho som ja vyšla ako "hubkový" blázon alebo maniak To isté máme doma i s utierkou na riad a na ruky. Na ruky je froté uteráčik a na riad je klasická bavlnená utierka, no aj keď sú farebne úplne mimo (na ruky je biela, na riad sú rôznofarebné) môj muž ich akosi nevie rozlišovať 🙂
Tých maličkostí je oveľa viac no nechcem sa tu takto rozpisovať. Snáď som vás trošičku pobavila a spríjemnila vám tento škaredý upršaný deň. 🙂
My sa doma casto bavime hlaskou mojho ocina, ked raz davno zahlasil: bol by som dnes siel do roboty na bicykli, ale zabudol som si ciapku, no a uz som sa po nu nemohol vratit, lebo by som bol zmeskal autobus ... 😀 😀 😀
..poprosila som muža aby mi priniesol vodu keď ide do kuchyne..po hodine prídem za ním a pýtam sa ho kde mám vodu a on na mňa prekvapene "aj som rozmýšlal kam som išiel ale nič ma nenapadlo tak som si sadol za PC " 😕
kúpil robotický vysávač aby nemusel vysávať a teraz nechápe prečo ho musím púšťať každý druhý deň...alebo mi povedal aby som nesťahovala žalúzie lebo ich častým používaním zničím...
sedí 2 hodiny za PC a na otázku "čo robíš" vždy odpovie "nič" !! tak načo tam sedí ?!
zavolám mu keď ide cestou z práce aby kúpil mlieko a pečivo a on mi zavalí "napíš mi to do smsky aby som nezabudol"..napíšem a o chvíľku telefón z obchodu "takže čo to mám kúpiť ?"
je zábudlivý, tvrdohlavý ale najlepší a hlavne NÁŠ !!! 🙂
A ešte jedna pikoška,,boli sme s priateľom v jednom nákupnom centre a v strede miestnosti visel nádherný luster,tak mu hovorím,,pozri zlatko,aký krásny luster,,a on mi na to,,ktorý?ten čo visí 😀 skoro ma mrdlo,,heheh,,pýtam sa ho,či tam vidí ešte nejaký iný luster,,,on je taký zlatý polepetko,,, 😀
@pflegerin Mala si mu povedat, "nie milacik, ten druhy" 😀 ..mozno by chuda este doteraz hladal.... 😝
Ja som sa zabavila vcera...dohodli sme sa, ze pojde do obchodu a ze mi napisem zoznam nakupu do sms. Lenze bola som do vecera na sluzobke, aj mi to z hlavy vyfucalo. A vecer mi hovori, ze poslal sms s textom: "Lasocka moja, uz som v obchode, co mam teda kupit?" A prisla mu odpoved:"20deka tresky, 4 rozky a dake pivo, ale 10 stupnove! A tiez ta mam rad🙂"....No, kukal ako puk, ked mu doslo, ze smsku poslal kolegovi v praci a ten mu teda ochotne odpovedal.... 😀
poslala som toho mojho motáka kupit ingrediencie na chlebíčky, mala prísť návšteva, po hodine sa vrátil z obchodu a kukám sendvič nikde, pýtam sa:a sendvič si kde nechal? on: sendvič nemali.ja: tak prečo si nekúpil hocijaký chleba?on: lebo si nenapísala...
Ked ste tu uz spominali pyzama...my nosime na spanie take dlhe tricka obidvaja. Takze som nakupila v Kenvele po dve oranzove, zelene, modre, cierne, cervene a vzdy dve rovnake hodim na postele s tym, ze dnes mame trebars cervenu spaciu verziu.
