icon

Majú ženy šiesty zmysel?

agina7777
30. jan 2013

Ahojte uz som tu dala tuto otazku ale chcela som skor dikutovat ako len dostat odpovede, neviem ako to tu chodi 🙂 chcela som sa spytat ci ste na tom podobne ako ja ... Skoro vzdy sa mi stane ze ked mam tusaka na nieco vzdy sa to stane alebo pravda vinde najavo...Niekedy ani nechcem vediet pravdu ale je to ako naschval 🙂 myslite ze ako zeny mame siesty zmysel a mali by sme sa podla neho riadit?Ja mam taky pocit ze moj muž ma milenku sice nemam ziadny dokaz v rukach ale mam ten pocit ze sa nieco zmenilo proste to citim a neviem co dalej,Mam sa riadit tym pocitom alebo cakat kym nieco praskne..

Strana
z2
acrobaleno
31. jan 2013

Podľa mňa nemajú, lebo ak by mali, tak polovica tém v tejto "kolónke" by tu nebola.

didi44
31. jan 2013

...ženy 6-ty zmysel majú....a je ním "nezmysel" 😀 😀 😀

paris3
1. feb 2013

zeny maju siesty zmysel. problem je v tom, ze ho nepocuvaju. vacsinou zafunguje mozog, ktory vie 'vysvetlit' veci inak, nez v skutocnosti su...

agina7777
autor
28. feb 2013

Tak mozem potvrdit ze moje tusenie bolo spravne takze zienky ktore mate tusaka ze nie je nieco v poriadku tak to v poriadku nie je 😒

atinag
28. feb 2013

@agina7777 😒 nechapem tento s*urveny svet...vzchop sa a chod dalej..drzim palce...

lenka_da
1. mar 2013

@agina7777 to mi je luto, drzim palce. Tiez som presvedcena, ze mam siesty zmysel, mozno ho nema kazdy clovek ale mna doteraz nesklamal. Akurat sa ho stale ucim pocuvat. ☹

sharlotta
1. mar 2013

@agina7777 podla mna je to len schopnost zien podvedome predvidat a vyhodnocovat detaily, ktore vnimame, ani o tom nevieme.

lubikan
1. mar 2013

zeny nemaju len siesty zmysel,ale aj siedmy,osmy....u mna na beton potvrdene....moj MM nechape...ako viem vsetko dopredu,nez sa to stane

Strana
z2