Mám chuť podviesť manžela
Ahojte zienky myslim ze nadpis temy hovori zial za vsetko. Mozno sa chcel len vyrozpravat alebo pocut aj nazory zien ktorim sa nieco podobne stalo. S muzom som 10 rokov z toho 4 roky sme manzelia. Manzelstvo nemame zrovna idealne ale ani tie tragicke no posledne 3 mesiace su hrozne. Viac sa hadame ako normalne rozpravame a o spolocne stravenom case ani nehovorim. Milujeme sa tak raz za tyzden aj to je take o nicom. Mame dve krasne deti este malicke. Strarsi ma len nieco cez 2 roky a maldsi 8 mesiacov. Nikdy predtym som na ineho chlapa ani len nepozrela a teraz ked som von pozeram na kazdeho jedneho a rozmyslam ake by to s bolo. Svojmu muza lubim ale velmi mi v poslednom obdobi ublizil.
@zufalamamicka tak sa zober a chod k rodicom na 2 tyzdne, odychnes si, pomozu s detmi a nacerpas energiu. Robila som to pravidelne pri prvej, teraz sa mi moc neda, starsia je predskolacka, ale zato mama chodi castejsie a uz tu mam aj sestru, tak chodim s nou po meste aj s detmi a muza a jeho nezaujem o vylety mozem kaslat
@beky1813 na buduci tyzden pravdepodobne pojdem k rodicom ale aj to je boj aby som mohla ist lebo nechce byt dlho bez deti. Nechape ze preco chcem ist k rodicom ze ine zeny maju aj 3 deti a su aj same doma ze muz je na tyzdnovkach a zvladaju. Ale to je jedno. Mojej mame uz tiez jeho argumenty pridu velmi divne ale radsej sa nevyjadruje. A ja nejdem radsej ani tesit ze pojdem k nasim lebo sa zase nieco poserka a nepojdem nikam.
@zufalamamicka ty potrebujes jeho suhlas? Tak to mas blbe
Takto, včera ma jedny nemenované mamičky tu na MK presviedčali, že Nevera len manželstvo posilní , že je to dobrý skúsenosť a že aj tak si odpustíte pre dobro detí, že každý má právo na jední šmyknutie 🙂 Oni ale sú mentálne pozadu tak verím že ty sa rozhodneš inak, ak chceš ich niky rada ich označím 🙂
@kurtik83 počkať včera ma presviedčali mamičky v inej téme že oni odpustili mužovi a sú tie najšťastnejšie ženy teraz po tej nevere pod slnkom, a že som vadná keď som písala že v manželstve má byť vernosť na prvom mieste. Tak kde je pravda?
Nech sa paci,podved ho ... ved je to iba manzel tvoj ... my ti tu radit nebudeme ani zakazovat 😂😂😂
@beky1813 no neviem co by bolo keby som iba oznamila ze idem na tyzden k rodicom s detmi. Asi ked by som sa vratila bol by vymeniny zamok na byte s poznankou ze ked tak velmi chcem mozem si u nich zostat.
@zufalamamicka to vazne? Ja muzovi zahlasim a este ma odvezie a privezie a to je vacsia dialka. Ale tak ja nie som jeho zluzka, aby som musela pytat dovolenie a neist nikam
@zufalamamicka to vazne??????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak presne to sprav ... mozno si doteraz az moc robila po jeho ... a zvykol si ze ho posluchas ... to ma co byt????????????? slaka, nie si ty rovnako hodna ako on??????? nechce byt dlho bez deti? nech sa paci, nechaj mu ich, a sama chod k vasim ..!!! nuz, ked to nejde ani z voza ani na voz .... si este mlada ... nevera to nevyriesi, ale je nacase, aby si si zacala vazit samu seba!!!!!!!!!!!!! aby mi chlap mal DOVOLIT!!!!!!!!!!!!! cokolvek!!!!!!!!!!!
