icon

Má ma ešte rád?

wini13
1. dec 2012

Ahojte! mam taky problem..moj priatel sa ku mne zacal spravat,tak bez citou..nepowie mi ani,ze ma lubi, ani ma uz nepohladka, proste sa ma poriadne uz ani nedotkne.. mame dceru, teda on nieje jej bio otec.zijeme spolu wsetci 11mesiacow a aj dost zlych weci sa medzi nami stalo..ale ja som si tak wsimla,ze hadawat sme sa zacali ako sme zacali chodiewat k jeho rodicom.jeho mama hned zo zaciatku chcela,aby sme sa rozisli,lebo sme mali u nich mensiu vymenu nazorov,tak zacala vrieskat nech sa so mnou rozide a od vtedy je to..neviem..proste kazdy parny vikend sme chodili k jeho rodicom a tam sme sa wzdy kwoli jeho mame pohadali,lebo ona stale nieco na mna ma..furt mu tlaci njake kaleraby..a wsetko mu zacalo na mne wadit,lebo to nerobim ako jeho mama..neupratujem tak..a este som sa dozwedela,ze wraj sa zle sprawam k malej,ze mi je na obtiaz - ..w ociach jeho matky a to aj jemu natlacila do hlavy a stale mi to vyhadzuje na oci,ze to tak je.. no a tak teda,pusu mi da ked ma na to naladu,zvysuje na mna stale hlas,prestal mi hovorit,ze ma lubi..v posteli sa mi otoci chrbtom a spi..uz neviem co mam robit.seci howoria ze mam od neho odist,lebo je maminkin maznacik a vzdy da na jeej nazory..kazdu noc len revem... 😢

liz_lemon
1. dec 2012

@wini13 koľko máš rokov? 12-13? to w, je desné, nedá sa to ani čítať...

hradnapani
1. dec 2012

@wini13 skor by si sa mala zamysliet, preco mas rada takehoto chlapa... Ci nahodou nepatris k zenam s masochistickymi sklonmi, lebo normalna zena by sa ani nepytala, ci ju ma rad, ale rovno by mu pobalila veci 😉

ematko29
1. dec 2012

@wini13 niesi za nho vydatá,tvoja dcera nieje jeho tak sa pytam ,prečo?Každá normálna žena by sa mu vykašlala na hlavu.Alebo sa bojíš,že si už nikoho nenájdeš?Hm tak to radšej ostanem sama ako stýmto.Ale každy je strojcom svojho šťastia asi strojcom šťastia aj svojej dcerky,mysli na nu .Potrebuje pohodu anie takého odčima .

nice202
1. dec 2012

@liz_lemon asi je normalne v prilis daleko na klavesnici....

eeffka
1. dec 2012

nuz ani mne by sa nepacilo keby mi syn doniesol domov "nevestu" uz aj s dcerou a ocividne mate teda aspon ty cez 20ak vobec, pisomny styl je ako u 16ky.
ak sa ti nepaci ako sa k tebe sprava sa porozpravajte a nejak to rieste.sa odstahuj/ho odstahuj podla financnej situacie... inak nechapem ze mlade zeny( vacsinou 20+) maju dieta a silou mocou sa trepu do baraku s novym nahradnym otcom, cez mrtvoly, prezentuju ho ako "noveho ocka" a potom chudak decko ked sa mu takto vystriedaju 2-3 ockovia.

llluckaaa
1. dec 2012

@wini13 Tak to je smutný ☹ Co ti brání od takového chlapa odejít? Jestli ho máš ráda, tak si s ním o tom zkus ještě promluvit. A ke tchýni, když je na tebe hnusná, přeci jezdíš nemusíš. Až budete mít volno, jeďte radši na výlet. A pokud bude tvůj partner proti, tak ho pošli, ať jede k mamince sám a vezme si s sebou rovnou všechny věci a zůstane tam 😝

kristiii
1. dec 2012

@wini13 tak podla mňa ťa už bud nelúbi alebo minimálne nie je s vaším vzťahom spokojný. je to smutné ale predpokladám tak z vlasnej skúsenosti, presne takto som sa ja začala chovať /nechovať/ k svojmu priatelovi keď som si uvedomila že ho už nelúbim a že nevidím v pokračovaní našho vzťahu zmysel..a nasledoval rozchod-myslím že ulava pre nás oboch a podla toho čo píšeš by bola aj pre vás-on nemá záujem a ty sa len trápiš, jednostranná láska nikdy nemá zmysel a budúcnosť, skor či neskor ťa zrejme pošle do hája on..zvážiť si to musíš ale samozrejme sama

a baby dajte jej pokoj, každý má prejav aký má, niekto píše w, niekto 4 hrubky v jednom slove

cerez
1. dec 2012

Váš vzťah nemožno nazvať vzťahom. Len žijete v jednom byte. Si dospelá a správanie svojej akože "svokry" si nemusíš nechať páčiť. Jednoducho tam nechodievaj. No najkrajší dar aký môžeš sebe dať, vlastne každému je odísť od neho. Spokojný bude aj tvoj partner a aj jeho mamička. Jedného dňa, keď dozreje pochopí, že nie všetko musí mamička riešiť.

talula
1. dec 2012

@wini13 nevideim do vase celej situacii, ale podla toho co pises, to podla mna skonci skor ci neskor rozchodom... Nic vas spolu nedrzi, nieste ani manzelia a nieje ani otcom tvojho dietata akurat, ze spolu byvate. Ak jeho matka ma nieco proti tebe, bude sa za kazdu cenu snazit vas rozdelit! Podla sa s nim porozpravaj otvorene a sami uvidite kam to smeruje. Ale v prvom rade si vazne romysli ci je toto to co chces, ci s nim chces nadalej zit, ci chces, aby bol otcom tvojho dietata... Hlavne s nim nezostavaj len kvoly tomu, ze nechces byt sama, pretoze vela zien trpi vo vztahoch s muzmi, s ktorymi ani nechcu byt, ale myslia si, ze je to vzdy lepsie ako byt sama...

renata5
2. dec 2012

@eeffka suhlasim tiez sa mi to nepaci ked to zena matka robi to dieta je uplne zmatene a co chvilka si to bude aj pamatat aby ti potom v dospievani nepovedala par peknych slov pokial si si neni ista neukazuj chlapa malej a tento co mas teraz tam uraduje vyssia moc ako ty a to je jeho mama neodcudzujem slobodne maminky ale tiez by som sa ako matka nad tym zamyslela 😉

katieg85
2. dec 2012

keby ste mali i ba vy problemi tak zachranit sa to da ale ked vam zasahuje do toho este jeho rodina tak by som odysla z toho vstahu.zbytocne sa trapis,ked na svete nieje len on