Má manželstvo šancu po jeho odsťahovaní?
Moj muz sa odo mna vcera odstahoval.
Sme par 6 rokov z toho 3 manzelia.Mame spolu 3r. dcerku. Zijeme spolu 5 rokov. Nikdy nam to neklapalo, lebo ked nie je podla mojho muza, bolo zle.
Ja mam vyhodu, ze byt je moj nadobudnuty pred manzelstvom. Ked muzovi prepinalo, vyhadzovala som ho z bytu asi 30x za 5 rokov s dufanim, ze sa uvedomi.
Posledny pol rok bola naozaj kriza, minimum sme komunikovali. Inu zenu nema.
Vcera sa naozaj zbalil a odisiel do podnajmu. Plakal mi do telefonu. Potom sme sa stretli a aj tu spal, naveceral sa a rano si tu nechal pyzamo. Boli sme dnes spolu aj na Mikulasskom vylete spolu s dcerkou.
Co mam robit?
Pytala som sa ho, ci sa ku mne vrati. Odpoved, mysli si, ze ANO. Bol aj sex.
Zeny, ma to este vyznam s nim, ked sa odstahoval? Mam mu dat cas?
Viem, ze sme to pokaslali navzajom, aj on s tym suhlasi, ze obaja.
Prosim o nazor.
Irenko proč,řekni mi proč
Najprv ho vyhadzujes a dufas že konečne vypadne a keď to urobí tak nariekas? chudák dieťa
No a teraz napíš načo by ste mali byť spolu
Magores grandes😅
Takto to vyzerá, keď sa stretnú dvaja vadní jedinci. už teraz môžete začať šetriť dietatu na terapie.
Napisem jeden realny pripad. Par funguje tak, ze spolu nebyvaju, pretoze ona si s nim, podla jej slov, nicit nervy nebude. Chlap k nej a ich dcerke chodi pravidelne na noc, ked jeden z nich sa nadurdi, zena ho vyhodi. A tak im to funguje. Zena sa nemusi starat o chlapa, on sa stara o svoju domacnost, perie si... Ked su spolu, su si vzacni. S jej bytom a ich dcerou pomaha mama dotycnej. Ked ma prist chlap, byt jej uvolni.
Jej mama s jej otcom tiez byvaju oddelene, ale matka sa o jej otca a domacnost stara. Jej dcera s chlapom su obaja spokojni, uzivaju si sex, kazdy sa stara o seba, o spolocne dieta obaja, a pred svetom sa ukazuju ako ukazkovy par. Vyhovuje im to.
Iny pripad. Po cca 15 rokoch manzelstva sa par odlucil, manzel siel byvat k svojim rodicom, aj kvoli hadkam, aj sa o nich postarat. Skoro kazdy den prisiel domov, pomohol s detmi (tinedzermi), s nakupom. Rodina chodila spolu na vylety, dovolenky. Vztah medzi parom bol vyborny, bez hadok. Neskor aj manzelka chodievala pomahat so starostlivostou o jeho rodicov. Ked sa stari rodicia pominuli, deti odrastli, manzelsky par opat byval spolu a bez hadok.
U vas, ak sa milujete, jchybate si, on je zodpovedny a s vasim dietatom ma vybudovany vztah, pokuste sa spolu vychadzat chvilu oddelene, potom by som ho priala spat.
Po istej dobe sa stare scenare (dovod preco si ho vyhodila) budu opakovat, ale to uz budete vediet korigovat a vcas zastavit, pretoze si uvodemite, ze ked spolu nieste, si chybate.
Ked si prestanete chybat, rozidete sa
@eva8 Ďakujem za príklady zo života 🙏 Áno, ja som to pokašlala. Aj on. Zas tu spí. Išiel uspať malú, predtým sa s ňou hral. Ale niečo frflal, ze naco si plati podnajom 🤣 Ja mu hovorim, ze ak tu chces ostat cez noc, tak ostan. Bol rad. Ja ho milujem.
Chudák dieťa
Iba láska nezaručí šťastný vzťah a ani nestačí
Ty si hlavne uvedom, ze ako rodicia mate aj zodpovednost za to, v akom prostedi vyrasta vase dieta. Myslis si, ze vas vztah je pre nu vzorom dobreho, bezpecneho prostredia?
Nechapem... odstahoval sa, ale vecer prisiel, bol sex, rano sa najedol, nechal si u teba pyzamko a potom zas buchol dvermi a s hrdo vztycenou hlavou odisiel? Nepripada ti to trosku komicke?
Aj takýto je život.Niekedy sa stretnú dvaja jedinci,ktorí su jeden pre druhého tak toxicki,že nefungujúci vzťah považujú za normálny a závislosť a potrebu manipulovať druhého považujú za lásku.
Vyhadzovať niekoho v priemere každé dva a mesiace a dotyčný sa furt vracia a celý cirkus odznova je choré.Autorka a aj pán manžel len ničia osobu v podobe ich dieťaťa.Nic viac.Inak sú to iba dvaja nie celkom normálni jedinci
Strasne mi je luto vasho dietata. Ani si neuvedomujete co na nom napachate...Totalne nezrele spravanie z vasej strany.
Cize odisiel do podnajmu ale v tu noc uz aj spal u teba, teraz dalsiu noc. Plus za ten kratky cas 'odlucenia' si uvedomil kde robil chybu.. zazrak!
Obaja mate zvlastny postoj ku vztahu. Ja by som nastavila hranice, neponahlala by som sa naspat ale zacala ten vztah pomaly nanovo budovat. Dat si priestor a s vychladnutou hlavou zacat znova.
