Ľúbi ma, no dieťa nechce
dievčatá, táto téma je z mojej strany zatiaľ čisto teoretická, ale zaujíma ma to, ako ste to cítili vo vašich vzťahoch s mužmi vy....neviem to presne opísať, mám na mysli ten pocit, keď ste sa cítili fajn pri mužovi, keď všetko klapalo, keď ste cítili, že aj ten muž vás ľúbi, či sa muži nejako vyjadrovali na tému spoločného dieťaťa, či tú tému otvorili oni sami, alebo ako? poviem príklad, ja dieťa už neplánujem hoci priznávam, že občas mám chvíľky, keď sa pristihnem pri myšlienke, že by som to možno ešte chcela, ale to je naozaj len myšlienka a pre partnera je to skoro hororová predstava, on deti nemá ani nechce. tak by som chcela poznať aj iné názory, lebo stále od neho počúvam, ako som pre neho najlepšia, najkrajšia, ako ma ľúbi a neviem čo ešte, čo mu verím, lebo mi to aj dokazuje, ale kdesi v kútiku duše my ženy možno čakáme, že muž, ktorý nás ľúbi tak naozaj a z hĺbky duše, by spoločné dieťa možno aspoň teoreticky navrhol, resp. možno by sa mu silou-mocou nebránil....neviem.....my sme sa akurát zhodli na to, že ak by zlyhala antikoncepcia, tak ok, ale inak ani náhodou. trošku, málinko ma to mrzí, aj keď dieťa neplánujem ani ja, ale kdesi v kútiku mojej ženskej duše by ma potešilo, keby mi povedal, že síce ani on, ale že so mnou si to vie predstaviť.....táto téma je teda čisto na diskusiu, problém ani radu nečakám, len vaše názory z vašich skúsenosti.
@bonaqa2013 presne tak suhlasim s tvojim nazorom
ale ty nevies co chces... ak to takto citis..tak preco mu to nepovies?
no ak by som dieta chcela a on urcite nie a to v ziadnom pripade, a bola by som iba v partnersskom vztahu ako ty... tak by som odisla od priatela.. nezma zmysel pokracovat vo vztahu bez buducnosti, kde sa nase predstavy rozchadzaju.
Prave na to je cas pred svadbou, aby si tieto veci obaja ludia ujasnili... lebo manzelstvo je uz na cely zivot, ale vo vztahu "partnerov" je moznost si tieto veci este vydiskutovat a podla toho sa zariadit.
somto pokazila : chcela by som teoreticky dieťa sama,ale samozrejme s prisunom jeho peňazí ......ty nie že si to pokazila, ty si to zabila! Posielam piesen na želanie ......od Rytmusa...
@sardinka333 a tvoje deti zivis z čoho? ??? Z peňazí alebo laskyplnym pohľadom do ich oci držiac sa pritom za ruky s ich otcom? Keďže ta toľko prekvapuje že dieťa niečo stojí
@somtopokazila mozno z vyplaty co jej chodi na ucet od zamestnavatela 😀 asi neuveritelne, ale niektore zeny chodia do prace a zarabaju ...
Keby mam svoju hrdost,tuzbu po dietati,a nie po partner. peniazoch, urcite nezabijam cas rozmyslanim,ci mat ,alebo nemat dieta s niekym,kto ho odmieta a zahnat ho doslova do kuta...
pride mi to cele : oplodni ma a plat..
ani neviem moj nazor vyjadrit slovami ,ale neviem je to vlastne o tom dietati ???
@somtopokazila ty čo riešiš? Ja sa práve obliekam do roboty moja milá! Ale to sa tebe zjavne nechce! CHODIŤ DO ROBOTKY! Do roboty ktoru mam rada a nečakam s natrčenou paprčou a večer roztiahnutými nohami a to do tej roboty nemusím ani pachnuť!!! Lebo moj muž nás chvala bohu uživý. Ale ja som si nerobila najprv deti ako ,,zdroj prijmu,, a začala ,,fajčiť kare za dolare,, aby sme sa uživili. Vždy som robila aj podradnu robotu a nikdy by som nikomu nechcela viseť na krku a to sa nepovažujem za nejaku karieristku, lebo pracujem v štátnom, kde to nie je apriori o peniazoch. My sme mali klasicky vztah - dvaja študenti, praca, svadba a deti....podporujem svojho chlapa aj v koničkoch, chcem aby bol šťastný a spokojný a to chce aj on pre mna a pre naše deti. Proste náš vztah nie je o vypočitavosti, čo mi on milostivo dá oplátkou za ,,fajku,,. Dieťa niečo stojí ale nikdy by som si nerobila dieťa koli tomu aby ma chlap potom živil - kopne ta po čase do sraku a maš kulové. Chudak decko....
@moonlight1210 všetky tvoje príspevky v tejto téme 100 bodov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no zeny vsak to z nej vyliezlo ze dieta chce ale sprisunom jeho peniazkov..otec nech ide do certa....no moja zlata,na takeho partnera musis naklusat pekne vycancana k Boriskovy. A postav sa do radu jeho matiek deti. Lebo len on je ziva kreditka...kazdy normalny iny chlap ta posle do p..e. Bez urazky, ale na toto aj Plackova ma viac rozumu ako ty a to som si myslela ze je riadne vypatlana.
Najprv si ty ujasni, čo chceš...
ale ona vie co chce, len my to nechapeme a chudak muz co ju bude mat na krku v buducnosti 😀
@lubkavargova1 na krku nie,len vo vypisoch z banky🙂
@somtopokazila prepac, ale jediný komu tu nie je rozumiet si ty. Mam pocit, ze sama nevies co chces a nez uz by si bola v akomkolvek vztahu hoci aj s "najlepsim chlapom na svete", aj tak by si si nasla nejaky problem
no, to sme my zeny. Ked sa nam chlap zalaskuje a prejavuje lasku - NENI to dobre. Ked nas chlap tlcie ako zito - NENI to dobre....ach jaj, maju to tazke s nami 😅 😅
@somtopokazila ale co chces pocut? K comu sa mame vyjadrit,lebo patrim asi medzi tie nechapave!!!!!!! Nechces dieta,nechces a ani nebudes s nim zit. Dieta je pre neho horor a vy slapete na niecom? Ci len ty sama?! No lebo ak si pre muza ta prava,ta najidealnejsia tak nechapem preco je dieta taky postrah. No ,Ja vlastne ani neviem co od nas chces. Ja mam dojem ,ze si dost nezrela na nic,tak kasli na vsetko vazne do zivota.
dieta nie je teoria, dieta je zivot. alebo peniaze?…
kravska tema toto.
@somtopokazila a čo na to mama?
dufam,ze priroda bude v tomto pripade mudra a nedovoli dalsie rozmnozovanie

@lanczi mám 35 a aj dieťa už dosť velke a samostatne, komplet. Rodinu neries, dieťa keď ma otca a mamu kt. Ho ľúbia,trávia s ním cas nepotrebujú zákonite Jednu strechu....to je iná téma,to tu nepletme