Má význam ostať vo vzťahu kvôli deťom?
Ahojte
S partnerkou sme spolu uz 6 rok. Mame spolu 2 krasne deti.
V lete sme prekonali krizu ked som sa dozvedel o jej nevere.
Aktualne mam pocit ze ma uz nelubi a ze je so mnou kvoli peniazom.
Rozpravat sa o tom nechce. Odbije to tym ze posli peniaze a neries to.
Neviem co mam robit. Stale ju lubim ale ma to vyznam zotrvat vo vstahu kvoli detom ?
Dakujem
Uz si mohol mat asi aj rozvodové papiere na stole ak ju čaká princ na bielom koni. Ale ako matka viem ze to nie je take jednoduché zbaliť saky paky odložiť kľúče a zamávať papiermi medzi dverami. A co ten jej princ myslíš ze si chce uviazať na krk dve cudzie deti ?? Ľudia si vedia riadne ublížiť keď to vo vzťahu škrípe, o to viac lebo poznajú svoje slabiny. Silne však pochybujem ze po krátkej známosti by ju k sebe ťahal aj s deťmi druhého muža.
@bumbac05 ak ju miluješ, tak bojuj. Nepočúvaj tie strohé odpovede "kašli na ňu" a pod. To je to najjednoduchšie čo môžeš urobiť.
Zabojuj, možno ti to stojí za to a ak nie, tak si nebudeš vyčítať, že si preto nič neurobil. Máte deti, ktoré potrebujú oboch. Okrem toho snáď nebudeš ty trpieť tým, že si ona našla niekoho. Myslím trpieť čo sa týka tvojho vzťahu a stýkania s deťmi po prípadnom rozvode.
Zo skúseností okolia toto vidím, len na také vzplanutie z jej strany. Proste jej niekto iný dával lichôtky aj jej sa to zapáčilo. V 90% to ženy časom oľutovali a chceli sa vrátiť naspäť.
Odpoviem na Tvoju otázku - ja by som určite zostala kvôli deťom hodci by som vo vzťahu bez lásky asi veľmi trpela. No neviem si totiž predstaviť, že by som nebola denne v kontakte s deťmi, hlavne ak sú ešte malé a potrebujú lásku oboch rodičov. Čiže aj od Tvojho vzťahu k nim závisí, či máš zostať alebo nie, ak u vás nie sú hádky na dennom poriadku a dokážete napriek citovému ochladnutiu normálne komunikovať, potom by som sa tak ľahko nevzdala a zabojovala. Možno je to len ďalšie mračno vo vašom vzťahu, ktoré musí prehrmieť. Časom (ale ako dlho máš vydržať musíš vedieť sám) uvidíš, či sa partnerka citovo vráti k Tebe a ak nie, tak sa podľa toho zariadiš. Hlavne sa jej nijako nevnucuj ale ani sa nenechaj vydierať, ženy nemajú radi slabochov. Možno naozaj stačí malá zmena v Tvojom prístupe a znova sa zaiskrí. Prajem Ti to.
Toto nemá zmysel..🙂 treba hodiť na stôl rozvodove papiere a nech sa rozhodne.. buď sa zmení alebo čau párky..🙂 a deti.. no deti.. na súde ak tak dáte návrh na striedavu starostlivosť..🙂 ak nie ste nejaký ozran,tyran atď.. nebude s tým problém..🙂
@bumbac05 Ked ju nechavas s Tebou jednat ako s rohozkou krizenou s pokladnickou, tak tak s Tebou jedna.
Vo vztahu by mala byt ucta. Ja v jej spravani uctu nevidim a neplatila by som si za nu.
Ze nema na hypoteku Ta zaujimat nemusi. Svojou neverou stratila moralne pravo ziadat Tvoj prispevok na jej hypoteku.
Do zahranicia bez Tvojho suhlasu s detmi odist nemoze. Bol by to unos.
Takze moja rada: koniec. Takto sa milujuca zena preklinajuca svoju neveru nesprava. Je na case vyrovnat chrbat a spravat sa ako Chlap. Drz sa.