Drahul bol na sluzobke, tri noci nebol doma, tak ja som si hodila ciste modre tricko na postel a jemu som este nechala cierne, ved ho mal pred sluzobkou len jednu noc. Cely vecer, ked prisiel bol cely nesvoj, asi hodinu umyval dve salky v kuchyni..pohlad do blba. Tak uz som to nevydrzala a spustila som, ze co mu je, ze sa tvari ako kopka nestastia... A on, ze ja faaaakt neviem, co som spravil, preco sa na mna hnevas?! Tak to som uz vobec nepochopila..."Nehnevam, ved si ani nebol doma, tak ako si ma mohol nahnevat?!" A on: "No, isto hnevas, ved preco teda mam na spanie cierne tricko a nie modre, aby sme mali rovnake?!" 😕
...Tak teda zeny pozor! Ak nosite nieco s chlapom rovnake, nemenit!..lebo to vedie k nedorozumeniam... 😀
že čo mužov? logika? To je pre nich cudzie slovo. Keď ju od nich požadujeme, šibe nám už z detí, materskej a čojaviemčoho! 🙂
Neda mi, musim napisat. Vtedy este frajera posielam do obchodu nech kupi pirohy ale nech v ziadnom pripade nekupuje tie sladke s tvarohovou naplnou...s cim dosiel? so slivkovymi gulami. No ok pokus cislo 2. isiel do obchodu po pirohy.... s cim dosiel? sladke pirohy s tvarohom. Ale to este nie je koniec ....isla som varit tvarohove sladke pirohy a moj vtedy este frajer hovori ze on chce prazenu slaninku k nim.....nemohla som ho presvedcit ze to sa k tomu hodit nebude lebo pirohy su SLADKEEE.....ja napalena on si ide prazit slaninu....ta nakoniec prihorela ale jedol! tvarohove sladke pirohy a na nich spalena slanina. no co chlapska hrdost 🙂
a vidite aj tak som si ho vzala 🙂
už viem, čím prispejem: Manžel rozmrazoval chladničku s mraz. (máme veľmi veľkú), lebo sme si všimli, že na dvierkach na gume je trochu pleseň. Samozrejme, nič proti plesni si nepripravil. Nakoniec som mu dala Savo, s tým, aby ho teraz nestriekal, lebo sme všetci v kuchyni a deti budú dýchať ten strašný smrad. Vyriešil to svojsky: "A keď odmontujem dvierka z chladničky a nastriekam ich na balkóne?" 🙂
Par dni pred sviatkami som nestihala v praci a vynimocne drahy prisiel domov skor. Mala som v chladnicke nalozene kuracie kridla, tak som mu povedala , nech ich hodi do truby upiect. Na 180 stupnov a na teplovzduch, to na nasej trube vyzera ako znak radioaktivity. /..len pre vysvetlenie, moj drahy nevari, nepecie a dokonca radsej ani nemiesa / Ale teda hlad je hlad, tak sa na to podujal...
Prisla som domov po 2 hodinach od telefonatu..asi nikdy v zivote ma nevidel tak rad doma! S hlbokym uspokojenim sadol k telke a zacala mi rozpravat, ako najskor na internete hladal znak radioaktovity a porovnaval ho s nasou trubou 🙂 a potom zahliadol v telke, ako ktosi pecie hus na 120 stupnoch. Takze vystartoval do kuchyne a zmiernil teplotu z mojich 180 na 120 stupnov! Na otazku, ze preco, odpovedal, ze aj kura aj hus su hydina, ze si myslel, ze som ja tie stupne poplietla..🙂.a logicky sa to ma piect na rovnakej teplote!
Samozrejme, ked som po tych dvoch hodinach prisla domov, tak sa kridla este stale piekli, boli sice makke, ale len jemne ruzovo- zlte...Tak som tomu vytala a slavnostne sme o pol hodinu vecerali...
Samozrejme som ho nezabudla pochvalit, ake super kridelka upiekol... 😀
...dnes ma bojovu ulohu dat varit hovadzie...budem sa musiet z prace poponahlat... 😕 😉
tak som sa zacitala do prispevkov, a pri "sedí 2 hodiny za PC a na otázku "čo robíš" vždy odpovie "nič" !! tak načo tam sedí ?!" ( @mariannan ) som si spomenula na jedno video.. odporucam pozriet
🙂 No s chlapmi je sranda....aj u nás, máme troch:
1. chcel kúpiť voňavku na Vianoce,nenápadne sa vypytoval, povedala som, že vône vždy skúšam v predajni, v nádeji, že to vzdá.... no išiel nakupovať do parfumérie....prídem domov, celý byt smrdí vôňami, prejde okolo mňa a zapácha ako barová slečna ....no nastriekal sa všetkými vôňami v obchode a skúšal 🙂
2. že sám uvarí polievku...hovorím - očisti zemiaky, vrátilo sa mi - aký počet, aké veľké, z malého, alebo veľkého vreca, ktorou škrabkou, v ktorom hrnci, na ktorú platničku mám položiť?
