Má manžel nešťastný výraz na svadobnej fotke?
Uz ste sa stretli niekedy s tym ze ma muz (bez srandy :D) nestastny a utrpny vyraz na svadobnej fotke?
Znamy sa zenil, chcela som mu zagratulovat ked som videla fotku ale teda na kazdej sa tvari kyslo, nestastne a neviem ci by tu gratulaciu potom nebral ako podpichovanie...
Ako vyzerajú smutné oči pre pána pri zdvihnutých kutikoch (teda sa usmieva)? Ľudia, vy už čo všetko potrebujete rozoberať a somrovať, tak to je choré, aby som niekomu každú svadobnú fotku pod mikroskopom rozoberala.
@victoriab
Tiež súhlasím, pračudesná téma. Toto by mi v živote nenapadlo, že idem skúmať pod lupou niekoho fotky a výrazy a oči. Od teraz už radšej ani fotky na net nebudem pridávať, keď vidím čo sa deje v hlavach poniektorých žien a čo potrebuju riešiť.
Autorka, prečo ťa na svadbu nepozval, ani svadobne oznamenie ti neposlal?
tak teoreticky sa mohol akurat v ten den dozvediet nejaku zlu spravu, alebo ho bolelo brucho, tak sa zle tvaril, nemusi to byt hned, ze sa nestastne ozenil.
Kamoske den pred svadbou zomrel svokor. Svadbu uz nezrusili neposunuli len boli viditelne smutni /stastni. Clovek moze citit viac emocii naraz .
Mám jedného známeho ktorý je na každej fotke akoby trpel, inak je to celkom normálny človek čo sa vie usmievať.. ale na fotke je akoby ho mučili.. 😅 ja sa zase na každej fotke tvarim ako debil 🤪 najlepšie bolo že môj muž má chcel raz prekvapiť na moje meniny mi dal urobiť obraz zo svad.fotky a hádajte akú vybral? Tu kde sa tvárim jak úplne tupelo.. 🤣 hlavne že on tam bol ok.. ten obraz mám dodnes otočený k stene v šatníku, nech sa nevidím..
Joj dievcata ziadnu senzaciu ani romantiku za tym nehladajte, ako som uz spominala my sa kontaktujeme tak raz za tri roky pomaly 🙂 chcela som sa len poradit ci pisat ci nie ci zartovat o tom alebo radsej nie, a nie nemusela som pod lupou pozerat fotky na to aby bolo vidno ze tam nevyzera nikto normalne :D
Rano som mu uz napisala gratulaciu, taku neutralnu
nie každy si berie muža, ženu svojich snov..niekto je dotlačeny do svadby ako Lasica Zorou Kolinskou..ukaže čas, či budu spolu aj za 50rokov alebo rozvedení za 2..
@karolinakr
Áno, ale príde mi dosť nevhodné riešiť či gratulovať, lebo autorka si v hlave len niečo vydedukovala a možno pre nás by tie fotky boli úplne normálne, len ona tam chce vidieť nešťastie, tak ho tam vidí a tvrdí to ako fakt.
Zas, dnes to už naštastie nie je ako pred 100-200 a viac rokmi, keď boli donútené manželstvá kvôli pozemkom, nech sa nedelia, panovníci oddávali svoje dcéry starým dedkom kvôli politike atď. V tomto žijeme asi najlepšiu dobu. A ešte dnes, keď je svadba skôr zázrak, všade sa aj popri deťoch priateľujú a nepotrebujú papier, veľmi tomu “dotlačeniu” ako to tu prezentuje autorka, neverím.
Toto bude skôr ‘Čo sa babe chcelo, to sa babe prisnilo.’ Tak aj autorka skúmala fotky, skúmala, až tam našla, čo tam možno ani nie je.

Joj, velmi cudny chod myslienok. Tiez si mysim ze dufas ze sa ti vyplace na ramene po tom ako mu zablahozelas.