Mám 21 rokov a rodičia ma nechcú pustiť spať k priateľovi
Ahojte, čo by ste robili ak by vás rodičia nechceli pustiť spať k priateľovi? Máme 21 rokov.
@kvetinka75 presne tak, teda nie že by ma to nezaujímalo, ale nechcem ju vypočúvať.
Toto je typické chovanie toxických rodičov a tieto veci sa väčšinou riešia fakt ťažko 😕
Mozno je problemom prave to, ze si doteraz bola vzdy slusna a i poslusna. Vytvoril sa tak tym u vas doma urcity zvyk, ktory sa teraz po tych rokoch tazko meni. Rodicia si este mozno ani neuvedomili, ze by ta mali zacat brat inak. Niekedy k tomu dopomaha az otvoreny rozhovor.
Problem prespatia u priatela vobec nemusi byt tvoj sexualny zivot, ale uz len to, ze ako dievca by si na noc bola unho. Myslime si o tom, co chceme, ale aj ludia bez viery maju rozne pravidla a uctievaju nejake hodnoty.
ja som mala doma to iste, akurat teda vecerierku o 22:00 😂 Islo ma z toho porazit. Po 3. rocniku VS som odsila do zahranicia a ked som sa vratila, tak som u mamy vydrzala mesiac ( lebo pravidla boli rovnake ako predtym) a odstahovala som sa. Popri skole som robila, tak som si aj vsetko platila a bol pokoj.
@desore ty sa neuraz, je mi jedbo aká si ty 😉 sexovať sa dá aj za svetla.... A že nie si konzerva 🤣nebolo to len rozhodnutie mojich rodičov, bolo to rozhodnutie aj jeho rodičov... A čo sa nakoniec s nami stalo? Vedieme obaja svoje usporiadané životy.... Moji rodičia by mi museli zakázať chodiť aj do školy... Veď ma nemali pod dohľadom 😱si mala naozaj zábavnú mladosť, máš na čo spomínať.... Vieš koľko nočných vychovavateliek bolo na 200 deciek... Jedna! Sa diali veci!
Toto by som si vydiskutovala s nimi. Ja som sa vydávala mlada a vtom veku som mala uz dieta

@bluka2 áno.. 😊