Majú ženy šiesty zmysel?
Ahojte uz som tu dala tuto otazku ale chcela som skor dikutovat ako len dostat odpovede, neviem ako to tu chodi 🙂 chcela som sa spytat ci ste na tom podobne ako ja ... Skoro vzdy sa mi stane ze ked mam tusaka na nieco vzdy sa to stane alebo pravda vinde najavo...Niekedy ani nechcem vediet pravdu ale je to ako naschval 🙂 myslite ze ako zeny mame siesty zmysel a mali by sme sa podla neho riadit?Ja mam taky pocit ze moj muž ma milenku sice nemam ziadny dokaz v rukach ale mam ten pocit ze sa nieco zmenilo proste to citim a neviem co dalej,Mam sa riadit tym pocitom alebo cakat kym nieco praskne..
...ženy 6-ty zmysel majú....a je ním "nezmysel" 😀 😀 😀
zeny maju siesty zmysel. problem je v tom, ze ho nepocuvaju. vacsinou zafunguje mozog, ktory vie 'vysvetlit' veci inak, nez v skutocnosti su...
Tak mozem potvrdit ze moje tusenie bolo spravne takze zienky ktore mate tusaka ze nie je nieco v poriadku tak to v poriadku nie je 😒
zeny nemaju len siesty zmysel,ale aj siedmy,osmy....u mna na beton potvrdene....moj MM nechape...ako viem vsetko dopredu,nez sa to stane

Podľa mňa nemajú, lebo ak by mali, tak polovica tém v tejto "kolónke" by tu nebola.