Mám 35 rokov a nikdy som nemala vzťah
Ahojte,pekny vecer,asi sa potrebujem iba vyrozpravat.Mam 35 rokov a nikdy som nemala partnersky vztah.Neviem co je to niekoho objat,pohladit,pobozkat,pritulit,mat sexualny kontakt.Nikdy som tieto veci nezazila.Neviem dnes to na mna prislo ze som z môjho zivota taka smutna:( Aj kef na druhej strane ked tu vidím a citam problémy zien s muzmi,tak som aj rada ze ja toto riesit nemusim,ale potom si uvedomim,ze vzdy je lepšie si nieco prezit aj ked to nevyjde,ako nezazit nic a nemat ziadne spomienky a zivot:(
Poznala som 2 takéto ženy a katastrofa. Jedna sa sťažovala, že povrchne kravy sú žiadané a ona, čo aj ma čo povedať, tak taku nikto nerieši. Obliekala sa zle, vlasy neupravené, každého len poucovala a vždy bola najväčšia chudinka, všetci jej len ubližujú Ale sebavedomie teda mala.
A druha aj keď sa o seba nestarala, tak chcela veľkého krasavca.
Nič o sebe nepíšeš, len ze si sama. Takže asi nechceš niečo zmeniť. čakáš,ze to príde ako má, teda samočinne?
Mila autorka. Nevesaj hlavu, ja som mala prvy vztah v 35ke. Druhy v 37cke a teraz v 39ke uz som aj vydata a mam dieta a poviem ti, ze s nostalgiou spominam na tie casy, ked som bola sama, mala vsetok cas sveta a len pre seba,nemusela sa nikomu prisposobovat, bola uplne nezavisla a samostatna. Co by som teraz dala za to, aby som jeden den mala len pre seba. A vobec nelutujem, ze som nemala viac vztahov.
Autorka, ja mám tiež niečo pred 30 a nikdy som nezažila vzťah. Skúšam aj zoznamky, ale je to bieda...tiež by som tie veci chcela zažiť:( aj keby ten vzťah netrval dlho, takže ťa chápem.❤
@cyberk tak podľa teba som chybný materiál ja, aj môj muž 😁 Ja letuška, on pilot. 10 rokov sme cestovali, užívali si svet, zarábali peniaze, aby sme nemuseli v budúcnosti brať hypotéku. Na vzťahy pri lietaní nie je čas. Voľný čas väčšinou prespíš a keď si v cudzine, tak ideš po pamiatkach, nie po chlapoch 😁 Spoznali sme sa, keď som vymenila firmu a začala lietať u nich. A chybný teda nie je, akurát neskutočný introvert, ktorému som sa ako prvá dostala pod kožu až ja 😊
Ked som nemala muza a dieta, zila som si svoj pokojny zivot😀 chodila som na dovolenky s kamoskami, spala som do 11tej, upratovala a prala som raz za tyzden, uzivala som si svoje konicky a jedlo, co som si kupila, mi nikto nezozral😀 ale pravdou je, ze ked som bola dlho slobodna, citila sim sa nenaplnene. A potom rokmi vi vztahu mi uz chybalo aj dieta. Cize chapem autorku, v dnesnej dobe je velmi tazko sa normalne zoznamit, ludia ziju na internetoch a v tom veku uz su vela krat bud rozvedeni zo zavazkami, este zenati, alebo maju nejaku vadu. Ale asi ti neostava nic ine ako zoznamka. Alebo verit, ze co ma prist to pride 🙂
kolegyna nasla v 45tich, slobodneho podnikatela, tiez nemala ona predtym vazny vztah, lebo dementa hocijakeho nechcela a muz na urovni podla jej predstav nechodil. Az v takom pokrocilom veku, nahodne ku nej na pedikuru prisiel dotycny pan. On bol po dlhorocnom vztahu, potom sa staral o rodicov a ked sa pominuli tak hladal partnerku, no tiez nechcel brat co sa ponukalo az si nasiel moju kolegynu. A idealny par, hycka si ju naozaj ako princeznu, pritom ona cca 110 kg a on sportovy typ
@zahrajzlato 😅🙏🏼
Dievcata jedna vec je nemat aktualne vztah a ina nikdy nemat vztah, ja som bez chlapa bola od 17tich mozno ked to cele spocitam tak 6m. Stale sa nejaky zaujemca nasiel a verim ze aj teraz by som este daco nasla 🤣🤣🤣 aj ked uz nie som ziadna chrumkava zeleninka.
Skor ide o to, ze napr ja som parovy tvor, vyhladavam spolocnost a viem sa prisposobit.
Zena co ma 35 a ziadneho partnera nikdy nemala ( zdoraznujem nikdy) musi byt neprisposobiva, resp inym sposobom zavadova.
Vsak ja som nemysla teba 😄
V prvom rade ti poviem, že súdiť nechcem, ja mám 33, som rozvedená, sama s dieťaťom, aktuálnym partnerom s 2 deťmi zo vzťahu predtým. No tiež by niekto prekrútil očami, že bože ženská, tiež nič moc...v prvom rade ide o teba, si s tým okej, že si nemala vzťah? Chceš to zmeniť? Čo pre to robíš? Dala si šancu internetovým zoznamkám?
Problém podľa mňa bude, že ty sa bojíš vzťahov na základe toho co čítaš.

@cyberk Ak je niekto po 30-tke slobodný, mohol sa práve rozísť po XY rokoch vzťahu. Prečo hneď "chybný materiál"?