Ked teraz pride naspat, vas vztah bude o chvilu tam kde bol predtym.
Vyhodil by ma niekto 1x, už si hľadám podnajom, tresknem dverami a v živote ma tá osoba neuvidí, nieto ty jeho 30x, tak sa ti spakoval a môžeš byť spokojná. Príde sa cez deň najesť a po sex a už ho viac nemusíš vyhadzovať, pôjde do vlastného podnájmu sám. Tam máš aj ty, čo si chcela. Teraz buď frajerka a vyhadzuj ho, keď má podnajom, aby ti ešte niekedy prišiel. To kde si prišla k takej komunikácii, že ste manželia, máte byť jedno a ty ho pri každej príležitosti ideš z bytu vyhadzovať? Blbá si, že až, aspoň si v tom podnájme od teba oddýchne.
Ahoj, zavolaj ho spať. Obaja sa ľúbite, tak zahoďte obaja svoju pýchu a ego raz a navzdy. A skúste robiť jeden pre druhéto a pre dvéru to, čo robíte pre seba samých a máte najkrajšie manželstvo na svete. Držím palce 🙂
@eva8
Len si v takomto spolunažívaní zabudla zakomponovať milenky a milencov, lebo normálne pary spolu v manželstve žijú. Hlavný dôvod je podľa mňa na 100% ten, že ten chlap alebo žena (podľa toho, kto má samostatné bývanie, bez detí), má po rokoch okrem stáleho partnera, ešte spestrenie, kde si dotyčnú osobu môže priniesť. Lebo takto fungujú nie milujúce, ale pary, kde je nevera.
A tejto manipulatorke - no chlap si drží už pre istotu podnajom, lebo čoskoro ti asi opäť prepne, tak nech má kam už naozaj ísť. Jedine tvoje šťastie je v tom, že toto je ženské fórum a si žena. Keby tu bol obrátený prípad a napíše tu žena, ze chlap ju vyhadzuje z bytu, za 5 rokov už viac ako 30x, to by si si tu iné rady čítala, každá by na mieste tvojho muža radila rozvod. Nezabudni, každá manipulácia je do času a na jednu takú ako si ty je na zoznamke ďalších 20 žien, ktoré budú rady za akéhokoľvek chlapa, mnohé sú na tom tak zle, že im na začiatok stačia občasne sex stretka a dúfajú, že časom z toho bude vzťah. Každá manipulácia je do času, nezabudaj, každá jedna.
99% diskusii ma nasledovne spolocne: nikdy nam to neklapalo ALE urobili sme si dieta, mame roky otrasny vztah ale URCITE NEMA INU, chcem ho naspat.
Baby co je to s vami??
@katkami123 ten prvy mnou uvedeny pripad bol cisto o vypocitavosti tych dvoch. Vyhovuje im to, vyuzivaju okolie. Ich dieta takyto zivot povazuje za normalny
Zazil som si nieco podobne. Tiez nam to nefungovalo, rozisli sme sa. Moja ex sa snazila ma cez dieta manipulovat a obcas ma volala tam prespat, pripadne pohrat s malym. Trvalo to takmer 2 roky toto zufalstvo, kedy sme sa snazili obnovit vztah ktory ale uz bol davno mrtvy len my sme sa aspon nehadali pred dietatom. Nakoniec sa to aj tak skoncilo. Pisem ti to preto aby si sa netesila, ze to ze teraz s vami spi a mate sex ze je vsetko v poriadku. Ako pisala katkami123 kazda manipulacia trva len urcity cas a pokial razantne nevyriesite svoje problemy aj tak spolu skoncite.
A druha vec - chlap je velmi citlivy na to ked zautocis na jeho slabe stranky. Napriklad ked ho vyhodis z bytu, pripadne inak kde vies ze je zranitelny. Akonahle toto spravis chlapovi, uz nikdy ti nebude doverovat a mas po vztahu.
Popravde z tej situacie co si popisala vam davam asi tak 2 percenta ze tento vztah zachranite.
Vy ste dvaja nedozreti jedinci, dam ruku do ohna za to, ze toto nebolo posledne vyhodenie z bytu. Vy jednoducho spolu nemate byt.
Nech si len pekne platí podnájom, choďte na terapiu a ak vám pomôže, nech sa až potom sťahuje zas nazad. Ja na jeho mieste sa už určite k tebe nenastahujem.
Ako.sorr, ale byť večne vyhadzovany z domu...???
@tttbb
Za ďalších 5 rokov aj tak spolu nebudú s takou jej vadnou povahou. Skončí sama, žiaden chlap jej nebude tolerovať hysaky, kde ho bude každý mesiac baliť z bytu. Najviac mi je ľúto toho dieťaťa, že žije s takou psychicky nezrelou osobou a ukazuje mu, že takéto fungovanie vo vzťahu, kde jeden vyhadzuje druhého, je normálne. Podľa mna tam s ňou bude ďaleko viac problémov ohľadom jej povahy, to vyhadzovanie bude už len taká čerešnička na torte.
Autorka, to ako dieťa si v čom vyrastala, v akom prostredí, keď ti príde normálne niekoho sústavne vyhadzovať z bytu?
To mi je laska…. Vyhadzovat…. Urazat… a ani nepisem dalej…. Skoda no. Naivne si ho vezmi nazad na krk kym nebudes tehotna… potom sa bud sam zbali alebo ho vykopnes…
Sak sa neodstahoval, akurat budete platit kdesi podnajom kde bude mat trucovnu.

@petronelag Ano, tak to bolo.