Mám 18 a partner o 6 viac. Bojím sa o našom vekovom rozdiele povedať rodičom
Ahojte. Mám 18 rokov. Idem si po radu je problém keď môj priateľ je odomňa starší o 6 rokov ? Sme už spolu polroka. Ja sa bojím to povedať rodičom že o koľko je odo mňa starší.
Ďakujem.
Väčšinou muži psychicky dospievajú neskôr, takže takýto rozdiel je v pohode, horšie by to bolo naopak (samozrejme platí štatisticky).
Dôležitejší je jeho charakter a ostatné vlastnosti (či je pracovitý, či má záujem sa nejako usadiť a založiť rodinu - nemusí byť úplne ihneď, ale dá sa to vytušiť z toho, či všetok príjem rozhádže na svoje veci alebo šetrí do budúcnosti, atď. atď.), na to si samozrejme treba dať pozor, ale vek je OK, v tomto veku by už mohlo byť viacmenej jasné, akým smerom sa chalan plánuje vybrať v živote.
Tak predpokladam, ze pre vas dvoch to problem nie je, kedze ste spolu a zrejme sa mate radi ci? 🙂 Mas 18, takze z toho pohladu uz ide o tvoj zivot a tvoje rozhodnutia. Rodicia by to mohli akceptovat. Kolko je parov, kde vekovy rozdiel je ovela vacsi a funguje im to, takze klud 🙂
Mala som kratko pred 17 a doviedla rodičom predstaviť 29rocneho. Rozdychali v pohode. Aj keď dnes sme už rozvedení, boli sme spolu 18 rokov a máme tri deti.
@eminaaaa ahoj, ja som s manželom začala chodiť keď som mala čerstvých 16 a on bol starší o 5 rokov 😊 a rodičia to zobrali v pohode a to som im ho predstavila už po mesiaci chodenia 😁 teda predstavovať som nemusela, keďže to bol brat mojej švagrinnej a ich nevesty tak ho dobre poznali 😂
Ako 18 ročná som sa dala dokopy s manželom, mal vtedy 26 a priznala som sa hneď po prvom rande 🤣🤣🤣 žila som s babkou, ta to zobrala v pohode, dedo bol od nej starši o 11 rokov 🙂 teraz mám 24, muž 32 😇 nič divné to nie je😁
Môj je starší o 5 rokov a sme spolu od mojich 16tich. 🙂
@eminaaaa veď to je normálny vekový rozdiel, máš obavy akoby bol starší o 16 rokov 😉 ja som presne tvoj prípad - v 18ke som začala chodiť s o 6 rokov starším a už sme skoro 20 rokov manželia a rozdiel to teda nie je žiadny tých 6 rokov 🙂
@naobedbuduspagety aj ja🤣🤣🙈

@naobedbuduspagety moj je od mojej mamky mladší o 10😂😂😂