@bumbac05 Nebude to dva roky iste. Toto bude trvať možno niekoľko týždňov...mesiacov. Je pobláznená, lieta v oblakoch podľa mňa a čochvíľa padne tvrdo na zem.
Ty buď s deťmi a počkaj si na to. Urobíš to nielen pre seba, ale aj pre vaše deti. Ja viem, že sa mi to ľahko píše, ale žene keď začne niekto imponovať a hlavne po deťoch, tak to prežíva úplne ináč a jednoducho koľkokrát aj zabudne na to zlato, čo má doma.
A časom na to príde.
Držím ti moc palce, snáď sa preberie a ešte príde odprosiť.
@maminkynafazulka sme iba v partnerskom vstahu. Bojim sa aj ze by som deti nevidel :(
@bumbac05 a ona sa k tej nevere ako postavila? Inak, moc sa jej nevnucuj, žena vtedy zbystrí a spozornie. Keď sa Ty akoby vzdiališ vnútorne, môže sa priblížiť. Ale ten jej postoj, že pošli peniaze a nerieš, ten hovorí teda za veľa. Ak by to ľutovala tak by jednala teraz inak a cítil by si to.
@lulupilatova ok a co deti ?
Necitala som komenty k tomuto ale poviem ti z vlastnej skusenosti... Nie nema to zmysel, ona si bude uzivat tvoje peniaze a ty sa bude trapit... Radsej chodte kazdy vlastnou cestou... Ver mi ze to tak bude lepsie 🙂
@bumbac05 to je jedno.. partneri.. manželia..🙂 ak nie ste tyran,ožran atď..🙂 súd schváli striedavú..🙂 ak budete mať kde bývať..a dobrý vzťah s deťmi ak sú väčšie..🙂 ak sú menšie tak ten vzťah až tak roľu nehrá..🙂
@bumbac05 o takej veci nechcela rozprávať? To akoby sa asi nič nestalo? Veď to sa nedá fungovať takto, že strkať hlavu do piesku. A z toho čo píšeš, je to chladné medzi vami. Takže nemá snahu to nejako riešiť. Mal by si byť viac rázny a buchnúť do stola. To viem, že sa ľahko hovorí, lebo nie si taký typ z toho čo píšeš a jednáš inak. Ale ona s Tebou dobre zametá.
@tutu_1 nebudem a nehcem sa hadat len nechapem preco si sa obuka len do mna sak je tu viac nazorou dala som len svoj nazor nic viac,nepripada mi ze by som sa robila chytra,alebo mudra,len som citala vsetky jeho prispevky ani ja ani ty nic nezmenime na jeho problemoch to si musi vyriesit sam,viac sa tu nebudem vyjadrovat,ale je zbytocne aby deti trpeli ked sa rodicia nedokazu dohodnut a ked lubi len jedna strana,on si musi urobit v hlave poriadok aby vedel co je najlepsie jejich situacii
tazko radit.. ked jej aj odpusti, stale bude mat pred ocami jej neveru, zostanu spolu iba kvoli detom. To mi pripomenulo kamarata, ktory uz mal sice velke deti, ale zena sa zoznamila s nejakym kamionistom, ten jej poblaznil hlavu a ona len odist a odist...Nakoniec ju kamionista okaslal a dobry jej bol aj jej vlastny manzel.
A k detom ako ona pristupuje?
Ako sa bavite vy dvaja?
Neviem si to predstavit, len tak vedla seba existovat...
nebud blby Tvoja manzelka ta podviedla a bere ta len ako zdroj penazi na zaistenie jej zivobytia. Nech ju zivi iny. A setri si svoje city pre tu spravnu zenu. Deti velmi dobre vycitia, ze medzi vami nieco nie je v poriadku a predsa nechces, aby si tieto vzory z vasej rodiny prevzali do buducnosti, ze nie?
@bumbac05

@mandala77 Ja viem chcel som spatnu vazbu lebo v prvom rade som hladal chybu v sebe. Pre to som to analyzoval. Viem ze ju stale lubim pre to to chcem zachranit. A neviem si predstavit ako s detmi ?