Ľúbim dvoch mužov
viem ze je to sialene ale je to tak,.....najde sa tu este niekto kto je a tom podobne?
@mamkabeika krásne napísané.....
@trifigenia ja lubim jedného a neviem si predstaviť že by som lubila ešte druhého muža🙂
Ja si uprimne myslim, ze keby spolocnost nebola postavena ako je a mnohomuzstvo by bolo praktizovane a normalne (keby sme odmalicka vyrastali v takom prostreti, bolo by to normalne) vyuzivalo by ho mnoho zien.
Idealny muz totizto neexistuje. A tak by bol dajme tomu jeden skvely domaci kutil, jeden uzasny s detmi, jeden zase hezoun - maco a lev salonov, skvely na zabavu. A podla potreby by sme ich striedali.
Bolo by to zaujimave. Vsetky socialne a moralne hodnoty su udavane spolocnostou v ktore zijeme. Keby sme sa narodili v inom systeme, bolo by prirodzene nieco ine.
Uz to,ze kazda sme v inej charakterovej skupine - flegmatik, cholerik, sangvinik, melancholik. Alebo v miesanine dvoch.
Kazda vnimame a pocitujeme inak, nad cim jedna place a je to neriesitelny problem, ina mavne rukou, vobec ju to nezaujima, tretia sa len pousmeje a ide dalej bez nejakych zraneni.
Mnohomuzstvo by bolo kazdopadne zaujimave.
zazivam to teraz, mam kamarata strasne dlho, sme spolu denne, lebo robime spolu. Pre mna to bola vzdy laska, ale on ma skor bral ako kamosku a ozenil sa , ale aj rozviedol, no rokoch mu doslo, ze ma lubi a asi aj lubil. Lenze ja som neni volna. Mam rodinu. Len u mna sa vsetko otvorilo, je to uplna bezmocnost. Mam pocit, ze v duchu planujem zivot s nim. a viem, ze taku lasku uz nepocitim. 😢
@steniatko28 Velmi rozumné vyjadrenie, hold...
vydata zena nema co rozmyslat nad inym chlapom 😠 a zenaty muz zas nad inou zenou
Je veľa ľudí ktorí to prežívajú... či už muži alebo ženy. Ja som to prežila tiež. Otázkou je prečo to ľudia dovolia.... a mojou odpoveďou je, že život je krátky a asi ho chcú prežiť s tým správnym človekom. Ten kto si to prežil vie o čom píšem.
Je to situácia v ktorej určite niekoho zraníte. Ja som zranila hlavne seba, ale spoznala som úžasného človeka.
Keď by som mala príležitosť spoznať ďalšieho išla by som do toho znova. Možno to znie sebecky, ale život je krátky.
Tiež som hľadala pomoc aby som sa vedela rozhodnúť... ale žiaľ nikto Vám nepomôže... len čas a vaše správanie ovplyvnia situáciu. A ten čas príde, kedy sa to prevalí.
Zostala som s pôvodným priateľom... ale stále milujem aj toho druhého.

...ahoj, rozumiem Ti. Da sa lubit oboch. Ak mozem poradit s priatelom neprekroc istu hranicu (bud rada ze ste len priatelia), potom to uz nezastavis. Da sa zit v paralelnych vztahoch roky rokuce, ale tie vycitky a strach.... su strasne (aj ked casom sa svedomie dost otupi). S manzelom sa vztah da doporiadku hned ako pominie rutina pri malych detoch, ja lubim svojho manzela viac nez na zaciatku aj po 13 tich rokoch, mame teraz spolu 2 krasne deti (4 a 1 rok). Bud rada ze mas okrem manzela aj priatela, kt. sa mozes postazovat, ktoremu sa mozes vyrozpravat,... To sa smie a je to velmi prospesne pokial ostanete len priatelmi, nemusis mat ziadne vycitky.