icon

Ľutujete minulé milostné rozhodnutie?

19. jún 2021

Lutujete niekedy, ked sa obzriete do minulosti, ze ste nejakemu chlapikovi dali kosom?? 😃

ofzuza
19. jún 2021

Hej, je ich par.

zuzanka.zuzu
19. jún 2021

vikend? 🙄

pseudomonas87
19. jún 2021

Ľutujem, že som jednou nedala košom už úplne na začiatku 🤣

oli18
19. jún 2021

A ty, autorka?

gbgb
19. jún 2021

Nie. Nesiahali terajsiemu ani po clenky 😉

autor
19. jún 2021

@oli18 Ano, ja sa v kritickych momentoch vraciam v myslienkach k jednemu chlapovi, ktoreho som totalne odkopla, ani neviem preco.. jednoducho to bolo take obdobie v mojom zivote, ked mi veci nevychadzali a celkovo asi som sa zle rozhodovala. Tak si stale poviem, ze si to asi len idealizujem, ze veci su tak ako su z nejakeho dovodu... no aj tak ma to vie zamrziet.......

autor
19. jún 2021

@ofzuza Aspon v tom nie som sama 😃
@pseudomonas87 😃😃😃 to tiez 😄
@gbgb 😊 to je super. Moj je tiez dobry chlap vo vacsine aspektoch zivota a vztahu, nemala by som sa stazovat. Ja sa casto vraciam do minulosti celkovo

gbgb
19. jún 2021

Ano vraciam sa do minulosti. Zas rozum ma vrati k realite. Keby som ostala s byvalym, tak byvam v 2i byte s 2 detmi a on robi zivnost iba co ho bavi a ked sa mu chce, investoval by peniaze iba do auta, oblecenia a prezentacie na vonok. Detom by sa asi venoval viac, ni celkovo hypochonder. Ked mal depku bol schopny aj nevstat z postele.

Teraz mam vyzreteho muza a nie polo detsko. A do predu mi povedal, ze nemam cakat,ze bude chodit v obleku a kultura je pre neho max koncert metalovej kapely. 🤣

milka1988
19. jún 2021

Ľutujem skôr to že s koľkými som spala 😅

anonym0001
19. jún 2021

Skor lutujem, ze som im nedala kosom 😂

marcellka32
19. jún 2021

Skús žiť v prítomnosti, minulosť prináša často bolesť, budúcnosť zas obavy..je ťažké žiť v prítomnom okamihu, ale myseľ nie je zaťažená

lavender273
19. jún 2021

Skor lutujem ze som nedala kosom, v dvoch ci troch pripadoch 🤭

monka105
19. jún 2021

Že som mu dala košom nie, že som sa s ním vôbec dala dokopy áno. 😄🤷🏻‍♀️

ndrag
19. jún 2021

ja lutujem, ze som sa nerozisla s jednym ex z dalekej minulosti hned po pol roku 😂. Strasne ma ten vztah na par rokov pribrzdil v zivote, uz by som to nedopustila.

kkovacovak
19. jún 2021

Ja neľutujem nič. Je to také klišé ale vďaka tomu mám teraz taký život aký mám a som spokojná. Asi to tak všetko malo byť 🤷‍♀️ Vlastnr jedné čo ľutujem je že som nerozdala viac faciek 😄

liliana363
19. jún 2021

Ľutovala som, že som jednému chalanovi na škole nedala sancu, aj to správanie k nemu bolo také nooo. Občas sme sa aj náhodné stretli ale nepozdravili. Ale raz stál za mnou v obchode, tak som ho počkala vonku a ospravedlnila sa mu za svoje správanie. To bola vec čo som chcela spraviť,,,ale trvalo mi to 20rokov.

autor
19. jún 2021

@milka1988 🤣🤣🤣 sranda, to urcite tiez
@marcellka32 Presne tak, snazim sa vratit stale do pritomnosti, byt vdacna, za to co mam, a nie ze riesim hluposti a vraciam sa v myslienkam k roznym veciam.... Musim na tom pracovat, potom ma to mrzi, lebo si pridem nevdacna za vsetko dobre, co v zivote mam

janickacrazy
19. jún 2021

Ja veru neľutujem, môj muž je najlepší chlap, akého som kedy stretla, som spokojná. Čo bolo predtým je nepodstatné, snažím sa žiť v prítomnosti.

amelie2017
19. jún 2021

Nelulujem, ze som mu dala kosom, ale akym sposobom. Ale to si v 16 neuvedomis 😀 odvtedy nemam co lutovat.

autor
19. jún 2021

@janickacrazy Vau 😊 to je super
@amelie2017 Veru, to ano, to tiez lutujem, ako som chladnokrvne zlomila niekolko sŕdc 😃 ale ako vravis, s odstupom casu clovek vidi veci inaksie

elizabet173
19. jún 2021

@pseudomonas87 aj ja, možno nie hneď od začiatku, ale hneď ako som pocítila, že to nemá zmysel

7ammy7
19. jún 2021

Ja neľutujem nič. Tiež som názoru, že ma všetky vzťahy (aj zlé, aj dobré) sformovali do toho čím som teraz. Žijem život, ktorý som vždy chcela a možno keby som na ceste nestretla tých,, koňov" nemohol by prísť princ 😉😉😃

ninusa221
19. jún 2021

Ano hlavne ked som bola naivná a prášil nas v tom čase obe 🤣 a ja som mu to všetko verila aj aj ta baba😃 boze a potom sme zistili že sme pokrvna rodina... to ste mali vidiet ten cirkus doma🤣

klea1993
20. jún 2021

Jednoznačne

78787878
21. jún 2021

Nie, neľutujem. Vždy som sa rozhodla najlepšie ako som vedela a nikdy nie bezhlavo. Takže pri repete by som sa rozhodla rovnako.

zuvelyn
21. jún 2021

Vyslovene lutovat nie, ved vdaka tym rozhodnutiam mam svoju rodinku, ale je mi smutno a mrzi ako som sa spravala k svojmu prvemu vaznemu frajerovi ked som mala 20, co vlastne vyustilo do skaredeho rozchodu. Bola som velmi sebecka a hlupa a nebyt tohto mojho spravania mozno by bol mojim manzelom on, ale to sa uz nikdy nedozvieme 🙂