icon

Mám dať bratovi veci po synovi?

17. aug 2022

Ahojte, chcela som sa opýtať na váš názor. Môj brat má syna mladšieho o dva roky od môjho syna, mám doma kopec vecí. Dala som som im hojdačku, postieľku, matrac, strašne veľa vecí keď sa im syn narodil. Poďakovali a tým to haslo, neskôr som im dala za vrece oblečenia, znova od brata len poďakovanie a švagrina len cez zuby zamrmlala. Nečakala som naozaj žiadne peniaze ani nič, ale aspoň nejakú maličkosť pre môjho syna. Nedočkala som sa ničoho, ani len keksíka. S bratom máme dobré vzťahy, takže tomu nerozumiem. Rozmýšľala som či ďalšie veci zasa posunúť im, alebo ich predať, je tam aj kopec nových vecí ani len raz oblečených a za peniaze by som aspoň niečo synovi kúpila. Na druhej strane mám ale brata rada a viem, že by im tie veci pomohli. Čo by ste robili vy?

Strana
z5
zuzi0911
18. aug 2022

Ja by som si nedokázala zobrať len tak....aj keď je to rodina...pokiaľ si tam deti tak aspoň im by som sladké doniesla..
Ale tak sú aj takí, ktorí poďakuje a je to v poriadku.kazdy to vnímame inak....ak máš možnosť im pomáhať tak im pomôž....ak nechceš tak nie

bubuzu
22. aug 2022

A nemôže to byť tak, že v skutočnosti švagriná tie veci nechcela, ale muž áno poprípade to mužovi bolo klasicky jedno a nechcel ťa uraziť a tak ju ukecal, aby aspoň niečo vzali, nech to neberieš osobne, že nič nechcú? Komplikované ale chápeš?

Strana
z5