Mám 19 rokov a rodičia nesúhlasia s odsťahovaním sa k môjmu 23 ročnému priateľovi
Urobila som pre nich všetko, dokonca aj do školy som išla tam, ktorú vybrali oni. Mam vážny vzťah, do ktorého sa chcú zapojiť .nikdy som nebola nikde(disco,párty, narodeniny), pretože ma nikam nedovolia ísť.
Chcú, aby som skončila školu a to povedali, že potom nechaju ma na pokoji. Aj môj pár ich má dosť, pretože sa skutočne zapájajú do všetkého. Naposledy sme pred nimi stáli a hovorili, že chceme byť spolu aspoň na víkend ale moji rodičia povedali, že ak odídem, už sa nikdy nemôžeme vrátiť.Z ich úst som nikdy nepočula, že sú na mňa hrdí alebo podobné len že som sklamanie a načo som sa narodila.. atď..Priateľ má vlastný dom ja študujem posledný rok on pracuje. Popri škole brigádujem. Takže s tým vôbec nesúhlasia vyhrážajú sa mi s policajtami .. môže ma policajt doviesť zas domov alebo nebudu to riešiť ?
Ďakujem za odpoveď všetkým
Mam vedomosti aj zo strany majitela kaviarne, aj studenta VS, ktory brigadoval v BA v kaviarni, aj brigadnikov z okruhu deti mojich znamych z mojho bydliska. Taka suma sa dosiahnut neda a dnes je obmedzena navstevnost kvoli korone, ludia platia kartami, dievca nech nepise hluposti. A hlavne prisni rodicia ju pustia brigadovat po nociach niekde.
Ty mas svoje info, ja mam tiez. Ty veris, ja nie. Bodka. Koniec.

@jankapepe Hm,ale sviatky, prázdniny či voľno pri korone to všetko je príjem príležitostný,ale autorka napísala že sa dokáže uživiť,tak pod týmto pojmom rozumiem nejakú pravidelnú brigádu z ktorej má tých 600eur každý mesiac,nie že má 600 teraz v lete a potom cez školu polovicu tak to nie je príjem na uživenie sa🤔Zaujímalo by ma čo robí,že jej to tak pekne vychádza,veď napríklad vysokoškoláci,čo majú o niečo viac možností ak nájdu pravidelnú brigádu takýto príjem nedosiahnu,a žeby len na víkendoch sa jej podaril taký príjem🤔