@katkazocele 🙂)) 🙂)))))😀😀😀😝😝👍👍👏👏
@alexandrah s ktorým komentárom so mnou súhlasíš, lebo mňa tu pár mamičiek uráža že mám skreslené názory na vzťah :(
@alexandrah mozno je dobre dohodnut sa.Raz ty s detmi, on von, potom naopak. Alebo sa vyberte von na vylet spolocne.Nuz, vela chlapov takto "uteka" nemaju zial radi obmedzovanie a stereotyp. Ale, v kazdom vztahu sme raz hore, raz dole.Da sa to prekonat len toleranciou, rozhovormi a kompromisom z oboch stran. Moj muz ma tiez problem s kolotocom a stereotypom, ale zas aj pomoze a prisposobi sa. Ale zas, nema dvadsat ale 39.Drzim palce.
@beky1813 zial ano. No veru dost casto sa citim ako jeho sluzka ktora moze prehovorit vtedy ked ma dobru naladu inak mam drzat hubu lebo ho boli hlava a ked nie je navarene tak somre ze co ma jest a tak. A stale mi vykrikuje ze sa na vsetko len stazujem a ze len vsetko chcem. Vravim je s nim tazka debata. Teda ak daka. A aj to si musim davat pozor nato co a ako poviem.
@alexandrah ver ze vela krat som to chcela spravit no mam strach z toho co by bolo. Ked chcem ist k nasim tak sa natom musime aj dohodnut.
@zufalamamicka No ja musím povedať že Vás ženy nechápem. Riešiť takýmto spôsobom problémy vo vzťahu? Akože podvediete ho, možno budete mať sem tam dobrý sex, ale problémy vo vzťahu to nevyrieši.
Problém tohoto vzťahu je proste niekde inde a sex je len jeho výsledkom. To ako sa muž správa bežne v reále sa pri tom sexe tiež prejaví. Ak je sebec, narcista a myslí len na seba v bežných veciach, tak ani pri sexe nedopraje partnerke užiť si. V normálnych vzťahoch všetko funguje obojstranne a partneri rovnakou mierou dávajú aj berú.
Vo vašom prípade to ale naozej je o tom že máte fakt vo vzťahu problém a partner vám nedokáže ukázať že ste stále pre neho tá pravá. A myslím si že veľa žien ako vy vlastne nevie ako to v naozajstnom vzťahu má fungovať a boli by s iným životným partnerom sakra prekvapené že čo to je vlastne láska. Ale tak - ja som si vždy hovoril že baby vždy idú po tých najväčších narcisoch a po normálnych chlapoch sa častokrát neobhliadnu.
Jo a s tým že si chcel on zaplatiť sex - kks, to je fakt na rozchod. S nejakou prostitútkou v ktorej už boh vie kto bol a on ešte za to ide platiť? To už ak by mal aspoň normálnu frajerku, to už by bolo možno pochopiteľné, pretože by tam minimálne bolo menšie riziko nejakých chorôb + by za to asi neplatil peniaze z rodinného rozpočtu.
@zufalamamicka A ešte dodatok - bojíte sa ísť čo i len k rodičom bez jeho súhlasu, ale chcete to risknúť s neverou? 😀 Pri tom pakovi by to asi nedopadlo dobre 😀
@zufalamamicka môžem sa spýtať, koľko máš rokov? Je mi trošku smutno z toho že by si problémy s manželom riešila takto...
@zufalamamicka snivat mozes o vsetkom moznom, technicky to nie je zas az take jednoduche
@katkazocele pravda je v charaktere cloveka.Ja som za vernost jednoznacne a ked niekomu chuti nevera tak nech sa paci ak stym vie zit.Ja by som nevedela a za dalsie odpustili neveru a su stastne?Pytam sa ci maju aj doveru ze sa opat nepotkne..ja som odpustila raz a to bola najvacsia chyba v zivote..uz by som nikdy neodpustila kebyze sa to stane este niekedy.
