icon

Luxusné dovolenky, ale za akú cenu?

2. júl 2022

Moja sestra každý rok ide na luxusnú dovolenku s partnerom s ktorým žije 21 rokov.Je to vulgárny muž ktorý ju urážá,ponižuje,vysmieva sa s nej.So synom má presne taký istý vzťah.Sestra je úplne obycajný človek,pracuje ako predavačka a nezarobí bohvie ako.On z bohatej rodiny.Každý večer pije,žijú oddelene,každý v inej izbe.Zatvara sa pred nim aj počas dňa,komunikujú minimálne.On ked ide okolo jej izby tak hocikedy povie na ňu posmešnú prezývku.Pri hádkach jej vulgárne nadáva,vysmieva sa jej s tučnych nôh alebo ze má krivú peru a podobne.Nikam spolu počas roka nechodia,iba k jeho rodičom.On pán lenivý 21 rokov doma leží,kávičkuje,stále tablet v ruke,fajčí.V domacnosti nerobí nič.Sestra nakupuje,varí,upratuje,narobí sa v práci.Urobil si s nej otroka.On v praci sedí,doma sedí,leží.Sex majú raz za mesiac,dva.Syna majú dospelého.Chodia každe leto na luxusné dovolenky a niekedy v zime na hory.Ale ani tam sa jej nevenuje,ponižuje ju aj tam pred cudzími ludmi a po večeroch s cudzími komunikuje a popíja.Momentálne sa na mňa nahnevala lebo jej každé leto napíšem to isté.Že ja by som nemohla ísť na dovolenku s mužom ktorého nenavidí a ktory sa jej ani na dovolenke nevenuje.Ona hovorí ze si chce oddychnuť a že tam majú dobré jedlo. Viackrat mi povedala že sama by nevyžila z obyčajneho platu a sama žiť niekde v garzonke nebude.Priateĺa neznáša a nenávidí.Keď sa jej pytam ako dokáže mať s ním sex tak je ticho.To len aby bol pokoj a nasilu má s ním sex? Momentálne sme pohnevané.Ozvala sa mi po 8 dňoch,práve keď sa vracala z dovolenky a začala mi posielať fotky a pisat ako sa mali dobre.Posledné roky to takto robí,nepovie dopredu že idú na dovolenku a ozve sa až keď sa vrátia.Pritom som jej roky predtym zakaždým popriala štastny let a krásnu dovolenku.Sama žijem v nefunkčnom vzťahu ale už to riešim a odindem,som pevne rozhodnutá.Len ešte doriešim nejake veci.Musím povedať že máme podobný osud.Obidve sme sa nevydali a žijeme vyše 20 rokov v nefunkčných vzťahoch.Možno je chyba aj v nás,rodičia nás vychovali len ku robote ale nepodporovali nás v učení sa a nebudovali nám sebavedomie.O živote a vzťahoch,čomu sa vystríhať nám nehovorili.Prvéj to bolo normalne že iba žena sa má starať o deti a domacnosť.Muž je poloboh ktorého treba ofukovať a chodiť po špičkách.

Strana
z3
autor
Autor odpoveď zmazal
saraxyz
2. júl 2022

Aky mas termin odchodu od ex? Nemas moznost ist k rodine?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
liljana
2. júl 2022

Obidve ste si nasli podla rovnakeho rodinneho vzorca nevhodnych partnerov, ale sestrin ma peniaze a ten tvoj nie. Tak si na nu a jej luxusne dovolenky nastvana, kedze ty musis miesto dovolenky riesit, ci vobec bude tepla voda..

tykat
2. júl 2022

Tak aspon raz do roka ide na fajnu dovcu. A za 21 rokov si uz aj zvykla. Tak porieši seba, mozno sa pridá.

autor
Autor odpoveď zmazal
kitycat
2. júl 2022

Je to jej zivot... Sama sa do tej pozicie drgradovala..

Ty ju ocividne nemas co sudit.. Tiez si lepsie nepochodila

retatka
2. júl 2022

@autorka Načo tu stále vypisuješ,z diskusii si nič k srdcu nezoberieš a ešte k tomu mažeš komentáte??To má aký význam??A nezávid.

saraxyz
2. júl 2022

@retatka ona pisala, ze sa hanbi a vymaze to

retatka
2. júl 2022

@saraxyz Toto nieje jej prvá diskusia.Aj ja by som sa hanbila na jej mieste ,ako skončila....Človek ide čítať diskusiu a všetko zmazané,tak ako v tej prvej diskusii...baby jej radia na x-stranách a klamstvo za klamstvom.A ako bonus k tomu ešte tu založí diskusiu o vlastnej sestre a bude ju tu očierňovať.Smutné.A každá má svoj život vo svojich rukách @autorka

saraxyz
2. júl 2022

@retatka autorka ma velky problém. Ved to vies z tej prvej temy. Mala by ho co najskôr vyriešiť . A cez sestrin problem vlastne hovorila o svojom.

akinom0077
4. júl 2022

@marsmykkok tiez nechapem naco jej kazdy rok pise to iste, posobi to na mna v urcitom zmysle ako zavist

Strana
z3