Mám 38 rokov a nikdy som nemala vzťah
Mám 38 rokov v živote som nemala vzťah,nič.Ani za milenku ma nikto nechcel..Myslite,že je to nejake prekliatie z pokolenia?Škaredá niesom,stále sa o seba staram aj o postavu..Je ešte nejaká nádej,že si nájdem aspon milenca?
ahoj, hovorí sa, že na dobré si treba počkať.....ja som si na tú svoju polovičku počkala 37 rokov 🙂....takže nezúfaj.....držím palce 🙂......láska si ťa nájde.....ale možno tomu musíš aj sama trošku pomôcť....
Si este panna?
Vieš ako sa hovorí? Že bez vetra sa ani lístok nepohne, ak preto nerobíš nič ani ty, tak je ťažko aby sa ti každý chlap hádzal pod nohy.
Podľa mňa milenec ti je na nič, ty túžiš skôr si myslím po normálnom vzťahu. No kde je chyba neviem, ale tak verím, že si niekoho nájdeš
milenec by ťa len sklamal a by si ešte zanevrela na mužov, to by nebolo dobré, ono v dnešnej dobe je ťažké si nájsť partnera. veľa ľudí sa zoznámi buď v práci alebo cez známych, najmä v terajšej dobe to nie je sranda
rozmyslam ako si na tom s nastavenim mysle ked chces aspon milenca. nerozumiem tomu to ma byt dobre na co? aby si ta niekto vsimol len ked mu vlezies do postele?
pre mna je to teda zahadou, ako je mozne, ze si zena nemoze najst ani len milenca, ked po svete chodia miliardy nadrzanych chlapov. nepoviem, keby islo o vazny vztah, ale ze ani jedneho chlapa do veku 38 rokov? 😕 pochopila by som pri asexualoch alebo keby si si priznala, ze mas problem, lebo ti ziadny nie je dost dobry (co teda moze byt tiez asexualita), ale inak... obcas sa aj cudujem, ked vidim, ze si aj 300 kilove, zeny s roznymi handicapmi alebo zeny s vizazou martinky z turca v pohode najdu... a ziadnych frankensteinov. tak niekde asi bude pes zakopany
A v skole, v praci... nikde nebolo jedineho chlapa?to mi je teda divne... skor si myslim ze si dost prieberciva .
Napíš mi z kadiaľ si. Kamoš je single a zlatý taky v pohode len mal smolu na zeny, možno motyka vystreli🙂
@zahrajzlato Veď jej len dávam na výber.😀
@zahrajzlato ty si clen,,sa tu smejem na tvojich hlaskach 😁
@zdenkastanka za to, že jedna strana má záujem, nemusí automaticky aj druhá😒
Teda myslím to tak, ze autorka isto mala záujem, určite to nebolo tak, ze by sa jej za celý život nikto nezapáčil.
@1sally12 ano aj to je možné... v kazdom pripade treba ubrat z narokov🤷♀️ ked teda nechce byt sama.
@zdenkastanka na jednej strane aj to môže byť pravda, že nejakí "záujemci" boli a ona ich kvôli svojim nárokom odmietla, ale skôr som myslela tak, že o ňu nikto nemal záujem, že o ňu nikto ako sa vraví "nezakopol".
@1sally12 alebo tych s mensimi narokmi prehliadala, neoslovila... cakala na tych dokonalych🤷♀️tak som to myslela zas z druhej strany. Nemali o nu záujem krasavci a tych priemernych ani neoslovila... ked uz to mam tak po lopate napisat😁
@zdenkastanka nemali by muži skôr oslovovať?🤔 teda resp.dobýjať. Takto mi tá žena príde...zúfalo sa "podstrkujúca". Ja som si to tiež zažila, dočkala som sa len výsmechu. 😔Pravda ale to som bola v puberte, odvtedy som to už ale neurobila. Ale tiež to nemusí byť autorkin prípad.
@1sally12 len niektori muzi su bojazlivi tak tym treba dopomoct.ved nie sa hned pozvat na rande ale tak nadviazať rec a ked tak zistit recou tela atd ci by mal zaujem.na tom nie je nic zle zacat prva...
Neviem či je téma ešte aktuálna ale prispejem aj ja. Ja som bola sama do 34rokov. Ani som nikoho nehľadala. Raz mi napísal na jednej sociálnej sieti a bolo to . Takže skús aj ty takto . Možno sa pošťastí .