icon

Mám 23 rokov a nedokážem si nájsť frajera

4. sep 2021

Ahojte. Som mladé 23 ročne dievča. Aj by som chcela mať frajera. Ale mam taky problém. Máloktorý chlap sa mi páči. A keď sa mi niekdo vážne paci a proste cítim ze ma priťahuje tak ma frajerku. Vždy mi kamaradky niekoho dohadzuju. Myslím takých bohatých chlapcov. A vravia ze by som sa mala dobre s nimi. Ale já nedokážem s niekym byť len kvoli tomu že by mi s ním bolo dobre. Je tu ešte nejaká žena ktorá má problém si niekoho nájsť tak aby sa jej páčil ten muž?

zuzubb007
•
4. sep 2021

Vela stastia nech ti dohodia bohateho co ta bude za kazdym rohom podvadzat

dominika1988
•
Autor odpoveď zmazal
•
jana273s
•
4. sep 2021

Ano 😄, presne to iste mam aj ja. Mam 22.

wewerka01
•
4. sep 2021

Vypni fb, otvor oči, choď na disko každý víkend, a spoznavaj. Aj tvojho brata kamarát má brata, ktorý žije 30km ďalej u babky a má kamosa. Nikdy nevies 🙂 držím palce
ja som pred 20r spoznala môjho muža náhodou bo páčil sa mi jeho brat 😂

janetinka27
•
4. sep 2021

si mlada, mas prilezitosti sa zoznamovat, mladi ludia chodia do spolocnosti, cestuju, stretavaju sa, tiez hladaju niekoho do paru. urcite sa podari, najst chlapca s rovnakymi hodnotami a este takeho, co sa ti aj paci.... to proste musi prist

dskjhfdlkdjhl
•
4. sep 2021

A preco cakas na to, co Ti kamosky dohodia?

denkatn
•
4. sep 2021

nepozeraj hned na kazdeho chlapa ako buduceho frajera, lebo vtedy hned vidis chyby, povedz si ze budes hladat dobreho kamarata. a ak najdes dobreho kamarata mozno to prerastie v lasku. ak nie, ostane ti mozno kamarat, ktori ta zoberie von...

hankm
•
4. sep 2021

@autorka ved to zober do vlastnych ruk a klofni zadaneho. Trpis takou chorobou, ako deti v skolke, ktore si kradnu hracky, len kvoli tomu, ze ju ma akurat niekto iny 😁 oni sa ti ani tak ani nepacia, ako si zvedava preco je s nim ta ina. A to je tazka diagnoza 😁

petulka2021
•
4. sep 2021

Raz to príde, netlač na pílu. Však si mladá, celý život pred sebou. 😄

denkatn
•
4. sep 2021

@hankm ona nepisala, ze s tymi zadanymi chodi, len ze ked sa jej niekto paci, je akurat zadany. takze s nim potom nechodi. to nie je diagnoza.

hankm
•
4. sep 2021

@denkatn ja nepisem explicitne, ze s nimi chodi, resp ich uhana. Obrazne popisujem, ze ma tendenciu vnimat nieco cudzie za atraktivne.

autor
•
4. sep 2021

@hankm nemám potrebu niekomu niekoho kradnúť. Cítim ze sa mi ten človek paci, priťahuje .. A až potom zistím ze je zadaný

hankm
•
4. sep 2021

@autorka tak to bude tym, ze mas simplexny vkus na muzov, ktory su vseobecne atraktivni a teda je minimalna sanca, ze takyto muz bude single. Skus opisat niekolko tvojich takychto objavov.

autor
•
4. sep 2021

@hankm páčia sa mi vysoký krátko vlasy muži. Tak to proste je. A pupok mi nejako nevadí

ankaanka1977
•
Odpoveď bola odstránená
•
vanda323
•
4. sep 2021

Ja ti nájdem 😁

wewerka01
•
5. sep 2021

@vanda323 😂