Mám deň blbec a nejako to na mňa doľahlo
Dnes mám deň blbec a nejako to na mňa doľahlo. Na sviatky som si objednala zákusky v cukrárskej výrobe, ale bolo to také, že ešte sa mi ozvite, či Ti zoberiem objednávku..Tak som sa ozvala, potom že ok zoberiem, ale ešte Ti dám zajtra vedieť. Ak sa neozvem, tak to platí.. Včera premýšľam, kedy ísť po zákusky, lebo na termíne sme sa nedohodli. Tak píšem včera, že kedy sa mám zastavit. Odpoveď bola, že teoreticky dnes ( vo štvrtok). Napísala som, že mne to vyhovuje skôr v sobotu ako vo štvrtok.. Konkrétna odpoveď zas neprišla. Nakoniec som napísala, kedy sa mám zastavit či vo štvrtok, alebo v sobotu.. Odpoveď, že vo štvrtok.. Dobre, nemala som chuť to hnať do konfliktu. 5 dňovy zákusok som ešte šibačom v pondelok nedávala, ani rozmrazeny, ale budiš. Zariadim sa... Tak som som z toho znechutená a sklamaná.. V tomto prípade aj zo seba, lebo som nestanovila dátum, a mohla som byť vypočítava mrcha, ale nechcela som byť.. Aj moja chyba.
Dnes píšem kamoske, že čo robí, ako sa má, či má dovolenku, alebo pracuje.. Tak prišla odpoveď, že sedí v aute a cestuje na dovolenku. Včera sme spolu písali, v podstate komunikujeme spolu každý deň a nespomenula to ani slovkom. Tak ma to zamrzelo, že ja jej vždy poviem čo robím, ako sa mám.. minulý týždeň rozprávala, že nebude nič vypekat ani upratovat. Včera večer mi písala, ako som nakúpila, no ani slovkom nespomenula, že má zabalené kufre. No proste ma zamrzelatá neuprimnost..
Ja by som jej ich nechala tam, 🤣🤣 5dnove koláče fakt nie. 😅
autorka: a ja, ze si precitam nejaku dramu a nieco fakt deprimujuce a nakoniec len kolace a dovolenka 😂😂😂 zrejme to budu tie kramy a potom bude zasa vsetko ok, mohlo to byt aj horsie 😀
ja mam tiez dnes den blbec, vsetko motam, nic nedokoncim, je vela klientov, nic nestiham a najhorsie je, ze som strasne hladna 😂
no a dalsia vec, v cukrarskych vyrobniach su sviatky uplny cirkus, tisice zakuskov, este som prekvapena, ze ti tak vysli v ustrety, lebo som postrehla zeny, co zhanaju uz tyzdne nejaku vyrobnu zakuskov, ktora este vobec berie objednavky. a ty este lazo-plazo zvazujes na poslednu chvilu, ze kedy sa zastavis 😂
@janetinka27 u nás nie je núdza o zákusky. Keby som vedela objednám si na sobotu v cukrárni... Alebo v inej výrobni. Ona mi nezobrala objednávku včera večer z milosti...
no vsak dobre... 😀
@janetinka27 🙂
Želám pekne sviatky, uzatváram túto tému.. 🙂
Tak choď kúpiť koláče v sobotu. Marlenku napríklad alebo tieto koláče zamraz a v sobotu ráno vytiahni..a kamoške ani ja všetko nevesiam na nos..ani nikomu načo.

Akoze kamoska ti musi oznamovat aj ked si prdne???? Ja toto nepovazujem od nej za neuprimnost.
Kolko krat sme z muzom niekam sli na dovolenku alebo vylet a nevesala som to dokonca ani rodine na nos. Nie to este kamoskam. A tiez som snimy denne v kontakte. Riesis fakt uplne blbosti