Priateľ pri sexe leží ako poleno
Neviem ci to je normalne,ale priatel pri sexe nic nerobi,vzdy si iba lahne ako poleno a vsetko necha na mna,ani sa ma nedotkne,nic,ziadna aktivita z jeho strany,co si mam o tom myslet??? Lezi a ma zavrete oci.
Určite by už dávno nebol môj frajer 😝 To sa len na neho nastokneš a hopkáš ?
no ak je to vždy ako píšeš, by som si ľahla a zavrela oči tiež. A nevydržala by som v takom vzťahu
Normálne je všetko čo vyhovuje obom, ale keďže toto tebe nevyhovuje, tak to okej nie je 😅 ale keď hovoríš, že tak fungujete dlho, tak nemôžeš čakať, že z ničoho nič si jeden večer zmyslí, že to bude robiť inak... Musíš sa o tom porozprávať s ním, my ho to učiť nepôjdeme 🙈
Skus mu to povedať. Toto čo si povedala teraz tu nám. Asi u vás viazne komunikácia. Povedz mu, čo by si chcela. Ak ťa má rád určite sa bude snažiť ti to splniť. A ak nie, tak s ním nestrácaj čas.
To je ako ten vtip o žene, čo zomrela a muž si to všimol až po dvoch týždňoch... keď sa ho nechápavo pýtali, prečo si dva týždne nič nevšimol, odpovedal: "No sex bol rovnaký ako vždy, postrehol som to až keď začala zapáchať" 🙂
No ja neviem. Ako dlho to takto je??? Pokial by sa nezmenil, ja osobne by som to nevydrzala. Ty potom budes hladat niekde inde uspokojenie. Co nemas doma hladas niekde inde.

mozno spi 😁