@katarinaina 29. Aj mne je z toho smutno a blbo ze ma vobec nieco take napadlo 😔
@zufalamamicka uvažuješ o nevere lebo ti chýba sex? Alebo si chces nájsť nového partnera? Alebo len chces byť vypočutá niekde?
A okrem toho všetkého ublížiť mozes aj tomu tretiemu... a ty si nakoniec budes ako.spina pripadať...nezdá sa mi to rozumne ..hovorí z teba bolest z ublíženia
No, takto. Rozveď sa a potom ho podveď. Prípadne, ak by sa rozvod vliekol, tak vymeň poradie, ale až po tom, keď si budeš istá, že idete od seba. Ja viem, že rozvod sa ľahko radí, ale tvoj muž sa chová cez čiaru - resp. rovnako ako môj bývalý. Nakoniec to ako dopadlo? Vyhodil nás z bytu, že mám ísť za rodičmi. Ostala som s dvojročným dieťaťom sama na chodbe, bez vecí bez ničoho, lebo sme sa vracali z ihriska...
Na druhú stranu, podviesť niekoho, keď nemáš nejakú známosť na obzore je dosť ťažké. Ja mám dve deti chodím do práce (tj možností plno) ale vidím, že nikto nemá o mňa záujem, nefunguje to štýlom že niečo naznačím a chlapi sa už stavajú do radu....
Za myšlienku na podvedenie sa nehanbi. Proste to len reflektuje vaše problémy vo vzťahu, nič viac nič menej. Je to rovnaký "symbol" ako keď sa ti sníva napr. o zuboch a znamená to, že riešiš podvedome peniaze... Aspoň ti to ukazuje, že je naozaj niečo už veľmi veľmi zle.... Treba ale tie problémy riešiť a nie sa len vrhať do víru nových...
Z 1. príspevku som si pomyslela, že divné, ale čítam diskusiu a v tomto prípade mi príde uz celkom zajedno, v akom poradí to zoberes, rozvod, nový chlap, ... Musieť sa pýtať niekam ísť? Tak to je ako z iného sveta pre mňa. Už by som skončila pri čísle deti 2 s týmto mužom hlavne. Drž sa
@katkazocele aha, no prave s tym ze su asi mentalne pozadu, ked nevera je super pre vztah ... vernost je zaklad dovery ... dovera je vsetko ... a ze sa im nic lepsie nemohlo stat? no potrebuju si to nejak ospravedlnit ...
@zufalamamicka hm ... mas strach?? ako by to dopadlo?? cim viac ta citam, tym viac mam chut napisat - UTEKAJ!!!! aj byt sama s dietatom je lepsie ako s takymto ... dokedy???
@zufalamamicka skus manželskú poradňu. Nám s mužom to pomohlo - ale my sme riešili jeho reálnu neveru, nie moju/jeho chuť podviesť. A nám "chvíľu" trvalo, kým sme si obaja uvedomili, že zachraňovať niečo chceme.
@kurtik83 ďakujem krásne že máme rovnaký pohľad na neveru, škoda že ma tu ostatné mamičky ktoré ju odpustili, tak mi nahlásili diskusiu a museli mi mu zmazať, lebo ich urážalo že som si dovolila odsúdiť ich neverníkov :(
@alexandrah tak tak, dôvera je všetko, presne aj mne to pripadalo že len potrebujú to nejako ospravedlniť,že s ním ostali, mne je takých nasilu manželstiev ľúto :( romiada

@zufalamamicka Jasne, že nemáš podviesť, ale nechápem ako Ti tu väčšina radí, čo Ty máš robiť, aby bol spokojný. Ženy, veď to aj ona je nespokojná! S jeho správaním.! Tak sa má ešte ona viac podlizovať a cítiť ako chudera, len aby dobre bolo? Asi to myslíte dobre, že ma začať od seba. Ale on nie je asi typ, aby to ocenil, keď sa správa ako agresor, keď nie je podľa jeho. ☹