3. chlapci boli menší - jeden starší bol tučko, mladší štíhly. nebola som doma, obliekal ich na ihrisko, opačne. Prichádzam domov a bežia mi oproti, starší čudne pokrivený, bruško vytŕča, nohy tiež, mladší si pridŕža nohavice a ťahá za sebou. Ešte, že nemáme dievča, behali by v sukniach 🙂
alebo....
raz v lete, som rozvešala na balkón biele prádlo. No neuskladnil si tam čiernu syntetickú farbu v pet fľaši od kamaráta? Samozrejme, že "strelila". Boli sme ako dalamtínci 🙂
najlepsie je, ked mu nieco rozpravate, on s vami normalne komunikuje a o par dni ( to je v tom lepsom pripade, bolo to aj par minut ) povie, ze tak toto si mi nehovorila :D
Baby, inac sa kosim na tych hlaskach, takuto super diskusiu tu uz dlho nikto nedal
najlepšia hláška mužov, keď treba upratovať : " Načo, veď sme upratovali pred týždňom" 🙂
musim aj ja jeden taky uz davnejsi zazitok s mm...bola som tehotna so starsim, ficime si po dialnici do BA v nasom vtedy starom auticku a ja mu vravim prosim ta kup 10rozkov/mal obchod pri praci/ poobede ficime spat a ja sa ho pytam mas tie rozky??? a on nato vsak nic take si mi nevravela...ale ano rano cestou do prace...jaaaj ale to ja este spim /hlavne ze soferuje...asi po pamati/ nevedela som ci sa mam smiat ale plakat 🙂 🙂 🙂
ja mam doma taky exemplar ze ked mu poviem oblec maleho tak sa spusti vlna otazok : "kde je body, kde su pancusky, kde su tricka, ... atd " samozrejme od narodenia je vsetko na tom istom mieste a manzel maleho uz niekolko krat obliekal a aj tak sa ma vzdy opyta kde co je 😀 mno zeby v spajzi? 😀 .. alebo ked ho poslem malemu napriklad po pancusky tak sa ma na trojpolickovu skrinku pyta ze na ktorej policke a ci v pravo alebo v lavo to je ..ako keby bol problem sa pozriet a nakoniec ked tam pridem tak je aj tak vyhadzana cela skrinka 😀 alebo nechapem ked mazel nieco je ( konzumuje) a maly okolo neho beha ze by si dal a vzdy sa ma manzel opyta ci mu moze dat 😀 ako keby to bolo iba moje dieta a on sa ma musi pytat ci moze s nim hento a tamto ...pritom nikdy som mu za nic nenadavala ohladom maleho 😀 neviem preco sa ma vzdy pyta 😕 😀 ale je to smiesne
Ja som malej nachystala veci do skolky vratane spodneho pradla. Pridem vecer domov z prace a nohavicky poskladane na komode. Pytam sa ho, ze preco jej ich neobliekol, ved su nove a vyprane. A moj drahy manzel mi so zarazenym ksichtom hovori, ze ci si myslim, ze je taky blb a da dcere do skolky v decembri plavkove gate 🙂
Podotykam, ze gatky boli bavlnene a kupovala som ich spolu s nim 😒 🙂 🙂 🙂
joj toto je velmi zlata tema.
Okrem inych blbosti ktore moj muz dokaze vystrojit, vystrojil jednu na ktoru v zivote nezabudnem. V porodnici mi dosli jednorazove gatky. Rodila som akurat pocas chripkovej karanteny tak som si ich nemohla ist kupit sama. Poslala som teda mojho muza. Podrobne som mu vysvetlila ako to ma vyzerat, ake cislo atd. Po hodine sa vratil. Podal mi cez okienko balicek z lekarne s poznamkou ze musel obehat tri lebo nikde to nemali, ale bolo vidiet ze je spokojny ako to zvladol. Pridem teda na izbu, otvorim tasku a tam moliker plienky pre dospelych. Skoro ma trafil slak. Takze otocka a isla som mu vysvetlit ze ja teda az taketo problemy nemam. Samozrejme nechapal kde urobil chybu a snazil sa ma presvedcit ze je to vporiadku a ze kludne mozem pouzit aj to. Nic ine mi neostavalo len mu nazorne ukazat ako to ma vyzerat. Sukromie sme nemali, kedze pustali len ku okienku tak som si tam pred vsetkymi vytiahla koselu a ukazala gatky. Sestricky sa isli usulat od smiechu ale pomohlo to a o dalsiu hodinku mi uz doniesol to o co som ho prosila. 😀
Ja keď idem na vyšetrenie alebo do nemocnice tak vždy nechávam doma inštrukcie 🙂 veci pre malú sú tam a tam.opýtaj sa jej,ona ti povie kde čo má.navar jej čaj,je v skrinke.daj vitamíny,pripravené pri lístku 😀 raz tuším zabudne aj na to,že ako sa volá 🙂Raz išiel do obchodu tak mu vravím,nech mi kúpi náhradné žiletky do hol.strojčeka.prišiel domov s darčekovou sadou Gilette 😀

Som si spomenula na story zo vcera. Mal kupit tatarku a nekupil.pytam sa preco. A on ze mali len helmans a tu on nema rad,ze si myslel ze ani ja nemam rada tak nekupil...😝