Má právo ich vyhodiť?
S priatelom som rok byva u mna 4 mesiace. Mam doma 3 micky. Poslednu dobu sa vyhraza, ze ich vypusti von lebo su nevychovane. Neda si povedat, ze macka nie je pes. Neskacu po linke drzia sa iba pri zemi a sedia v okne. Kupil sivosnu pistol a niekedy ich aj bez priciny strieka vodou z coho ma najvacsi stres jedna z nich a zacala chodit mimo wc. Stalr mivicita ze mam macky radsej ako jeho lenze on im brzdovodne ublizuje
taky dement by letel z domu hajzel jeden.ppbedz mu, ze tie mačky sú inteligentnejšie ako on...
Ja mam psika ale len raz by sa mi chlap a este v mojom byte vyhrazal ze ho vyhodi alebo mu akololvek robil zle, mohol by ist on. Šialené
@simona20201309 Vsak ale snad si to ten chlapik vsimol, ked sa stahoval, ze v byte su 3 macky. Ked mu to vadilo, mal hladat inu zenu a nie niekomu menit zivot. Tiez macky nemusim, ale tak ak vyhodnotim 3 macky ako show-stopper, tak to nelamem cez koleno...jedine, ak to bude typ muza, ktory vyzaduje, aby bolo po jeho. Pre mna je neprijatelne fajcenie. Fujky fujky to je. Ale nikdy by som so ziadnym fajciarom nezacala randit s tym, ved ze ho predsa nejako spracujem a fajcit prestane...
@dadis ja súhlasím, a myslím ze aj isadoraisa to myslela tak, ze je hlúpa hlavne preto, že si také individum ešte stále doma drží. Tiež by som ho poslala kade ľahšie, ale aj tie 3 mačky v byte mi prídu cez
Ja sama sice macky neznasam ale…. Snad vedel do akeho bytu ide. Ze mačky maš. A ze tam boli skor nez on-predpokladam.
A na toto potrebujes radu z mk ??
Ja som mala dvoch zakralich kralikov jednu dobu, zial koli stahovaniu sme im museli najst novy domov.
Inak nie som na zvierata v byte ci dome, obmedzuju ma. Mam ich rada u inych ludi aj sa pohram. Macky su fajn. Take samostatne.
Ale ten chlap to preháňa a riadne! Stieka ich vodnou pistolou?
To by kreten letel taky fukot! Uz len aj za to, ze isto ostrieka aj zem/okna/ steny.
Bud si zufala a dlho si nejakeho chlapa hľadala / nevies zit sama.
Ale radsrj sama ako s ktretenom, co bezdovodne ublizuje slabsiemu tvorovi.
Asi by som mu na dobre rano vyliala do ksichtu za kybel vody, dement.
Nepíšeš.. čo mu vlastne prekáža? Prečo sú podľa neho nevychovane? Jeho správanie je hrozne. Avšak vela veci sa da riešiť vzájomným rozhovorom, dohodou. Čo sa u vás take stalo?
A nie. Nema žiadne právo im niečo urobit, sú to tvoje mačky a navyše tvoj byt.
No ten by uz bol davno pobaleny a veci pred dverami,debil
@simona20201309 normalny clovek na tom nevidi nic zle 🤨
@simona20201309 keby si vedela, kolko mam ja doma zvierat zachranenych, vyhodenych 🙂
@simona20201309 co je nenormalne na 3 mackach v byte??????macka je cistotnejsia ako mnoho ludi.ked sa o ne staras tak na tom neni absolutne nic divne ani nenormalne.
a kde býval mladý predtým? Že sa kľudne nasťahoval aj k mačkám? A potom začal robiť "poriadky"... V tvojom byte nemá čo rozkazovať a to, že im ubližuje, by bola pre mňa konečná. Dobre, nemusí mať rád mačky, ale ubližovať NIE! Zbalila by som mu igelitky, nech ide, skadiaľ prišiel
A už sa asi nič viac nedozvieme
Preboha. On byva u teba? Tak ho vyhodit a skontroluj micky, ci im nahodou nieco nespravil. Ty byvas u neho? Ber micky a utekaj co najrychlejsie ...
Zil u rodicov ma 34 rokov. Moje micky ho zboznuju a su z neho hotove. Ako da im jest ale ked dostanu sajbes a lietaju po byte niekedy skocia na neho a dokrabu ho vtedy chiti nervy a vyhadzuje ich z bytu. Povedala som mu nech teda zabezpeci vacsi byt s balkonom a na to sa zacne vykrucat ze sme kratko spolu ale zhanal byvanie. Vytkol mi ze su macky pre mna na prvom mieste ale oni tu boli skor ako on. Som mu povedala ak sa ti nepaci tam su dvere. Bud ich budes akceptovat alebo si najdi inu co macky nema.hlavne zemi pili usi ze chce cincilu
@nenne27 kopu ľudí nemá 3 mačky v byte. Zopár ľudí sa nájde. Mala som jednu mačku a viem ako dokáže zničiť nábytok, ako púšťa chlpy, ako bol ten mačací piesok zo záchodu všade naokolo, každý večer som zotrela kopu chlpov a toho piesku. Neviem si predstaviť 3!!!! Ten kto ma toľko maciek v byte musí mať hranicu čistoty posunutu veľmi nizko. A nepresvedčí ma nikto, že ma tip top čisto a čistejšie ako niekto iný a že sú mačky cistotne. Ja by som ani neprišla k niekomu na návštevu, keby som vedela ze ma tri mačky. Fuj!
Vieš, ono v návale hnevu a emócii sme schopní povedať kadečo. Áno, mali by sme sa ovládať, ale nie vždy to funguje. Keby ma opakovane poškriabala mačka, asi by ma to nenechalo chladnou. Len vy dvaja dokážete nájsť riešenie, ak ho nedokážete, tak potom pojdete od seba.
Nerozumiem, prečo potrebujete väčší byt? V jednej izbe by bolo akože iba mačky? Alebo by v ňom už sabes nerobili ( a si si tým istá)? Lebo kúpiť byt nie je len tak a kvôli mačkám ako dôvodu by som to určite nerobila (píšem z pohľadu tvojho priateľa).
prečitaj si opakovane tento príspevok čo si napísala , to máš fakt tak málo sily v sebe ? ved vidíš že vám to už teraz škrípe ? alebo nie, mačka je zviera ktoré má svojské spravanie, nechápe to ??? iné nebudú , neviete sa zhodnut už teraz an určitých kompromisoch ale byt to nevyrieši iny
ved si napisala, ze byva u teba tak jedine, co sa moze len tak vyhodit z tvojho bytu je on. bohuzial on sa tam tak roztahovat nemoze a na navsteve je len a len on
To naozaj chces byvat s takym clovekom?

Tvoj byt, tvoje pravidla. Ale neviem si predstavit vztah, ked by som ja zboznovala macky a priatelovi by tak vadili. Pokial ty chces zit s mackami (a mas na to plne pravo, je to tvoj konicek, tvoj zivotny styl) a priatelovi to tak strasne vadi, velmi by som zvazila, ci buducnost s nim stoji za to. Nehovoriac o tom, ze mi pride uplne prehnane ako reaguje, by som sa aj zamyslela nad jeho povahou. Ale aj keby to nebolo prehnane... Ked ty nieco zboznujes a on to neznasa, tak to bude do buducna stale problem a hadky.