Má manželstvo šancu po jeho odsťahovaní?
Moj muz sa odo mna vcera odstahoval.
Sme par 6 rokov z toho 3 manzelia.Mame spolu 3r. dcerku. Zijeme spolu 5 rokov. Nikdy nam to neklapalo, lebo ked nie je podla mojho muza, bolo zle.
Ja mam vyhodu, ze byt je moj nadobudnuty pred manzelstvom. Ked muzovi prepinalo, vyhadzovala som ho z bytu asi 30x za 5 rokov s dufanim, ze sa uvedomi.
Posledny pol rok bola naozaj kriza, minimum sme komunikovali. Inu zenu nema.
Vcera sa naozaj zbalil a odisiel do podnajmu. Plakal mi do telefonu. Potom sme sa stretli a aj tu spal, naveceral sa a rano si tu nechal pyzamo. Boli sme dnes spolu aj na Mikulasskom vylete spolu s dcerkou.
Co mam robit?
Pytala som sa ho, ci sa ku mne vrati. Odpoved, mysli si, ze ANO. Bol aj sex.
Zeny, ma to este vyznam s nim, ked sa odstahoval? Mam mu dat cas?
Viem, ze sme to pokaslali navzajom, aj on s tym suhlasi, ze obaja.
Prosim o nazor.
Tak ty ho vyhodis tolko krat a ked on odide raz, tak si nastvana, za dalsie za to ze je to tvoj byt nemas ho co vyhadzovat pri kazdej hadke, podla mna ho nemilujes inak by si sa tak nespravala.

Vasej dcerky je mi luto, ze musi vidiet a pocuvat, ten cirkus medzi vami. Rozvedte sa a doprajte jej pokoj. Ja som tak vyrastala a je to PEKLO!!!
Kym som bola sama doma resp.s 1 rodicom bolo dobre, ale uz nad tym som sa znervoznovala, co bude ked pride druhy domov? Uz ako prvacka som sa nadtym stresovala, co bude, aka hadka, ked pridem domov??!!!
Nevedela som sa tesit na narodky, na vianoce .... lebo vzdy vsetko bolo o hadke, vzdy vsetko bolo o nich, o ich hadke, kto-ma-nema pravdu a vzdy vsetko posrali, aj moju svadbu dokonca....vtedy uz boli sice rozvedeni, ale vsak oni chceli byt stredobodom pozornosti...
Uz dlhe roky sa nerozpravam so svojimi rodicmi, nech si nicia vlastny zivot, nie moj!