icon

Mám 5 bratov a chcem ich spoznať

17. dec 2020

Zistila som,ze som bola adoptovana a vo svojom zdrav.zazname som nasla,,ze z maminej strany mam 1 brata, 1sestru a z otcovej 4 bratov. Dlhsie uz zvazujem ich kontaktovat a spoznat. Nrmala som brata ale sestry mam 4. Skusala som ich hladat cez fb ale neni som si ista ci su to oni lebo tam nemaju zdielane kde sa narodili. Ako to mam spravit?
Prosim Vas nrpistr mi aby som poziadala modre z neba alebo postu pre teba. Tie tv programy su uplny gyc. Dakujem

lintu
17. dec 2020

Môžeš ich skúsiť osloviť na drzovku s tým, či nepochádzajú z obce xy, nepoznajú osobu xy.... Môžeš im napísať niečo o sebe a spýtať sa, či by ti nevedeli pomôcť. Môžeš sa im pohrabať trochu na profile, či nemajú medzi priateľmi súrodencov. Prípadne si nahoď niekam neutrálny inzerát, koho to vlastne hľadáš. Pomáha to. Keďže to bude verejný inzerát, súrodenecké vzťahy tam nazatiaľ nemusíš spomínať.

Pošta pre teba ešte beží v telke? Neviem. Ale pre Modré z neba tvoj príbeh podľa mňa momentálne nie je zas až taký zaujímavý 😉

zuzanka.zuzu
17. dec 2020

a tá sestra prečo nie je zaujímavá? 🙂

autor
17. dec 2020

@zuzanka.zuzu mam 4 sestry a ona ma teraz najmenej uz 50 rokov

83lenka83
17. dec 2020

Na fb je skupina hladame stratenych alebo tak nejak sa volá, skus tam napisat, prezduela to cele slovensko a mozno budes mať šťastie.

danica2711
17. dec 2020

súrodencov si si našla vo svojom zdravotnom zázname?

cacianka
17. dec 2020

@maca1984 toto je top skupina.

Normalne si tam daj inzerat, svoje meno datum a miesto narodenia, mená bio rodičov a napíš ze hladas vlastnych aj nevlastnych surodencov, aj inu bio rodinu. Kludne uved ich krstne mena,ze si nasla v nejakom zazname. Ak vies z tvojho tak uved aj ich datumy narodenia, miesto narodenia, byvale bydlisko.
(Napr. Zuzana 7.9.2001..., alebo aj povodne priezviská, Zuzana Malá 7.9.2001 n.Detva, byd. Zvolen )
Ludia to prezdielaju a precita si to tisice ľudí.
Nasli sa stovky pribuznych, spoluziakov, kamaratov.
Ps.nechapem preco nemas zaujem o vsetkych, spoznat, zistit okolnosti, vyberas iba mladych a o staršiu nemas záujem...

kristi0000
19. dec 2020

Ak nemaju oni zaujem o teba tak ani ja by som nemala