Má zmysel bojovať o manžela, ktorý chce rozvod?
Dobrý deň,
sme spolu 10 rokov, z toho 3 roky manželia. Deti nemáme. Posledné 3 mesiace zostal manžel voči mne chladný a stále hovorí o rozvode. Táto zmena u neho nastala zo dňa na deň. Nechce so mnou tráviť čas, uráža ma, je protivný. Začal tvrdiť, že náš vzťah mal skončiť už dávno a všetko vidí len negatívne. V poslednom čase často chodí večer von na pivo a do fitka odkiaľ sa vráti aj po 3-4 hodinách. Keď mu v tom čase volám nezdvihne. Odmieta so mnou aj sex vraj nemá náladu vzhľadom na to, že sa rozchádzame. Keď sa k nemu chcem pritúliť alebo dať pusu začne frflať ale na koniec mi to aj tak dovolí, z jeho strany je ten dotyk však akoby nasilu.
Skúsili sme sedenie s párovym poradcom, o ďalšie sedenia nemá záujem. Myslím, že je v tom iná žena. Manžel je atraktívny, vždy sa okolo neho motali ženy, v minulosti som mu aj našla pikantné konverzácie s inými. Keď ho konfrontujem a prosím aby sa konečne priznal, že niekoho má, tvrdí že problém je v našom vzťahu a nemám do toho ťahať tretie osoby. Proste, že chce byť sám. Keď som sa pýtala či ma ešte ľúbi povedal, že ma má rád ako človeka ale nevie či ma ľúbi.
Som z toho celého zmätená, pretože niekedy mi dá pusu aj sám od seba alebo ma objíme a bavíme sa ako predtým, Keď som mu naposledy hovorila, že ma jeho chladné správanie zraňuje tak povedal, že vie a začal ma objímať a dávať pusy na čelo no povedal, že práve preto to treba čím skôr ukončiť. Keď som chcela odísť pred Vianocami tak začal plakať a nechcel aby som išla, že mám aspoň na Vianoce zostať. Ja ho stále ľúbim, nechcem aby to takto skončilo. Plánovali sme si založiť rodinu a zrazu toto.
Má podľa Vás ešte zmysel o neho zabojovať alebo je to už zbytočné?
@hugger ako ono to je podstatné. Ak má inú , treba to povedať na rovinu . Ak nemá a nechce pokračovať, má ten vzťah ako chlap ukončiť a nie trápiť toho druhého takýmito výrokmi a to dlhodobo. A robí to preto lebo môže, lebo mu to autorka jednoducho dovolí . Hranice sú to čo ona nepostavila.
Nájdite svoju stratenú sebaúctu!
Je mi to ľúto presne viem, ako sa cítiš hlavu hore a maj hrdosť tu niet o čo bojovať nestojí za to. On sa vôbec neobzera do zadu. Ani ty to nerob ešte máš šancu veľkú spoznať muža mať deti bojuj o svoj život bez neho. Držím palce moc
ma inu,oni sa tusim vsetci spravaju uplne rovnako,ked si najdu frajerku...moj exmanzel robil to iste,tiez sme nemali deti,ber to teraz ako obrovsku vyhodu
a tiez sme boli aj u terapeuta a tiez to vzdal po 1.sedeni,lebo mu bolo neprijemne priznavat nejake veci o sebe
drz sa,vela sil,pre mna to bol vtedy koniec sveta,dnes mam uzasneho manzelša,dve krasne deti a aj anulovane prve manzelstvo...
a dakujem mu,ze si vtedy tu frajerku nasiel
@h2 tak si ocistuju svedomie,zazila som si...doslova zo dna na den som bola vsetko len nie clovek
@bambieblue ako sa dá stále milovať niekto , kto ťa takto zradí?
Odišla by som minimálne pred tými Vianocami. Je viac ako isté, že je tam niekto tretí, a možno to ani nie je žena..
Si mladá, začneš znovu, otrasieš sa. Držím palce!
A povedal ze ako si to predstavuje? Ako si predstavuje ze poriesite byt, kedy mieni podat rozvodove papiere atd?
To vyzerá ako vyhoretý vzťah, 10 rokov spolu, možno tomu chýbala nejaká zmena.
Nájdi si frajera aj ty

@hugger Ale on nechce vo vzťahu pokračovať práve preto, že má inú. Podľa mňa to je veľmi podstatné! Ešte si nepočul o chlapoch (a že ich je celkom dosť), ktorí by sa najradšej vrátili k žene a deťom domov, keď ich milenka vykopla? Potom ľutujú a sľubujú hory doly, zrazu je manželka ich jediná skutočná láska. Tento chlapík sa začal správať k žene hnusne odrazu, zo dňa na deň a bez zjavného dôvodu. Vidíš to svojou optikou, ale tento prípad je iný, než ten tvoj.